Banner

Jegyek a Honvéd - DVTK meccsre

Szerző: objektív | 2019-05-06 16:00:00

Az OTP Bank Liga 32. fordulójában az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lesz a Budapest Honvéd vendége a DVTK labdarúgó csapata. A vendégszektorba szóló belépőjegyek a DVTK Shopban és az interneten is megvásárolhatók. Személyes vásárlás esetén 1690 forintba, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon 1590 forintba kerülnek.



OTP Bank Liga 32. forduló

2018. május 11., szombat
17:00 Budapest Honvéd FC - Diósgyőri VTK

Jegyárak

A vendégszektorba szóló belépőjegyek személyes vásárlás esetén 1690 forintba, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon 1590 forintba kerülnek.

Jegyvásárlás

A belépőjegyek hétfőtől elővételben az interneten, valamint személyesen Miskolcon, a DVTK Shopban is megvásárolhatók. A helyszínen a mérkőzés napján 11 óra 45 perckor nyitnak ki a pénztárak.

A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken Diósgyőrhöz hasonlóan a Budapest Honvédnál sem szükséges névre szóló jegyet váltani és szurkolói kártya sem kötelező a jegyvásárláshoz. Kérjük ugyanakkor, hogy azok, akik rendelkeznek szurkolói kártyával, a gyorsabb kiszolgálás érdekében vigyék magukkal.

A szervezők azonosításra alkalmas arcképes igazolványt (személyi igazolvány, útlevél, stb., kiskorúak esetében: diákigazolvány) kérhetnek a személyes jegyvásárláskor.

Helyszín

Új Hidegkuti Nándor Stadion (1087 Budapest, Salgótarjáni út 12-14.)


Olvasd el a teljes cikket>>>


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...