Banner

Emberkísérlet

Szerző: dfcwolf | 2019-08-17 10:01:00

Tudomásom szerint a világon sehol nem engedélyezett, hogy emberkísérleteket végezzenek és éppen ezért tiltakozom az ellen, amit az Újpest ellen láttam a zöld gyepen! Az edző embereken kísérletezett a pályán és a lelátón egy időben. A csapatot össze-vissza variálta, szinte már úgy, hogy a játékosok sem tudták, mit kellene csinálniuk és milyen taktikai elemet kellene előhúzniuk a repertoárból. A lelátón pedig azt tesztelte, hogy a szurkolók mennyire bírják a látványt.

Én nem szeretnék ilyen emberkísérletben részt venni. Ha mindenképpen variálni kell, mert a felkészülés alatt nem sikerült egy stabil kezdőt összerakni, akkor én inkább azt erőltetném, hogy ami egyszer működött, azt ne bontsuk meg, ami meg nem működött, azon változtassunk. De nekem nincs semmilyen licenszem…

Amúgy a szurkolók igazán jól bírták és díjazták azt, hogy a játékosok mindent megtettek a pályán úgy is, hogy az edző nem adott igazi szakmai támogatást nekik. Hajtottak és próbálkoztak becsülettel. Nem is maradt el a publikum jutalma, hiszen olyan minőségi szurkolásban részesítették a csapatot, ami ritka a magyar stadionokban. Jó volt a lelátón lenni, mert óriási ereje volt a szurkolásnak és elhittük a capo azon szavait, hogy segíthetünk a csapatnak egy gól megszerzésében. Sajnos, nem sikerült és vesztesen kellett elhagyni az arénát.

Nagyon fontos lenne megtartani a szurkolókat, mert szükség lesz rájuk! Utazunk a Videotonhoz és ezután a Mezőkövesd lesz a vendégünk és következik majd a Fradi. Három nehéz meccs következik, ahol pontokat kellene szereznünk ahhoz, hogy ne ürüljön ki a stadion és süllyedjen a tábor az érdektelenség mocsarába, mert mindenkinek elege van már az elmúlt évek vergődéséből.

Szóval pontot kell szerezni a Vidi ellen idegenben és hazai pályán illene nyerni a Zsóry ellen. Akkor biztosan sokan utaznának a Groupamába és lelkes tudna maradni a közönség. Persze, könnyű ezt leírni és sokkal nehezebb megvalósítani a pályán, de a szurkoló ilyen és nagyon szeret minden meccs előtt optimistán gondolkodni. Én most optimista vagyok. Bármennyire erős a Vidi kerete, miért ne lehetne szerezni egy pontot ellenük?

Szerezzünk! Biztosan sok Diósgyőri szurkoló lesz a meccsen, hiszen tombol a nyár és sokan nyaralnak a közeli Balatonon. Megtörve a fürdőzés és a napozás monotóniáját, valószínűleg sokan elutaznak majd a mérkőzésre. Útra kelnek majd Miskolcról is és sok miskolci lakik a környéken is. Ez előrevetít egy jó kis létszámot és a hozzá tartozó hangulatot.

Akik ott lesznek azoknak azt kívánom, hogy vidáman hagyják el a stadiont. Akik pedig csak a képernyőn követik a történéseket, azok lássanak a pályán egy összeszedett taktikát és egy lelkes csapatot. Legyen egy jó hetünk a meccs után!




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 > 

27. kempes
2019-08-17 18:41:54 Piros öves, Veterán
Nézem a Debrecen meccsét, az Egerszeg nem egy rossz csapat lett, bátran játszanak.
2019-08-17 18:31:38 Fekete öves, Veterán
A harmadik legjobb keret az NBI legjobb edzőjével simán lenyomja a Vadúz ellen bukott, de még el nem küldött edzővel felálló mol-t. Ez kétségtelen. Nekünk csak élvezni kell, ahogy pl Bacsa középhátvédként elindulva végigcselezi az egész pályát, ahol a középcsatár játszó Tamás Márk lazán bepöccinti a győztes gólt.
25. norbee |Válasz erre: 24. antiabs
2019-08-17 17:47:45 Barna öves, Tag
Napra pontosan ugyanazota nem veszem meg en sem azt a szutykot. A netes elöfizetest visszamondtam rendkivüli felmondassal. Perrel is fenyegettek, hogy visszahuztam a penzt a szamlamra de bebuktak, mert messze lakom es hirtelen elfelejtettem magyarul. :)
24. antiabs |Válasz erre: 18. dfcwolf
2019-08-17 16:36:31 Piros öves, Őstag
Krasznodar meccseink óta nem veszek ns-t. Ott érkeztek el nálam a legalja bulvár szintre.
Újpest ellen nem emberkísérlet volt szerintem, hanem egy rutintalan edző rossz döntése ami benne van, de ami engem aggaszt az az hogy nem egyedül Fernando a szakmai stáb, viszont úgy tűnik senki nincs akire számíthatna, v hallgatna(?) a klubnál, v észlelte és jelezte hogy ezt nem kellene.
23. tommasi
2019-08-17 13:59:34 Barna öves, Tag
Van az úgy,hogy a játékosok hibáznak,most úgy volt,hogy az edzőnkön ment el a meccs.
Azért vannak itt.

Ha a játékosok jobbak lennének,nem az nb1-ben játszanának hanem egy nevesebb ligában,de oda nem kellenek mert nem olyan kaliberek.
És ez úgy néz ki igaz az edzőnkre is.

Ez van,ezt kell szeretni.

Mondjuk,olyat még én világ életemben nem láttam,hogy felkészülésen X játékosokkal próbáljuk a Y felallásban,majd az első két meccsen ebből semmit nem látunk.
Csak az össze vissza kuszaságot.

Lehet,hogy ez működött a Real Madridnál anno,de szóljatok Fernandónak,ez Diósgyőr.
Itt nincs 32 értelmes focista aki bárhol bármit eljátszik.
Sőt itt 11 olyan sincs,mert ez nem a Real Madrid.
22. kanap |Válasz erre: 18. dfcwolf
2019-08-17 11:18:43 Piros öves, Fanatikus tag
Ott a pont.
21. toki*
2019-08-17 11:16:59 Fekete öves, Veterán
De mondjuk azokat pont le is nézem, akik ilyeneket irogattak rólunk.
20. toki* |Válasz erre: 19. Rusty Nails
2019-08-17 11:16:32 Fekete öves, Veterán
Ez így van.
19. Rusty Nails |Válasz erre: 18. dfcwolf
2019-08-17 11:13:21 Barna öves, Fanatikus tag
Szóra se méltatták a Diósgyőrt :(
Pedig úgy rémlik, akkor mi jutottunk a legtovább. Sőt, a tavalyi Videoton EL-csoportkörig talán senki nem ment 3 kört.
18. dfcwolf |Válasz erre: 17. Rusty Nails
2019-08-17 10:00:29 Fekete öves, Őstag
És ha visszanézel mennyire elbagatelizálták az akkori sikereinket. Most minden szaros kis győzelmet főoldalon hoznak. Akkor meg a sehova sem kellő brazilok kiejtették a Diósgyőrt. Közben követtük a máltai meg a bolgár ellenfelet. Undorító!

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...