Banner

Feczkó Tamás: Több variációs lehetőségünk lesz, mint ősszel

Szerző: amigeleken.hu | 2020-01-22 09:23:00

Tavaly márciusban távozott az MTK Budapest éléről, majd hat hónap várakozás után ismét jelentős feladatot kapott az NB I-ben Feczkó Tamás, aki az utolsó helyen álló DVTK irányítását vette át. A 42 éves szakemberrel a kispadon a DVTK legyőzte többek között az Újpestet és a dobogón álló Mezőkövesdet is, valamint visszatértek a korábban a mérkőzéseket bojkottáló ultrák is a lelátóra.


Feczkó a csakfoci.hu-nak adott interjújában elmondta, mi a legnehezebb itthon egy magyar edzőnek és érkezhet-e még új igazolás.

Az interjúból idézünk:


Hogyan értékeli a DVTK-nál töltött 2019-es évet 1-10-es skálán?

Legyen 7-es.

Mik voltak a negatívumok, amik miatt nem lehetett teljesen elégedett?

Azt látni kell, hogy az utolsó helyen állt a DVTK, amikor átvettem a csapat irányítását.

NAGYON KEVÉS SIKERÉLMÉNY ÉRTE A CSAPATOT ADDIG, ÖNBIZALOMHIÁNYOS VOLT A TÁRSASÁG,

viszont nagyon gyorsan összehangolódott az edzői stáb a játékosokkal, akik vevők voltak minden újdonságra, amit bevezettünk. Nagyon sok pozitív pillanata volt az ősznek, de azért akadtak olyan találkozók, amelyekben még ettől is több volt.

Mennyire volt nehéz felkészíteni a csapatot a tavaszi rajtra ebben a rövid téli időszakban. Inkább pozitív, vagy inkább negatív ez a szokatlanul rövid felkészülési periódus?

Majd az idő megmondja… Jó, hogy minél hamarabb bajnoki mérkőzés van, de hiába fűtöttek a játékterek, a nézőtéren ugyanolyan hideg lesz.

NEM VÁROM AZT, HOGY JANUÁR 25-ÉN KIMAGASLÓ NÉZŐSZÁMOKAT PRODUKÁLJON AZ ELSŐ TAVASZI FORDULÓ, AMI TELJESEN ÉRTHETŐ, HISZEN A CSALÁDOK A GYEREKEKKEL EGYÜTT BIZTOSAN NEM FOGNAK KIJÖNNI ILYEN HIDEGBEN.

Bacsa Patrik elküldését vegyesen fogadták a szurkolók, hiszen egy saját nevelésű, tősgyökeres diósgyőriről van szó, továbbá ön is elégedett volt az edzésmunkájával. Miért nem volt maradása?

– “Pepe” már tíz éve itt van, de ha visszanézzük az elmúlt időszakát, akkor az utolsó négy edzőnél kispados volt, nálam töltötte a legtöbb időt a pályán. Az ő képességeinek a kibontakoztatásához legalább egy fél év folyamatos játéklehetőség kell, jelen pillanatban erre nagyobb az esély egy kölcsönszerződéssel.

Mit szól ahhoz, hogy a távozó Prosser Dániel edzőmeccseken szórja a gólokat, gólpasszokat az MTK-ban?

Örülök a teljesítményének, ebből is látszik, hogy nagyon jó munkát végeztünk vele. De az igazság az, hogy akkor lehet eladni egy játékost, amikor kereslet van rá.

Megjelent a sajtóban, hogy tárgyalnak a mezőkövesdi Molnár Gáborral is. Várható még az érkezése?

A két klub folyamatosan tárgyal róla, ha nincs megegyezés, valószínűleg marad Mezőkövesden. Gábor azonban kijelentette, hogy ő kifejezetten Diósgyőrben szeretné folytatni a pályafutását, gyerekkori álma, hogy itt szerepeljen.

A KLUB ÉS SZEMÉLY SZERINT ÉN IS NAGYON SZERETNÉM, HA ITT LENNE, BÍZOM BENNE, HOGY NAPOKON BELÜL CSATLAKOZIK HOZZÁNK.


Ide kattintva elolvashatod a teljes interjút a csakfoci.hu-n >>>>>>


forrás: csakfoci.hu





És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
4. dge840
2020-01-22 13:00:28 Barna öves, Fanatikus tag
En csak annyit kérek mindenkitől,bármi BAJ van tartsunk ki mellette! Ha esetleg kiesünk akkor is! Meg ha elkezdünk egy irányt,ne valtoztasunk rajta! Elég a tavalyi téli igazolásainkat összehasonlitani az ideivel! Mi tud változni ennyi idő alatt? Csodák szoktak lenni,de nem lenne baj ha már lenne nekünk is 1 Garami Jóska bácsink! Hajrá Diósgyőr!
2020-01-22 10:03:17 Lila öves, Tag
Az biztos hogy a nagyszámú távozók-érkezők miatt most olyan a keret amit ő szeretne.
Eddig lehetett kifogás a keret összetétele, de mostanra elküldte akiket akart és hozatott újakat

Innentől tényleg csak rajta múlik
2020-01-22 09:57:08 Fekete öves, Veterán
Én egyelőre várom, hogy mégis mit hoznak össze. Egyelőre nem tudom megítélni, hogy mennyivel jobb a csapat, ha egyáltalán. Jó lenne, ha nem a kiesés közvetlen veszélye fenyegetne egész tavasszal. Az se lenne rossz, ha nézhető lenne a foci, de ez az egész NBI-re is igaz.
1. toki*
2020-01-22 09:48:53 Fekete öves, Veterán
Szerintem is jó kis tavasz elé nézünk, hogy minél több DIÓSGYŐRI sikerben legyen részünk!!! Én Bódog Tomi óta - csak ugye azért voltak ott külső körülmények - nem éreztem ilyen pozitív edzőt nálunk. Kíváncsian várom ezt a tavaszt. Na és végre remélem a sérülések is elkerülnek majd minket. Mondjuk mintha "olyan komoly sérülés" nem lett volna Feczkó alatt.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...