Banner

Fernando: Rajtunk a sor, hogy visszaadjuk a szurkolóinknak, amit az egész szezon során kaptunk

Szerző: Jáborcsik András | 2019-05-19 12:57:00

Tavaly is az utolsó bajnokin múlott a Diósgyőr élvonalbeli tagsága, ám idén teljesen más a helyzet, hiszen ezúttal saját kezében a sorsa – mondta a DVTK vezetőedzője, Fernando Fernandez az M4Sport Játékoskijáró című műsorában. A diósgyőri vezetőedző amondó, most rajtuk a sor, hogy visszaadják a szurkolóiknak mindazt, amit az egész szezon során kaptak tőlük.

„Nem hiszem, hogy bármelyik edző szeretné az ilyen meccseket, hiszen ugyan lőttünk négy gólt, de ezért is egyetlen pont jár, amivel viszont végre megint a vonal felett vagyunk” – elevenítette fel a múlt heti, Honvéd elleni bajnokit (4–4) a spanyol mester, míg a korábbi klubja ellen mesterhármast jegyző Vernes Richárdot nem kellett noszogatni a kispestiek ellen.

Őszintén szólva: van bennem azért tüske, amit ott kaptam, illetve nem kaptam. De igazából semmivel nem készültem másképp a Honvéd ellen, mint a többi meccsre. Persze azért lehet, hogy jelent némi plusz motivációt a sérelmek miatt” – mondta a támadó.



A DVTK az előző szezonban is a zárófordulóban, a bajnok Vidi legyőzésével biztosította bennmaradását, ám Fernando szerint idén jelentős a különbség a tavalyihoz képest.

„Idén teljesen más a helyzet, a saját kezünkben van a sorsunk. Tavaly nyernünk kellett, és bízni abban, hogy a többi eredmény is nekünk kedvez. Most ha nyerünk, nincs több kérdés. Természetesen szükségünk van a szurkolóinkra, akikhez foghatók csak a Ferencvárosnál találhatóak” – hízelgett a két szurkolótábornak a spanyol.

„Most rajtunk a sor, hogy visszaadjuk a szurkolóinknak mindazt, amit az egész szezon során kaptunk tőlük. Hetek óta döntőket játszunk, így szükségünk volt és van a támogatásukra. Remélem, ők is és mi is élvezzük majd a vasárnapi meccset, a végén pedig együtt ünnepeljük a győzelmet” – zárta sorait Fernando Fernandez.


Kattints ide és nézd meg az m4sport.hu felvételét >>>>>>>


forrás: m4sport.hu


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
5. toki*
2019-05-21 08:34:40 Fekete öves, Veterán
Csak így tovább!!! A többi szó felesleges!
4. kisbe
2019-05-20 15:39:16 Piros öves, Őstag
...Ferna lassan a példaképem leszel edzőként is...végig bíztam benned hogy eléred a célod a csapatoddal..mert ez a TE csapatod...nagyon lentről kellett indulnotok, de ennek ellenére betartottad a szavad, amit igértél...benntartottad a DVTK-t...köszönöm...egy edző szerződésének megkötésekor törvényszerű hogy új indentitást vesz fel...itt már egy másik szerepről van szó amit már nem ex-játékosként kell betöltenie..a játékosmultja többnyire csak a megbecsüléshez elég, de egyáltalán nem biztos hogy kulcs a sikerhez...egy nagy klubnak nem csak jó focit kell nyújtani, hanem egy egész régiót kiszolgálni...úgy érzem nagyon jó úton jársz..köszönöm...egy edző gondolkodásmódjában és cselekedeteiben a kommunikáció fogalma kulcsszó..!!!...és a kommunikáció a kulcs, akkor a csapatépítés a zár, mely segítségével a játékosok teljesítményét kell fokozni...!!...ezen a téren is jó úton jársz...köszönöm...és aki a siker kulcsát keresi annak nem szabad titkos futballrecept, misztikus gyakorlatok, vagy csodaedzők után kutatnia...mert ilyenek nincsennek..!!....járd a saját utad, és nagy edző lesz bellőled...már egyszer leírtam...de kívánom hogy egyszer mi DVTK szurkolók nagyon büszkék legyünk hogy valaha TE voltál a DVTK edzője....jó pihenést Ferna..!..hajrá DVTK...!!!
3. grele
2019-05-20 00:38:29 Kék öves, Tag
Fernando! Tisztellek becsüllek, de jövőre hagyd játszani a csapatod!
2019-05-19 22:14:24 Barna öves, Fanatikus tag
Fernando jó diplomata, ezért kell a hideg fej. Köszönjük az ígéretét, betartotta. Most már egy másik fokozatba kell tenni a bringát, hogy a Bükk felé is kitekinthessünk és a hegymeneten felfelé se lassuljunk le!
Köszönet ezért a csodálatos estéért!!! Viva Espana! Viva Diósgyőr!
2019-05-19 13:26:23 Piros öves, Őstag
Csak ne kezdj el tiki-takáztatni, akkor talán van eséllyünk a győzelemre....
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...