Banner

Feczkó Tamás: Szépen akarjuk lezárni a bajnokságot

Szerző: objektív | 2020-06-27 12:38:00

Nekünk szombaton csak saját magunkkal kell foglalkozni annak érdekében, hogy szépen zárjuk le a bajnokságot. Egy sikerrel a mezőny első felében végezhetünk, ami az elmúlt évek egyik legjobb eredmény lenne - mondta Feczkó Tamás vezetőedző a DVTK - Kisvárda mérkőzés előtt.


A DVTK három fordulóval a vége előtt elérte minimális célját, a bennmaradást, így augusztustól sorozatban 10. idényét kezdi az élvonalban. A végső helyezés pedig az utolsó fordulóban dől el.

- Az utolsó mérkőzésen megmutatjuk, melyik az igazi arcunk - kezdte Feczkó Tamás -, mert vitathatatlanul egy jó szezon áll mögöttünk, még ha az utolsó négy mérkőzés nem is úgy sikerült, ahogy mindenki várta volna. Olyan időszakot élünk, amikor a labda kifelé pattan a kapufáról, és ha a játékvezetők nagy ritkán tévednek, akkor azt nem a javunkra teszik. A csapatnak ebben a helyzetben leginkább nem edzőre vagy pszichológusra van szüksége, hanem a szurkolótábor támogatására. Együtt értük el a sikereket, a szurkolóink kitartottak mellettünk jóban rosszban, és bízom benne, szombaton is belehajszolnak minket a győzelembe.

A kisvárdaiak meghosszabbítják az élvonalbeli tagságukat, ha szombaton minimum döntetlent játszanak Diósgyőrben, vagy maximum hatgólos vereséget szenvednek a DVTK-tól, de a DVSC ikszel a Paks ellen. Amennyiben a DVSC vereséget szenved, akkor bármilyen diósgyőri eredménnyel boldogok lehetnek a Kisvárda játékosai és szurkolói.

- A csapatom több tagja is átérzi, milyen lelkiállapotban lehetnek a debreceni, a paksi vagy éppen a kisvárdai játékosok, mert az utóbbi években rendre az utolsó mérkőzésen dőlt el a DVTK sorsa - emlékeztetett a sportszakember.

De nem csak az ellenfél, hanem a DVTK számára is van cél, a stabil középmezőny.

- Nekünk szombaton csak saját magunkkal kell foglalkozni annak érdekében, hogy szépen zárjuk le a bajnokságot - mutatott irányt a vezetőedző. - Egy sikerrel a mezőny első felében végezhetünk, ami az elmúlt évek egyik legjobb eredmény lenne. És amennyiben egy pozitív élménnyel tudunk elmenni szünetre, akkor a szurkolók és mi is jó érzéssel várhatjuk a következő bajnokságot.

Olvasd el a teljes cikket >>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
6. vebgy*
2020-06-27 23:36:02 Fekete öves, Veterán
Mocskos trágya módon zártátok Tamás....ugyanolyan gusztustalanul, mint az elődeid évek óta.
5. borsodi73 |Válasz erre: 4. árpádvezér
2020-06-27 22:47:08 Piros öves, Fanatikus tag
Tamás! Elvesztetted a szavad hitelét,piros orrot tettél fel.Kényelmes viselet???
2020-06-27 21:55:33 Barna öves, Fanatikus tag
Csomagoljál Tomi! Ennyi volt...
Jöhet Kuttor vagy Pintér!
3. vebgy*
2020-06-27 21:06:52 Fekete öves, Veterán
Hát ennyi volt Tamás...nem vagy ura a csapatodnak...így semmi értelme az egésznek.
2020-06-27 13:48:41 Fekete öves, Veterán
Bla bla bla
2020-06-27 13:16:05 Piros öves, Fanatikus tag
Tamás! Teljesítmény kell,elég volt a bullshit generátorból! Az eredmények beszéljenek végre! Csak a Diósgyőr!!!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...