Banner

Eljött a vége

Szerző: dfcwolf | 2020-06-26 22:42:00

Vártam már nagyon, hogy vége legyen ennek a vesszőfutásnak, ami az utóbbi meccseinket jellemzi és szombat este kialszanak a fények egy időre. Megpihenhet a csapat, a stáb és a szurkolók is, mindenkire ráfér egy kis szusszanás, feltöltődés.

Az utóbbi hetekben én is megnyilvánultam sokszor durvábban, elhamarkodottan, de aludtam párat az eseményekre és már csak a jót nézem. Azt nézem, hogy bármi is lesz a vége, annyiban mindenképpen előreléptünk, hogy nem mi reszketünk az utolsó fordulóktól és nem kell attól tartanunk, hogy kieshetünk. Ez előrelépés? Az elmúlt évekhez képest mindenképpen! Ha egy klasszikust idéznék, akkor azt mondanám, hogy kis lépés nekünk, de nagy lépés a Diósgyőrnek.

Ha őszintén magunkba nézünk, akkor szerintem mindenki látja, hogy volt azért szerencsénk is ebben a szezonban és amikor nagyon mentünk és elől álltunk, akkor talán erőn felül teljesítettünk. De ha úgy nézünk a jövőre, mint egy lépcsősorra, akkor az első lépést mindenképpen megtettük. Ahogy elmondtam a Semleges Térfélben is, ez a lépés akkor lesz igazán értékes, ha jövőre tudunk újra lépni egyet. Ha nyáron komolyan igazolunk és akkor már nem csak a kiesés elől menekülünk meg biztosan, de stabilan a középmezőny elején tudunk lenni.

Annyira sűrű a mezőny, hogy még bármi lehet. Megjósolni is nehéz, hol fogunk végezni, de mindenképpen a vonal felett. A Kaposvár kiesett és még valaki csatlakozik hozzájuk. Az elmúlt napok történései miatt remélem, hogy a Loki lesz az! Rájuk fér, hogy megmerítkezzenek az NB2-ben.

A Kisvárda még kieshet és emiatt nekik nagyon fontos lesz a pontszerzés ellenünk. A mi csapatunknál sok a sérült és a fiatal védelmünk azért képes a hibákra, ezért érzem veszélyben a győzelmünket. De úgysem az eredmény miatt járunk meccsre.


Szombaton jó idő lesz. Olcsó lesz a jegy. Jól fog esni a sör. Ha minden jól megy, sokan leszünk az olcsó jegy miatt. Bent maradtunk. Ott lesznek a haverok. Szurkolnak majd az ultrák. Lesz hangulat. Utolsó meccs a szezonban.

Mi kell még? Szerintem semmi. Csak élvezni kell azt a 90 percet. Úgyis 90 perc az élet, ez az ami minket éltet…




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

78. vebgy*
2020-06-27 21:10:31 Fekete öves, Veterán
Nem vesszőfutás volt ez wolfi...sokkal rosszabb. Morális megsemmisülés, annak belátása, hogy NEM ÉRDEMES így meccsre járni...ez az év ugyanolyan gusztustalan volt mint a az utóbbi négy. Sőt...
77. Borsodi Bányász* |Válasz erre: 74. korxi
2020-06-27 16:00:38 Fekete öves, Veterán
Meg hát. Keményen.

Háromszor veri meg a Debrecen a Diósgyőrt egy szezonban?
76. awas |Válasz erre: 73. kisur
2020-06-27 16:00:02 Barna öves, Fanatikus tag
Azzal a kerettel Mackónak se lett volna esélye....sőt
75. Sparrow |Válasz erre: 69. 2017.
2020-06-27 15:56:39 Barna öves, Fanatikus tag
Azt is vedd figyelembe hogy erre a szezonra jutott egy vilagjarvany ráadásul pont akkor amikor kiváló formában voltunk és ha nincs a leállás akkor egészen máshogy is alakulhatott volna a szezon! Nem jöttünk ki jól a szünetből és kesz! Fényévekkel jobb szezon is benne volt a pakliban!
74. korxi
2020-06-27 15:48:54 Piros öves, Veterán
Na ha bentmarad a loki, jövőre megbüntet a sors a fékevesztett kondázásért meg loki mocskolásért.
73. kisur
2020-06-27 13:18:17 Fehér öves, Lelkes újonc
Amennyiben nyerünk ma,akár ötödikek is lehetünk....na erre nem volt Fernaval esélyünk sem.....
72. perec (lédús) |Válasz erre: 69. 2017.
2020-06-27 13:14:13 Piros öves, Őstag
Amennyiben nyerünk ma, jobban nézünk ki, ott leszünk a közepén valahol.
71. Borsodi Bányász* |Válasz erre: 69. 2017.
2020-06-27 13:09:40 Fekete öves, Veterán
Teljesen igazad van.

Mindig meg lehet találni húsz fordulót amikor nagyon jó helyezést ért el a csapat. Csakhogy ami számít az vége ami szép már nem lesz.

Fernandó jobb edző, mint Feczkó. Rosszabb játékosokkal ugyanolyan eredmény. Kicsit nézhetetlen ugyan, de mi mást lehet olyanokkal akik csak passzolni és labdát levenni nem tudnak.
70. perecesi-diosgyor-szurkolo* |Válasz erre: 68. perec (lédús)
2020-06-27 12:38:50 Fekete öves, Veterán
Nem gondolom annyira egyertelmunek a loki meccset, mint amennyire a szorzok most mutatjak.
Elet halal lesz mindkettojuknek, barmi lehet. A palyan dol el.
69. 2017.
2020-06-27 12:36:36 Piros öves, Fanatikus tag
most láttam meg hogy 3 pontra vagyunk a kieső helyen lévő lokitól. hát gyerekek mi a lószarról beszélnek itt sokat hogy előreléptünk tavaly óta? ha papírforma van, akkor nyer a várda és a loki és akkor mi 1 ponttal maradtunk bent :D tavaly 4 ponttal maradtunk bent.

HA A PAPÍRFORMA ALAKUL AKKOR A TAVALYI 4 PONT ELLENÉBEN MOST CSAK 1 PONTTAL MARADUNK BENT!!!

ez ki szerint előrelépés? az most tök mindegy hogy mikor dőlt el a bentmaradás mert rohadtul nem számít, a tabellát kell megnézni 33 forduló utána, ami szarabb lesz mint tavaly egy sokkal szarabb csapattal elért Fernando.

Miről beszélünk? rosszabb szezonunk lesz mint tavaly volt. mi ez a nagy örömködés komolyan?


egy kalap szar az egész, az meg szintén egy baromság hogy ha nézzük pont azt a 20 fordulót amiben jók voltunk hogy ott ha csak azt a 20 meccset nézzük akkor a 3.ok lennénk, mert ugyanez megvolt Fernandónál is az utolsó 20 fordulót nézve a 3.ok voltunk

ergo Fernando sokkal szarabb csapattal ért el jobb teljesítményt vagy legyen ugyanolyan teljesítményt mint Feczkó, aki már kapta Rui Pedrót, Molnárt, Kisst, Ivanovszkit, Iszlait

gyerekek azt kell hogy mondjam hogy nézve a két szezont számok alapján Fernandot bármennyire szidtuk jobb edző mint Feczkó, csak ezt valamiért rohadtul elfelejtjük. sőt ez az utóbbi 4 meccs játéka kb olyan szint mint amikor takarodót fújtunk fernandonak.

mennyivel játszunk most szarabbul mint amikor a kövesdtől kikaptunk 3-0ra, amikor az ultrrák elküldték Fernandot, felrobbant a kispad és 2 hónapos sztrájk vette kezdetét?

most szerintem sokkal szarabbul játszunk mint Fernando alatt valaha is játszottunk

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...