Banner

Kisvárda-DVTK 2-2

Szerző: objektív | 2020-02-22 15:23:00

OTP Bank Liga 22. forduló

Kisvárda - DVTK




OTP Bank Liga 22. forduló

Kisvárda Master Good - Diósgyőri VTK 2-2 (1-0)

Kisvárda, Várkerti Stadion, 2512 néző. Játékvezető: Bognár Tamás (Albert István, Vígh-Tarsonyi Gergő; Solymosi Péter, Lovas László).
Kisvárda: Dombó - Melnyk, Rubus, Kravchenko, Protić - Lucas, Karasyuk - Gosztonyi, Tsoukalas, Grozav - Viana. Vezetőedző: Bódog Tamás.
DVTK: Danilović - Shestakov, Polgár, Brković, Vági - Márkvárt, Iszlai - Hasani, Rui Pedro, Kiss T. - Ivanovski. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Csere: Gosztonyi helyett Sassá a 61., Ivanovski helyett Tabaković és Rui Pedro helyett Molnár G. a 66., Viana helyett Tischler és Vági helyett Egerszegi a 80., Grozav helyett Obradović a 87. percben.
Sárga lap: Lucas a 35., Tabaković a 67., Iszlai a 75., Protić a 81. percben.
Gólszerző: Tsoukalas (1-0) a 23., Melnyk (2-0) a 76., Molnár G. (2-1) a 83., Egerszegi (2-2) a 89. percben.


Edzői értékelések

Bódog Tamás: - Veszítettünk két pontot, mert lezárhattuk volna a mérkőzést. Ilyen a foci, kihagytuk a meccslabdát, és ez történt utána...
A DVTK erősségét jelzi, hogy mindent feláldozva jöttek előre, és megpróbálták, amit végül meg tudtak csinálni.
Kézben tartottuk a mérkőzést, a 65. percig egy helyzete volt a DVTK-nak az is előrevágott labdából. Valódi helyzetet nem tudtak kialakítani. Az utolsó 25 percben a cserék után a DVTK felvállalta a rizikót, nagyon sok labda érkezett a kapunk elé.
Sajnálom, hogy így alakult, de erre lehet építeni, a csapat sokkal jobban játszott mint a múlt héten.
A DVTK-nak sok sikert kívánok, jó csapatuk van, az utolsó fordulóban megpróbálunk szerencsésebbnek lenni Diósgyőrben.


Feczkó Tamás: - Mindenekelőtt a csapat nevében szeretnénk részvétünket nyilvánítani a ma elhunyt Takács Márton családjának!
A hazaiak az első kontraziccerükből gólt szereztek, és jobban is játszottak, mi viszont kihagytuk a kontránkat.
A második félidőben nagy nyomás alá helyeztük a hazaiakat, akik hősiesen védekeztek, és ahogy átjöttek a félpályán, második kaput eltaláló lövésükből újabb gólt szereztek.
Minden elismerésem a játékosaimé és a csapatomé, hiszen nem csak hittünk benne, de meg is csináltuk a pontszerzést. Akár nyerhettünk volna, ha Molnár Gábor higgadtabb a Dombó által neki dobott labdával, de ne legyünk telhetetlenek.
Igaz a három pontért érkeztünk, de így, hogy az utolsó tíz percben felálltunk, és vert helyzetből szereztünk pontot örülök az egy pontnak, mert bravúros teljesítmény.
A második félidei játékunkra lehet alapozni, végig domináltunk.
Ilyenkor mutatjuk meg az erőnket, igazi nagybetűs csapat voltunk, mindegy, ki lép pályára, valaki mindig hozzá tud tenni.




forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

492. vebgy* |Válasz erre: 461. v1910
2020-02-25 20:42:07 Fekete öves, Veterán
Igaz viszont hogy sosem távozik teljesen a politika a futballból, ez nem fog változni soha...
491. Zole61 |Válasz erre: 467. achilleus68
2020-02-25 08:02:18 Piros öves, Őstag
Azért nagyon remélem,h. Adukorral kapcsolatban nincs igazad. Én várom, hogy felépüljön, bár nem tudom mi tart ilyen sokáig. Ha tényleg nem akarják játszatni az nagy baj, szerintem az egyik legjobb játékosunk lehetne. Nem csak jól szűr, de lát is a pályán és most már vannak is olyan játékosok akiket lehet labdákkal tömni elől( Ivanovszkit, Tabakovicsot, még akkor is ha két különböző stílusuak, Ivanovszki rögtön gólra tör,minden helyzetben, Tabakovics golpasszokat ad, és ott van a két szélső gyors játékos, Kiss és Seszti) Az, hogy nem akar itt játszani..hát ezt nem tudom értelmezni. Minden esetre nagy kár lenne érte. Más.Vágit viszont szerintem is jegelni kellene, csak vissza kell nézni a második kapott gólunkat, ha ott sincs Danilovics legalább látta volna a lövést, nem azzal kellett volna foglalkoznia, hogy Vágit ellökdösse maga elől.
2020-02-24 18:18:53 Fekete öves, Veterán
A Honvéd nekünk fog ugrani. Elég harcos játékosaik vannak. Tudjuk kezelni a helyzetet mind taktikailag mind párharcban. Nem szabad hagyni elnyomni magunkat. Ha kell meg kell őket akasztani, akár besárgulva is. Lanzafamet külön fogni kell. Érdemes lenne direkt hergelni, hátha kiállítják.
489. gabeszba
2020-02-24 17:55:19 Piros öves, Őstag
Ha már szakmáztok egy kicsit bedobok egy másik kérdést a két csatáros rendszer mellett,amit én is kipróbálnék mégpedig azt,hogy mikor az ellenfél rúg szögletet vagy szabadrúgás van ellenünk miért nincs egy vagy két gyors emberünk a félpályánál? Minden játékosunk a 16-on belül van , ezáltal lemondunk a gyors kontráról illetve az ellenfél összes játékosa is feljön a kapunk elé!
Kiss Tamást vagy Serhit előre küldeném / két gyors emberünk,akik alacsonyak,Tomi fejelni se szokott :) / és ezáltal az ellenfélnek is két vagy három embert hátul kellene hagynia a gyors kontra lehetőség miatt.
Ti,hogy látjátok rossz felvetés vagy van benne lehetőség?
2020-02-24 17:49:30 Fekete öves, Veterán
Honvéd ellen kipróbálnék egy Iszlai-Adukor szűrő párost. Mindkettő megakaszt, mindkettő azonos szemfüles passzokat ad. Eléjük betenném Molnárt és Tabakovicsot.
Bal védőbe mindenképp Memolla.
487. zaphod |Válasz erre: 481. KáGábor
2020-02-24 17:42:31 Fekete öves, Őstag
Nem gondolnám, hogy ezen múlik. A középpályánkon is viszonylag könnyen jönnek át ahhoz képest, hogy viszonylag mélyen védekezünk, és jobboldalt is volt zavar Shestakov és Polgár között. Polgárnak sztem hosszú távon jobbhátvédnek kellene lennie, Shestakovnak meg jobbszélsőnek. Baloldalt meg az is probléma, hogy Kiss Tamás nem erős védekezésben, így minden a balhátvéde marad.
Szóval ez szerintem összetettebb probléma, de az is simán benne lehet, hogy a kiesésveszély elmúltával csökkent a koncentráció is - a csút ellen bekapott lesgól is ennek az iskolapéldája. Azzal pedig kezdeni fog kelleni valamit, hogy már készülnek a középpályánkra.
486. Sickunt |Válasz erre: 484. KáGábor
2020-02-24 17:14:55 Barna öves, Tag
Osztom! Kétségtelen ,hogy mostanában többet hibázik de én látom benne azt ,hogy jó érzékkel tudja beütni jó helyre azokat a bizonyos (nagyon fontos) utolsó passzokat.
485. Mark89
2020-02-24 17:11:03 Citromsárga öves, Tag
Én polgárnak a hajmeresztő cseleit nem szeretem utolsó emberként. Eddig Nem faztunk ra de ne szokjon erre rá.
484. KáGábor*
2020-02-24 17:09:11 Fekete öves, Veterán
Rui Pedrot szerintem nem kellene bántani. Az tény, hogy nem játszik olyan látványosan, mint Szombathelyen tette, de én úgy vettem észre, hogy kifejezetten hasznos a játéka. Az azért nem véletlen, hogy annyit "fetreng". Sokat van nála a labda, alapvetően jó helyen van nála a labda, emiatt faragják is elég rendesen.
483. toki* |Válasz erre: 473. zaphod
2020-02-24 17:06:23 Fekete öves, Veterán
Igen. Mióta elment Tamás Márk. Én se gondoltam volna, hogy ezt leírom. Meglátjuk Memolla mennyire, és a legfontosabb, hogy milyen hamar szokik össze a társakkal. Polgárral kapcsolatban írta valaki - ezt nem neked szánom, csak a védekezés miatt -, hogy kiütközik, hogy nem középhátvéd. Nekem az a meglátásom, hogy Brkovic - pedig sokkal rutinosabb - többet hibázik mint Polgár.

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...