Banner

Glen Hanlon távozik a DVTK Jegesmedvéktől

Szerző: Jáborcsik András | 2019-04-18 12:48:00

Egy szezon után távozik a DVTK Jegesmedvék csapatától Glen Hanlon, miután a kanadai szakember jelezte, hogy nem tudja vállalni a folytatást.


Hanlont a dvtk.eu kérdezte távozása okairól:

A szezon befejezése után hazautazott Kanadába, hogy átgondolja, folytatja-e a DVTK Jegesmedvéknél megkezdett munkát. Megtudhatunk részleteket a döntéshozatali folyamatból?

Így van, a szezon után hazautaztam és a családommal átbeszéltük a szakmai és magánéletbeli lehetőségeimet. Nem szerettem volna elsietni a döntést és meg akartam várni, míg leülepedik bennem a 2018/2019-es szezon. Végül azt a döntést hoztam meg, hogy nem térek vissza a DVTK Jegesmedvékhez. Természetesen nagyon nehéz volt ezt kimondani, és el kell mondanom, hogy nem a Miskolcon eltöltött időm miatt döntöttem így, hiszen nagyon jól éreztem magam egy remek klubnál.

Milyen emlékeket őriz meg a csapatról?

A Miskolcon eltöltött szezonom minden egyes percét imádtam. A játékosok fantasztikusak voltak, minden nap keményen dolgoztak. Óriási szenvedéllyel dolgozott a csapat a szurkolókért és a városért, nem is kérhettem volna tőlük többet annál, amit nyújtottak. A klub eddig is sikeres volt és a jövőben is az lesz, erre garanciát adnak a csapat meghatározó játékosai. Elképesztő támogatást kaptam a menedzsmenttől, még a szezon kezdeti szakaszában is, amikor nem jöttek a győzelmek. Ez igazán fontos volt számomra. A stáb, a felszerelés-menedzser, az orvosi csapat egy nagyszerű közösséget alkotnak, emellett pedig keményen dolgoznak. Minden napból kihozzák a maximumot és igyekeznek mindig pozitívak maradni. A szakmai stáb másik két tagja, Strenk Hunor és Farkas Tamás elsőosztályú és kemény munkát végeznek, ők nagyon fontos elemei lesznek a későbbi sikereknek is. Sok szép emléket fogok megőrizni, de ha egyet kellene kiemelnem az a játékosok és a szurkolók közötti szoros kapcsolat. Egy olyan közösséget láthattam napról-napra, akik minden egyes győzelmet megünnepeltek a szurkolókkal a jégen és azon kívül is. Ez a kapcsolat egy igazán különleges dolog.

Mit üzenne a szurkolóknak és a DVTK-családnak?

Először is meg szeretném köszönni azt a rengeteg támogatást és pozitív energiát, amit kaptam. Továbbá hálás vagyok azért a hangulatért, amiben a hazai meccseket játszottuk és azért is, hogy az idegenbeli meccseken is mindig magunk mögött tudhattuk a szurkolókat. Miskolcon élni és dolgozni nagyon különleges volt számomra. Annak ellenére, hogy már nem itt fogok edzősködni, segíteni fogom a csapatot és minden tőlem telhetőt meg fogok tenni annak érdekében, hogy egy nap megnyerjék a bajnoki címet. A szurkolóktól pedig azt kérem, hogy továbbra is legyenek a csapat mellett, mert nagyon fontos elemei a sikereknek. Sok sikert, jó egészséget és sok boldog pillanatot kívánok az egész DVTK családnak.


Glen Hanlonnak köszönjük a munkáját, sok sikert kívánunk neki a továbbiakban. Utódjával a megállapodás megszületett, új vezetőedzőnk kilétét hamarosan bejelentjük.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2019-04-26 12:38:38 Fekete öves, Veterán
Rodman az új edző! Meglepett, spórolás?Kíváncsi leszek rá, megítélni a tettei után fogom. A szlovénok tudnak valamit, amellett megalkuvás nélkúl küzdenek, ebben bízhatunk.
5. korxi |Válasz erre: 3. vebgy
2019-04-20 21:10:46 Piros öves, Veterán
Ha le akarom szűkíteni a legfőbb bajra, akkor nyilvánvaló: nem tudta teljesíteni a vállalását, nem értük el a szezon előtt kitűzött minimumcélt sem.
De nekem, mint szurkolónak van mégegy ugyanilyen szintű bajom: a kudarc azáltal valósult meg, hogy pont a MAC vert végig minket négyszer egymás után ugyanúgy, és végig teljesen tehetetlen volt ez ellen.

De nem akarok már foglalkozni vele, örülök hogy megy, így most lesz értelme szurkolni a következő szezonban is. Sokkal jobban érdekel a közlemény utolsó mondta, hogy tehát ki lesz jövőre az edző.
2019-04-20 14:09:47 Fekete öves, Veterán
Nem értek a hokihoz meg nem is annyira érdekel, de minden évben azt olvasom, hogy magától áll fel az edző.
Nem inkább arról van szó, hogy 1 évig kap egy szerződést majd az új szerződésében marad az összeg? Ez olyan diósgyőri sztori mint tudjuk.
3. vebgy*
2019-04-20 08:26:17 Fekete öves, Veterán
Én nagyon nem vagyok jégkorong szakértő, mi volt Hanlon-nal a legfőbb baj ?
2. piros79
2019-04-19 16:36:23 Lila öves, Fanatikus tag
Zsinórban negyedszer, ötödször? Nem könnyű az élet errefelé. Nem sokan bírják itt hosszútávon...
1. korxi
2019-04-19 16:11:42 Piros öves, Veterán
Ettől megkönnyebbültem, drukkoltam hogy menjen.
Nem jó hogy minden évben új edző van, de azután hogy korábbi sikeres évek után is edzőtt váltottunk, vagy maguktól mentek el, furcsa lett volna hogy pont egy kudarccal zárult év után marad az edző.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...