Feczkó Tamás szerint a vasárnapi siker receptje: szervezett játék, szurkolótábor, szerencse

Szerző: Jáborcsik András | 2019-12-13 15:38:00

A találkozó előtt vezetőedzőnk nyilatkozott a dvtk.eu-nak.


Győzelemmel szeretnénk zárni az évet, mert a csapat, a szurkolótábor és a város is megérdemli - kezdte Feczkó Tamás.


A DVTK múlt szombaton 1-0-ra győzött Mezőkövesden, ami elég okot szolgáltatott a mosolygásra a felkészülés során.

Minden győzelem után könnyebben megy a munka - árulta el a vezetőedző. - Mezőkövesden borsodi rangadót játszottunk, ami még jobban feltüzelte a fiúkat, mindent megtettünk a sikerért. Akkor is esélyesebbnek számított az ellenfél, de mi a győzelemért mentünk, és meg is szereztük.

A siker különlegessége, hogy sérülés miatt többen is hiányoztak a csapatból, ezért új emberek kerültek a kezdőcsapatba (a DVTK Labdarúgó Akadémia növendéke, Orosz Donát első alkalommal kezdett bajnokin a DVTK első csapatában), míg mások nem a megszokott posztjukon szerepeltek.

Büszke vagyok a csapatra, mert legutóbb a korábbi alapemberek kiesését követően is kapott gól nélkül tudtunk nyerni a múlt héten - osztotta meg a sportszakember. - Többször is hangsúlyoztam, hogy olyan értékes emberekkel dolgozom, akik minden edzésen azért küzdenek, hogy amikor megkapják a lehetőséget, bebizonyítsák, lehet rájuk számítani. Vasárnap is csak a tökéletes állapotban lévő játékosok lépnek pályára, kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódók nem. Az edző feladata, hogy a rendelkezésre álló játékosokhoz igazítva dolgozza ki a legmegfelelőbb taktikát, és kihozza belőlük a legjobbat. Természetesen minél több az egészséges labdarúgó, annál több taktikai variáció nyílik meg.

A sorsolás szeszélyének köszönhetően DVTK élcsapatokkal találkozik sorra. A Honvéd, az Újpest, a Fehérvár, a Mezőkövesd és az FTC is a táblázat első felében foglal helyet.

Sokan féltettek attól, hogy az év utolsó öt mérkőzésén kevés pontot szerzünk - emlékezett vissza -, de már akkor hangsúlyoztam, mindegy kivel játszunk, nekünk a lehető legtöbb győzelmet kell begyűjteni. Az Újpest és a Mezőkövesd legyőzését követően most már mindenki elhiszi, hogy bárhol, bárki ellen reális esélyünk van a győzelemre. És a szurkolók is egyre jobban a csapat mögé állnak, bízom benne, nagyon jó hangulatú mérkőzést játszunk.


Tovább a dvtk.eu-ra a teljes interjúra >>>>>>


forrás: dvtk.eu
Támogatom az amigeleken.hu oldal munkáját 500 forinttal:
És ezt olvastad már?
BannerBanner
Hozzászólások
4. vebgy
2019-12-16 00:48:11
A recept a jövőre nézve még a fentiek mellett : profi menedzsment,, ütősebb keret...
3. tomi87
2019-12-13 20:27:32
A nyilatkozata alapján, és az instás képeket nézve Márkvárt valószínűleg nem játszik akkor. Shestakov, Tabakovic viszont a többiekkel edzett.
2. zorba
2019-12-13 19:17:47
Szerethető, hajtós csapatunk van, akik megérdemlik a támogatást. Vannak korlátaik, de most a taktika az ő képességeikhez van igazítva, amit fegyelmezetten és sikeresen megvalósítanak.

Nagyon tetszik, hogy okosan játszanak, mint a teknősbéka és nyúl mesében. Még azt szeretem a mostani csapatunkban, hog kisegítik egymást és beleteszi mindenki a saját munkáját, teljesítményét a közös sikerbe.
1. Bandi65
2019-12-13 18:08:19
Nagyon jó egy olyan edzőt látni,hallani Miskolcon,aki tesz is azért,hogy ne csak a levegőbe beszéljen,hanem hétről-hétre bizonyít! Látjuk a fejlődést! Ugyan azzal a kerettel tud eredményeket hozni,akikkel Fernando nézhetetlen játékot produkált! Ez azért sajnálatos,mert több ezer szurkolót is elüldözött! De végre,vége annak az érának!
Feczkó Tamás amióta itt van,merünk álmodni egy jobb játékról,jobb eredményről! És a csapat is egy irányba húz,vagyis megtalálták a közös "nevezőt"! Jó nézni,hogy küzdenek egymásért,a klubbért! És a szurkolókat ilyen hozzáállással lehet,sőt kell a mérkőzésre kicsalogatni egyre nagyobb létszámba! És aki kimegy,az szurkol is becsülettel! Ezt már bizonyítottuk itt Miskolcon! Elvárjuk a maximális hozzáállást a vezetőktől,csapattól,és minden szurkolótól vasárnap is!!!
HAJRÁ DIÓSGYŐR!!!
BannerBanner
Mégsem


Üzenet küldése...