Banner

Nem ez volt életem legszebb gólja, de a TOP3-ban benne van

Szerző: dfcwolf | 2017-05-17 09:17:00

A DVTK játékosa szerint csapata a Mezőkövesd elleni első félidőben is átérezte a meccs súlyát.

Az élvonal 31. fordulójában a Diósgyőr pályaválasztóként 2-2-es döntetlent játszott a Mezőkövesddel. Az eredménnyel egyik csapat sem lehetett elégedett, hiszen mindkettőnek kellett volna a három pont a kiesőzónától való eltávolodás miatt. Az első játékrészben négy perc alatt kétgólos hátrányba került a Diósgyőr, majd a szünet után sikerült az egyenlítés, a győzelem azonban nem jött össze. A Rangadó.hu-nak a DVTK univerzális játékosa, Busai Attila értékelte a látottakat.

Nem úgy kezdődött a meccs számunkra, ahogyan terveztük, hiszen gyorsan kétgólos hátrányba kerültünk, utána mindent egy lapra feltéve szerkezetet váltottunk – emlékszik vissza a Fraditól érkezett játékos. – Átálltunk háromvédős rendszerre, ezáltal én a középhátvéd posztjáról feljebb léptem a középpályára. Sajnos az első játékrészben még nem sikerült a szépítés, viszont nagyon jól kezdtünk a szünet után, rögtön gólt tudtunk szerezni. Ezután teljesen a kapuja elé szögeztük a Kövesdet, majd jött az egyenlítő találatom is. Sajnos a győztes gólt nem sikerült belőni, annak ellenére, hogy rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. De összességében reálisnak tartom a döntetlent, hiszen az első félidőben akár három-null is lehetett volna a Kövesdnek, annyira kinyíltunk, akkor pedig már szinte vége a meccsnek. A találkozó előtt csak a három ponttal lettünk volna elégedettek, így, hogy null-kettőről álltunk fel, reális az eredmény.

ELOLVASOM AZ EGÉSZET>>>

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. sapisanyi |Válasz erre: 2. toki
2017-05-17 20:24:05 Lila öves, Fanatikus tag
Ha Makraiért tudnának áldozni és itt tartanák meg hoznának egy top kapust meg is lennénk Makrai nagyon kéne
2. toki*
2017-05-17 20:06:12 Fekete öves, Veterán
Nem tudom hova írni, úgy, hogy ide írom. Eperrel meghosszabbították a szerződést. Benczés Miki azt mondta, 1 játékosunknak jár le a szerződése most nyáron, de már azzal is előrehaladott tárgyalások vannak. Nyáron akkkor teljes erővel csak az új igazolásokra kell koncentrálni.
1. KáGábor*
2017-05-17 19:03:38 Fekete öves, Veterán
Remélem, nálunk rúgja meg a TOP1-t.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...