Banner

Hajós Roland távozik a DVTK Jegesmedvéktől

Szerző: Jáborcsik András | 2019-05-02 16:31:00

Hat Miskolcon eltöltött szezon után távozik a DVTK Jegesmedvék csapatától Hajós Roland. Távozása okairól és az elmúlt évek sikereiről kérdezte a dvtk.eu..

Ebből idézünk.


A 2010-es miskolci kölcsönjátékod után, 2013-ban érkeztél végleg hozzánk Székesfehérvárról és az ezt követő szezonokban meghatározó játékossá nőtted ki magad. Összességében mit gondolsz a miskolci karrieredről?

Azt hiszem, hogy Miskolcra igazolásom pályafutásom legjobb döntése volt. Az első évben pontosan azt kaptam, amire szükségem volt, sok jégidőt és kulcsszerepet egy, - az utána következőkhöz képest -, közepes erősségű csapatban. Az itt szerzett rutin lehetővé tette, hogy meghatározó tagja legyek a háromszoros bajnokcsapatnak. Nagyon élveztem ezt az időszakot, rengeteg szép emlékkel és tapasztalattal gazdagodtam. De sajnos szenvedtem egy térdsérülést, ami azt gondolom nagymértékben befolyásolta az elmúlt két szezont, pedig nagyon sokat dolgoztam azért, hogy ne így legyen. A hosszú kihagyás után több jégidőre lett volna szükségem, de a vezetőedző már a felkészülés elején tisztázta velem, hogy más szerepet szán nekem az eddigiekhez képest. Igyekeztem a lehető legjobban elvégezni a feladatomat és végig pozitív maradni, de mivel már nem vagyok 18-20 éves, bevallom nagyon nehéz volt kezelni ezt a helyzetet mentálisan. Ezért is gondoltam úgy, hogy eljött a váltás ideje, játszani szeretnék és újra élvezni a játékot.

Rendkívül eredményes szezonokat tudhatsz magad mögött, és a csapatkapitányi C betűt is viselted. Milyen emlékekkel távozol tőlünk?

- Mióta tudom, hogy már nem itt fogok játszani jövőre sokszor gondolok arra, hogy mennyi minden fog hiányozni, mert annyi szép emlék köt ide. De abba is jó érzés belegondolni, hogy amikor idejöttem még üres volt a csarnok mennyezete, most pedig már jó pár bajnoki zászló lóg ott. Az pedig, hogy ezek többségénél én lehettem a csapatkapitány megtisztelő és büszkeséggel tölt el.

Mit üzennél a szurkolóknak?

- Köszönöm a szurkolóknak a rengeteg támogatást, nélkülük valószínűleg nem tartana itt a miskolci jégkorong. Külön szeretném megköszönni a sok fáradtságot azoknak, akik rendszeresen nagy távolságokat utaztak, hogy idegenben is támogassanak minket. A vezetőségnek pedig köszönöm, hogy részese lehettem a miskolci jégkorong felemelkedésének és, hogy mindig minden feltételt biztosítottak a jó munkához. További sok sikert kívánok a DVTK Jegesmedvéknek!

- Hajós Rolandnak köszönünk mindent, amit a miskolci jégkorongért és a DVTK Jegesmedvék csapatáért tett. További pályafutásához sok sikert kívánunk!


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
5. vectra
2019-05-04 06:58:01 Lila öves, Tag
Jó döntés.A magyar bajnokságban megállja a helyét,de a szlovákban akadályozza a sérülése a jóval nagyobb hajtás miatt.Sok sikert!
4. laca
2019-05-02 21:55:06 Lila öves, Fanatikus tag
Hát eddig akkor két magyarral kevesebben vagyunk elől és eggyel pluszban hátul. Illetve lesz egy érkező a titánoktól. Persze nem vagyunk elkésve még semmiről.

Sofron közben a várakozásoknak megfelelően a MACba ment. Ami viszont érdekesebb hir, hogy a MAC benevezett az Erste Ligába is. Ezek szerint saját farmcsapatuk lesz. Mondjuk azért ott komolyabb az utánpótlás meg persze Pesten ott van a többi klubból kiöregedő játékosok
3. laca
2019-05-02 21:47:11 Lila öves, Fanatikus tag
Köszi mindent Roli és sok sikert!
2. korxi
2019-05-02 20:11:44 Piros öves, Veterán
Sajnálom hogy elmegy és ezzel együtt sok sikert neki. Pedig a sérülése után végig drukkoltam hogy sikerüljön visszakerülnie legalább a 2-3 sorba.
2019-05-02 17:23:51 Fekete öves, Veterán
Köszönet az elmúlt évekért, sok szerencsét leendő klubodban. (Ami sztem a fradi lesz, vagyis nem lepne meg, ha ott kötne ki)
Legalább játszhatna egykori társaival. Pavukkal vagy éppen Rantanennel.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...