Banner

Kedves Szurkolótársaink!

Szerző: objektív | 2020-10-30 14:01:00

Kedves Szurkolótársak, Olvasók!

Amint észrevettétek, az oldalon egy ideje új bannerek is megjelentek a régi, helyi hirdetések mellett. A történet a következő… Egy ügynökség pár hónapja felkeresett bennünket azzal a szándékkal, hogy együttműködést ajánljon fel, és az ügyfelei számára egy újabb nagy látogatottságú felületet biztosítson az online megjelenésre. A feltételek korrektek voltak és a megállapodás megtörtént.

Ezt követően a mi közreműködésünkkel a bannereket ez az ügynökség jeleníti meg az oldalunkon egy szerződés szerinti formában, melyben rögzítve van az asztali nézetben és a mobil nézetben megjelenítendő hirdetési zónák száma.

A hirdetési zónák optimalizálásának és azok eredményessé tételének menete még jelenleg is zajlik. Ez egyfajta teszt-fázis, így elképzelhető, hogy több banner jelenik most meg, mint a végleges verzióban fog.

Eddig viszonylag kevesebb reklámot láthattatok az oldalon, így tisztában vagyunk azzal, hogy a mostani és majdani állapot egyfajta megszokást igényel majd felhasználói részről. Tisztában vagyunk azzal is, hogy az eddigi letisztultabb felülethez képest most egy kicsit zsúfoltabbnak fog tűnni az oldal, és esetleg még zavaró is lehet egy-egy hirdetés azért, mert eddig ezen az oldalon ilyen nem volt a szemetek előtt, amivel egyébként szinte mindenhol máshol már találkoztatok.

Nyilván, aki a világhálón elég időt tölt el, az látja, hogy ezek a hirdetések minden komolyabb látogatottsággal bíró oldalon megjelennek, hiszen ez a reklámfelület a bevételük fő forrása. Ha csak a sport vonalat nézzük, a csakfoci.hu és a nemzetisport.hu oldalán kívül a focimagazin.hu, sport365.hu, nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu és sok egyéb sportoldal honlapjain is megjelennek ugyanezek a bannerek. Ha szépen lassan legörgetünk a főoldalaikon vagy a cikkeik oldalán, láthatjuk a tucatnyi hirdetési zónát mindenütt.

Megértéseteket és elfogadásotokat kérjük az újabb, hirdetésekkel kiegészült weboldalunk kapcsán. Köszönjük nektek, ha továbbra is rendszeres olvasóink maradtok, és ezáltal a nagy DVTK családban egy „kisebb” közösség részesei vagytok velünk és mellettünk az amigeleken.hu felületén!

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
7. objektiv |Válasz erre: 6. bloodmage
2020-10-30 19:44:24 Fekete öves, Őstag
Köszi! ))
2020-10-30 16:47:10 Barna öves, Fanatikus tag
Mindenki pénzből él!Ha nektek ez anyagi előrelépés úgy gratulálok én is! Köszönöm a munkátokat az hülyeségeket meg majd megszokokm!
5. objektiv |Válasz erre: 3. KáGábor
2020-10-30 15:53:03 Fekete öves, Őstag
A kérdésedre a válaszom: Nem terveztünk erről újabb cikket írni, ezt is azért tettük ki, mert kommentben jött pár kérdés és észrevétel ezzel kapcsolatban, és jobb így, egy cikk alatt rendezni ezeket, mint egyesével válaszolni. Szépen lassan elnyeri az oldal a végleges alakját, nagy változás már nem lesz a kinézetben, inkább csak finomhangolások történnek.
Ha valami rettenetesen zavaró lesz, vagy az oldalt funkcionálisan teszi kevésbé használhatóvá, azt úgyis jelzitek - illetve mi is látjuk majd - és ha kell, változtatni fogunk rajta.
4. objektiv |Válasz erre: 3. KáGábor
2020-10-30 15:43:39 Fekete öves, Őstag
Nagyon jól látod, és ezzel együtt mindenkinek le is írom. Az "ugrálás a bannerek betöltődése miatt van.

Például: Biztosan észrevettétek, amikor megnyitjátok az oldalt, még nem látjátok a legfelső bannert. Ha vártok 1-2 másodpercet, akkor betöltődik. Ugyanez a jelenség például lapozásnál is érezhető, érzékelhető lesz valószínűleg az elkövetkezendőkben is. Megpróbáljuk ezt orvosolni, de ahogy néztem a nagyobb portálokat, ahol hirdetési zónák vannak vagy töltődnek be egy-egy oldalváltásnál, lapozásnál, ott is előfordul az ugrálás, tehát ezzel nem biztos hogy sokat tudunk kezdeni.

Én azt javaslom, így teszek én is, hogy várjátok ki azt az 1-2 másodpercet a lapozás vagy oldalváltás után, mert amikor betöltődik a banner, utána már nem fog ugrálni az oldal.
3. KáGábor*
2020-10-30 15:14:00 Fekete öves, Veterán
Számomra nagy örömöt jelent, hogy egy ezzel foglalkozó ügynökség fantáziát lát az oldalban. Ez eredmény, siker. Egyelőre picit tényleg fura. Az ugrálás csak annak köszönhető, hogy a bannerek kicsit lassabban töltődnek be, mint az oldal tartalma, a böngésző utólag dobálja be a helyére a bannereket. Szerintem.
Annyi kérés lehet felétek, hogyha lezárult a tesztidőszak, véglegesedik az oldal, akkor dobtok majd ki egy újabb közleményt?
2. objektiv
2020-10-30 14:56:41 Fekete öves, Őstag
Hol és mikor tapasztalod az ugrálást, leírod nekünk? Minden észrevétel számít, igyekszünk ergonómiailag komfortossá tenni a lehetőségekhez képest.
1. Geotic
2020-10-30 14:48:59 Piros öves, Őstag
Nekem a reklámokkal nincs bajom, inkább az ugrálás zavar kicsit.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...