Banner

Hagyd otthon az autót!

Szerző: dfcwolf | 2016-07-22 15:18:00

Sokat gondolkodtunk rajta, hogyan lehetne még több szurkolót kicsábítani a stadionba az Újpest elleni meccsre, hiszen nagyon fontos lenne, hogy minél többen legyünk az arénában. Arra gondoltunk, hogy ha a meccs napján ingyenes lenne a tömegközlekedés azoknak, akik a mérkőzésre tartanak, az mindenképpen pozitív üzenet lenne a szurkolóknak. Egyrészt megkönnyíti a közlekedést mind a vidékről érkezőknek, mind a helyieknek, hiszen nem kell az autót használni, másrészt így a sör is jobban fogyhat.

Az amigeleken.hu csapata kedden levélben kereste meg Dr. Kiss János alpolgármester urat, amiben arra kértük, vizsgálják meg az ingyenes utazás lehetőségét. Még aznap este telefonon értesítettek róla, hogy az elképzelés megvalósítható és gyorsan ki is dolgozzák a pontos feltételeket. Nem telt el 36 óra és megkaptuk a hivatalos választ Dr. Kriza Ákos polgármester úrtól.

Tisztelt DVTK szurkolók, Tisztelt Emődi Zoltán Szerkesztő úr!


Dr. Kiss János alpolgármester úr tájékoztatott levelükről, illetve kérésükről arra vonatkozóan, hogy meccsnapokon az MVK Zrt járművein az ingyenes utazáshoz legyen elegendő a DVTK aktuális mérkőzésére érvényes jegy, vagy bérlet, a találkozókat közvetlenül megelőző és az azt követő időszakokban.

Javaslatukat köszönöm, azt nagyon jónak, sőt továbbgondolásra érdemesnek tartom!

Tekintettel az Újpest elleni szombati rangadó közeli időpontjára, intézkedtem közlekedési társaságunk illetékeseinél arra vonatkozóan, hogy a DVTK mérkőzései előtt és után két órával - a DVTK-Újpest találkozótól kezdődően - a mérkőzésre érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkező szurkolótársak ingyenesen vehessék igénybe az MVK Zrt járműveit.

Őszintén remélem, hogy Miskolc városa ezekkel az intézkedésekkel maga is hozzájárul a magyar labdarúgás népszerűségének növeléséhez, szeretett csapatunk, a DVTK mindannyiunk által nagyon várt sikereihez!

Hajrá Miskolc, hajrá DVTK!

dr. Kriza Ákos polgármester

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.