Banner

Elek Ákos távozik kazah csapatától?

Szerző: Jáborcsik András | 2018-12-18 11:24:00

Meg nem erősített lapértesülések szerint Elek Ákos a következő idénytől nem lesz a kazah Kajrat Almati labdarúgója - írja a csakfoci.hu.


A KazFootball meg nem erősített információi szerint a Kajrat összesen hat légióstól válik meg a téli átigazolási időszakban, többek között a 48-szoros magyar válogatott Elek Ákostól. A csapat másik magyarja, Eppel Márton fellélegezhet, hiszen a következő idényt is a Kajratnál kezdi meg.

Elek szerződése az átigazolásokra szakosodott Transfermarkt szerint az év végén lejár, így szabadon igazolhatóvá válik. A 30 éves középpályás 2017 márciusában igazolt Kazahsztánba, és az ott eltöltött több mint másfél év alatt 50 bajnokin, 9 EL-selejtezőn játszott, valamint kétszeres kupagyőztesnek és kétszeres bajnoki ezüstérmesnek mondhatja magát.

Elekkel az utóbbi 1-2 hónapban nem egyszer előfordult, hogy már csak csereként számoltak, valamint az Yrtish elleni bajnokin pedig már a keretben sem volt.


Tovább a csakfoci.hu-ra >>>>>>


forrás: csakfoci.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 > 

27. toki*
2018-12-19 08:27:08 Fekete öves, Veterán
Kövezzetek meg, de ebben az ominózus cikkben, amiben ugye kijelentette, hogy nem akar hazajönni, mármint hozzánk, ott mintha azt is mondta volna, hogy még van opciója +1 évre, vagy életbe lép, vagy most hosszabbítottak vele a nyáron. Valami ilyesmi. A lényeg, ha majd tuti fix-re elengedik, ráadásul ingyé, na majd akkor kell megmozgatni minden követ. Szerintem Frediynho találna helyet neki a középpályán.
26. pala17 |Válasz erre: 25. pe-pe
2018-12-18 21:00:53 Piros öves, Fanatikus tag
Ez egy szép,logikusan felépített összefoglaló, nem nagyon lehet mit hozzáfűzni.
25. pe-pe
2018-12-18 19:09:41 Lila öves, Tag
Akkor nézzük a tényeket:

1. Elek Ákos szerződése az év végén lejár és 2019-től szabadon igazolható.
- Itt a lényeg, hogy nem kell érte fizetni. Persze nem tudjuk milyen pénzek mozognak ilyenkor az asztal alatt, mert nehezen tudom elképzelni, hogy aláírási pénz nincs az NB1-be.

2. Korábban kijelentette szívesen jönne vissza Miskolcra, ha komolyabb célokat tűz ki célul a klubvezetés.
- Gondolom nem a kiesés elleni harcra gondolt, mint komoly cél. Habár nekünk szurkolóknak ez véresen komoly. :)

3. Erősítést jelent e a Diósgyőrnek?
- Szerintem igen mert mindenképpen egy rutinos játékos, akit a párharcokban nem igazán lehet elnyomni, viszont leginkább a védekezés, labdaszerzés Ákos erőssége, de azért, ha megunja megállíthatatlanul meg tud indulni, de persze nem ezt kéri tőle a szakmai stáb. Kérdés, hogy ebbe a Fernando által kidolgozott stílusba bele illik e?

4. Fizetés
-Biztos, hogy nem adja egy bizonyos szintnél alább. Miért is adná? Válogatott játékos, külföldről jön haza, jó pár EL meccs van a lábában.

5. Melyik másik magyar csapatban köthet ki.
- Amit kizárhatunk az a kiesés elkerüléséért küzdő csapatok: Haladás, Kisvárda, Diósgyőr
- A megfontolt költségvetéssel bíró csapatok: MTK, Paks, Kispest, Debrecen és az Újpest sem egy túlköltekező csapat.
- A FTC, Vidi szerintem sokkal jobb játékost is tud igazolni Eleknél, pénzük rengeteg van, megtehetik.
- Tehát marad a Puskás, Mezőkövesd ami számításba jöhet.

6. Család
- Szerintem Elek Ákosnak ez a legfontosabb dolog jelenleg. Korábban e miatt a válogatottságot is lemondta.
Nekem az a véleményem, hogy ez fogja eldönteni melyik csapathoz is igazol.

Szóval nálam így fest a matek. :)
24. borsodi73
2018-12-18 18:55:23 Piros öves, Fanatikus tag
Kár azért a múltkori nyilatkotatáért a Diósgyőrrel kapcsolatban,az valljuk be őszintén elég szerencsétlenre sikeredett.Ezt én egy picit a szívemre is vettem,de ez legyen az én dolgom.Sok sikert,Ákos!!!
23. pala17 |Válasz erre: 20. norbee
2018-12-18 18:41:51 Piros öves, Fanatikus tag
Te milyen clickbaitről beszélsz, arról szól a cikk,a( kedvedért röviden leírom, hogy megértsd), hogy mivel az utóbbi időben nem játszik a csapatában és nyáron lejár a szerződése valószínűleg távozni fog. Senki nem írja sem az eredeti cikkben,sem az itt az oldalon megjelent kivonatban, hogy ide igazolna. Csak a tények vannak a cikkben illetve annyi találgatás, hogy mivel nem játszik és több másik játékost is elküldtek valószínűleg (!) Ő is távozni fog. Ha neked ez szenzáció hajhászás akkor gratulálok...
22. miskolci |Válasz erre: 19. KáGábor
2018-12-18 18:33:20 Barna öves, Fanatikus tag
Van benne valami...
21. piros79
2018-12-18 18:14:21 Lila öves, Fanatikus tag
Érdekes dolog ez. Kíváncsi vagyok hol köt ki. Szurkolok neki, de nem hiszem, hogy összejön egy külföldi álomszerződés, bár ne legyen igazam. Ami a diósgyőri szálat illeti: sok minden nem változott a nyilatkozata óta, nyertünk pár meccset, de továbbra is a bentmaradás a cél. Illetve kérdés mennyire kellhet esetleg Fernandonak. Elek kifejezetten védekező középpályás, egy sokat dolgozó vízhordó. Mi viszont most inkább a latinos foci irányába próbálnánk menni, technikás középpályával. Ráadásul most a Tajti, Szabó, Márkvárt középpályás sor viszi a csapatot, ezt nem igen fogják megbontani. Elek legjobban talán 4-2-3-1 rendszerben a leghatékonyabb (lásd Sivic), mi viszont ősszel ilyen felállásban egyszer sem játszottunk, bár ez persze bármikor változhat. Szóval ez egy érdekes szitu.
20. norbee
2018-12-18 16:18:39 Barna öves, Tag
Korabban lenyilatkozta, hogy olyan forgatokönyv nem letezik amiben az van, hogy ö ide a jelenlegi körülmenyek köze visszajön. Innentöl clickbait es targytalan az egesz cikk.
19. KáGábor* |Válasz erre: 17. miskolci
2018-12-18 16:12:47 Fekete öves, Veterán
Ha hazajön, nem gondolom, hogy a pénz fogja a legjobban mozgatni.
2018-12-18 15:54:47 Fekete öves, Veterán
Gyere vissza Ákos!
Óriási szükség lenne Rád, egy igazi vezér hatalmas lökést adna az egyébként is már felfelé ívelő Csapatnak és Te az vagy!

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...