Banner

Utolsó esély

Szerző: dfcwolf | 2017-05-26 19:01:00


Sajnos, nem túlzás a cím, hiszen egyetlen esélyünk van arra, hogy megvédjük az első osztályú tagságunkat. Mindannyian nagyon szerettük volna, ha sikerül ezt hamarabb bebiztosítani, kijelenthetem ezt a debreceni szurkolók nevében is, de nem így lett. A sors azt akarta, hogy ez a két csapat élet-halál meccset vívjon egymással az utolsó fordulóban. Biztos vagyok benne, hogy ez az összecsapás a semleges szurkolókat is érdekelni fogja.

Tudom, hogy a paksi pályán is vívnak egy mérkőzést majd, de arra nem számíthatunk. Nem azért mondom ezt, mert valamilyen összeesküvésre számítok, de bármi megtörténhet azon a meccsen. Azt viszont tartom, hogy az ellenünk mutatott impotens játékkal az MTK-nak nincs esélye legyőzni a Paksot.

A mi meccsünkkel kapcsolatban feltétlenül meg kell jegyezni, hogy a Lokinak a döntetlen is tökéletesen elég a bentmaradáshoz és pont emiatt nem számítok arra, hogy nekünk fognak rontani. Beállt védekezés ellen nem igazán tudtunk eddig eredményesen játszani, és ezt ők is nagyon jól tudják. Természetesen, ha hamar betalálunk, akkor megváltozhat a játék képe és akkor lehet egy óriási adok-kapok a pályán.

Teljesen mindegy, mi lesz, de látnunk kell a játékosokon, hogy vért ittak és ellentmondást nem tűrően játszanak, mert az elmúlt meccseken ez hiányzott. Nem lehet elvitatni tőlük azt, hogy küzdöttek becsülettel, de hiányzott a tűz, ami ott lobogott a lelátón, de a pályára nem tudott átterjedni. Holnap 100 fokon kell égnie mindenkinek! Biztos vagyok benne, hogy a lelátó népe készül a csatára és győztesen fogja elhagyni a stadiont. Így kell tennie a csapatnak is!

A szurkolókat arra kérem, hogy lihegjenek a debreceni játékosok nyakában és zavarják meg a bedobásaikat, a szögleteiket a hangjukkal. Minden másodpercben éreznie kell az ellenfélnek, hogy itt nekik nem teremhet babér! Érezniük kell, hogy ebben a stadionban mindenki a DVTK sikeréért szurkol, aki pedig nem, annak a hangja úgysem hallatszik majd.

Ha nem jutott jegy, akkor gyertek a Szinva teraszra és együtt szurkoljunk a győzelemért. Jobb lesz közösen, mint egyedül otthon a négy fal között. Ha minden sikerül, akkor egy igazi fiesztát rendezhetünk majd a Szinva parton.


Tippem: 1-1

Paks-MTK: 1-1


Pár kérdést eljuttattunk a lokiblog.eu szerkesztőihez is, Bődi Balázs válaszolt, akit ismerhettek a Semleges Térfél adásából. Lássuk, ők mit gondolnak a holnapi meccsről.

Mit szóltok az edzőváltáshoz? Jó vagy rossz döntésnek tartjátok?
Kisebb önellentmondásként éljük meg a helyzetet. Borzasztóan rossz időzítésnek tartjuk, viszont úgy véljük, hogy ebben a lelki és mentális állapotban Pontessel kevésbé lenne valószínű a pontszerzés. A Honvéd elleni meccsen egyes játékosok mintha már edzőbuktatásra játszottak volna, de ez persze pusztán csak feltételezés. Meglátjuk, hogy milyen hozadéka lesz, elsülhet jól is meg rosszul is.

Milyen pozitív hozadéka lehet Herczeg szerepének?
A legfontosabb az, hogy ismeri a közeget, és talán még azok a játékosok is tisztelik őt valamennyire, akik nemrég vannak itt, és nem ismerik őt annyira. Plusz idén már beugrott két meccsre, amin 6 pontot szereztünk, reméljük, hogy folytatódik a sorozata.

Ki a felelős a LOKI rossz szerepléséért?
Nagyjából mindenki. Az elnök úr azért, mert hagyta, hogy ennyire lezülljön a keret. Pontes azért, mert fél év kellett neki, mire belátta, hogy ez a keret nem képes arra, hogy azt a focit játssza, amit ő szeretett volna erőltetni. A kisebbségi tulajdonos is csak tehetetlenül nézte, ami történik. Nem beszélve a játékosokról, akik rendkívül hullámzó teljesítményt produkáltak hétről hétre. Szóval, mindenkinek meg van a felelőssége.

Mi a véleményetek a jegyeladás körül kialakult problémáról?
Én már vasárnap, amikor megvettem a jegyem, akkor megdöbbenve tapasztaltam, hogy a vendégszektornak csak a középső része van megnyitva, és nagyjából 350 elérhető jegy van. Eleinte azt hittem, hogy a maradékot majd a helyszínen akarják értékesíteni, ezért fel is hívtuk a szurkolók figyelmét, hogy nyugodtan induljanak el jegy nélkül is, valószínűleg úgy is bejutnak. Nem tartjuk fairnek ezt a fajta eljárást, akárki találta is ki ezt a biztonsági zónás marhaságot. Az viszont mindkét klub hozzáállására rossz fényt vet, hogy a sajtón keresztül üzengetnek egymásnak - aminek köszönhetően ugyan újabb 120 jegyet kapnak a vendégek, de ez még mindig csak töredéke a lehetségesnek.

Milyen meccset vártok?
Nagyon jó hangulat lesz, hazai oldalról teljes teltház várható, de a vendégjegyeket is elkapkodták pár nap alatt. Biztosan lesznek olyanok mindkét oldalon, akik jöttek volna, de már nem jutott nekik jegy. Hogy maga a meccs milyen lesz, azt megtippelni sem tudom, vélhetően végig kiélezett, izgalmas, és feszült.

Milyen eredményt tippelnétek?
Erre sem tudnék tippelni. Szerintem a lefújás pillanatáig nyitott lesz a találkozó, és az is lehet - reméljük -, hogy a lefújás után mindkét csapat elégedett lesz a végeredménnyel.

Ki fog kiesni szerintetek?
Valamiért azt érzem, hogy az MTK úgyis nyer Pakson, így vagy mi, vagy ti. Ilyen szempontból jogos a félelmem, hogy mi.

Az esetleges bentmaradás stabilizálni fogja a Lokit a jövő évre?
Sajnos, ennél mélyrehatóbb problémák is vannak a klubnál, kis túlzással ez a legkisebb bajunk, hogy kiesünk, vagy bennmaradunk. Bízunk benne, hogy sikerül kiharcolni a bennmaradást, és innen már csak felfele vezet az út...

Milyen változást láttok a DVTK játékában a legutóbbi meccsünk óta?
Mivel egyidőben vannak a meccsek, így nem láttam egy meccsetek sem a Bódog érában, maximum az összefoglalókat. Nyilván, nem tanultak meg focizni hirtelen a játékosok, így mentálisan érzem erősebbnek a csapatot, sokkal harcosabbak lettek. Az azonban, hogy az elmúlt 3 kiesési rangadó egyikét sem tudta megnyerni a Diósgyőr, jelzésértékű lehet a jövőre nézve...


A lokiblog.eu oldalán elolvashatjátok, hogy mi miket válaszoltunk a kérdéseikre.

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 > 

48. KáGábor* |Válasz erre: 47. betyarok
2017-05-27 18:51:49 Fekete öves, Veterán
Nyugalom! 7-kor kezd ameccs. ;)
47. betyarok
2017-05-27 18:15:57 Fekete öves, Őstag
Köszönöm! Ird már ki ide légyszives! Most látom az M4 sport online-t valami vizilabda meccs van, de kb. 6x6 cm-ben.... hát tényleg mögösz az ideg!
46. KáGábor* |Válasz erre: 43. betyarok
2017-05-27 17:56:52 Fekete öves, Veterán
Majd kezdés után pár perccel lesz meg a link...
45. tb |Válasz erre: 43. betyarok
2017-05-27 17:56:23 Piros öves, Őstag
Már én is majd' megveszek... :)
44. tomi87*
2017-05-27 17:56:04 Fekete öves, Veterán
A DVTK kezdőcsapata: Rados - Eperjesi, Karan, Tamás - Vela, Dausvili, Busai, Nono - Makrai, Szarka, Novothny. Vezetőedző: Bódog Tamás.
43. betyarok
2017-05-27 17:54:23 Fekete öves, Őstag
Hol lehet nézni a neten? Itt kinlódok, mingyárt átmegyek a kocsmába!!!
ű
42. tb |Válasz erre: 41. Szabó József
2017-05-27 16:23:39 Piros öves, Őstag
Ha minden hasonló cáfolatot elhinnénk... (Nem kívánom szegély Lokinak az Óriáspatkányt. :) )
41. Szabó József* |Válasz erre: 28. tomi87
2017-05-27 15:19:29 Fekete öves, Veterán
Már cáfolt is az érintett:
http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/425770_andy_vajna_reagalt_a_debreceni_szerepvallalasanak
40. KáGábor*
2017-05-27 14:43:59 Fekete öves, Veterán
Ha már szóba jött a 300, én ezt a zenés verziót küldöm a csapatnak (van hozzá egy jól összevágott videó is a filmből, de sajna nem találom, pedig úgy igazán ütős):

39. KáGábor* |Válasz erre: 38. sziriusz
2017-05-27 14:29:46 Fekete öves, Veterán
Valahol igazatok van, de ma még van egy fontosabb dolog!!! Ezt majd holnaptól...

1 2 3 4 5 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...