Banner

Horvát válogatott játékos is a DVTK kiszemeltjei között

Szerző: amigeleken.hu | 2021-01-08 13:39:00

A csakfoci.hu információi szerint Mario Maloca neve is szerepel a DVTK erősítési terveiben, de kérdéses, hogy továbbra is ilyen aktív marad-e az átigazolási piacon a klub.


Igencsak eseménydús időszakot tudhat maga mögött a Diósgyőri VTK, amely háza táján akár az is előfordulhat, hogy a következő napokban sem lesz unalmas az élet.



A miskolci klub hivatalosan eddig három játékos érkezését jelentette be – csütörtökön pedig beszámoltunk arról is, hogy egy közel kétméteres védővel is erősíthetnek -, így az sem lenne meglepő, ha végleges lenne a DVTK kerete, ám a portál úgy tudja, hogy

A KLUB KISZEMELTJEI KÖZÖTT SZEREPEL MÉG A LENGYEL ELSŐ OSZTÁLYÚ LECHIA GDANSK EGYSZERES HORVÁT VÁLOGATOTT VÉDŐJE, MARIO MALOCA IS.


A következő napokban valószínűleg eldől, hogy számít-e rá a csütörtökön kinevezett új Diósgyőr-edző, Zoran Zekic.

A 31 éves játékossal kapcsolatban a trojmiasto.pl lengyel lap azt írja, hogy nem szerepel a vezetőedző elképzeléseiben, már a tartalékcsapattal edz, és közölték vele, hogy kereshet magának új csapatot. Maloca korábban hét éven keresztül játszott a Hajduk Splitben, amellyel kétszer Horvát Kupa-győzelmet is ünnepelhetett, de 58 mérkőzésen szerepelt a Bundesliga 2-ben szereplő Fürthben is.


Tovább a csakfoci.hu-ra >>>>>>


forrás: csakfoci.hu

fotó: 2x45.info




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2021-01-08 18:53:35 Citromsárga öves, Tag
Zoran Zekić-Megállapodtunk, hogy nyárig együttműködünk, és utána meglátjuk, munkatársaim, Mario Kuić és Marko Matijević velem vannak. Nem is tudtam, mekkora a Diósgyőr, azt mondják, hogy a legjobb rajongói vannak, és ez a helyezés mindenki számára nagy sokkot jelent. Nagyon sok munkánk van, de hiszem, hogy sikeresen fogjuk végezni.
Érdekesség, hogy két olyan játékosa lesz, akit Eszéken edzett, Marko Malenica ezen a télen kölcsönbe érkezett, Goran Milović pedig szabadügynökként. Rajtuk kívül ismeri a korábban Hajduk, Hysen Memolla és Mirko Ivanovski csapatában játszó duót is. Zekić tegnap már megtette első edzését a csapattal, az első meccset, és egy barátságos meccset, szombaton lesz a Debrecen ellen, bajnoki bemutatkozása január 20-án lesz idegenben az első helyen álló Ferencváros ellen, ahol megpróbál megszakítani egy hatos vereséget és kezdeni. mentőakció.
5. sadab1*
2021-01-08 15:02:59 Fekete öves, Veterán
Az azért biztos, h legalább 2 meghatározó belső védő kellene, ott vagyunk a leggyengébbek! Persze nem ártana egy jobbszélső védő, szélső középpályás és egy mozgékony csatár se! Persze mind MBI átlagon felüli!
4. Tamas78
2021-01-08 14:13:48 Barna öves, Fanatikus tag
Remélem ez a srác csak pletyka marad.
3. ○○○ALEXANDER○○○ |Válasz erre: 2. repohár
2021-01-08 14:11:26 Fehér öves, Lelkes újonc
Igen! Szintén zenészek . ...
2. repohár
2021-01-08 14:06:32 Piros öves, Őstag
A Mario meg a Zoran az olyan tucatnév náluk, mint nálunk a László meg a János?
2021-01-08 13:51:03 Barna öves, Tag
Mindig megemlítjük, hogy egy adott játékosról a videómegosztókon csak pozitív összeállítás van a legjobb pillanatokról. Na, az esetében kapásból találtam még a Hajduk-korszakából kettőt, ahol enyhén szólva sem a legjobb megmozdulásai kerültek kiemelésre :D
https://www.youtube.com/watch?v=hy2VTLTMRUk
https://www.youtube.com/watch?v=2JnQXWdx71M
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...