DVTK II. - MEAFC 13-5

Szerző: objektív | 2019-05-06 15:34:00

Az asztalitenisz bajnokságok 17. fordulójában ismét hazai környezetben léptek asztalhoz a DVTK játékosai. Az NB I.-ben szereplő gárda ugyanakkor játék nélkül szerzett három pontot, hiszen a már biztosan ezüstérmes Félegyházi ASI lemondta a találkozót. Az NB II.-es csapat magabiztosan győzte le városi riválisát.

NB I.
A hétvégi NB I.-es fordulóban a DVTK soron következő ellenfele, a Félegyházi ASI lemondta a hétvégi mérkőzést, így a diósgyőri csapat játék nélkül jutott a három ponthoz. A kiskunfélegyházi együttes második helyét ez a vereség nem befolyásolta, hiszen behozhatatlan pontelőnnyel állnak a tabella második helyén, míg a DVTK biztosítva a bentmaradást, a nyolcadik helyet foglalja el a táblázaton.

NB I. Keleti-csoport 17. forduló

DVTK I. - Félegyházi ASI 10-0 - játék nélkül

NB II.
A DVTK második csapata a városi rivális MEAFC-ot látta vendégül. A párosok és az első egyéni kör után még döntetlen (3:3) volt az állás, de ezt követően beindultak a diósgyőri játékosok és 4:0-ás söprés következett. A 13-5-ös végeredményhez Tóth Zsolt hibátlan teljesítménnyel járult hozzá.

NB II., Észak-Keleti csoport 17. forduló

DVTK II. - Miskolci Egyetemi AFC 13-5
Győzött
Tóth Zsolt 4
Boros Zoltán 3
Rózsahegyi Péter 3
Fekete József 2

Párosban
Tóth Zsolt - Rózsahegyi Péter páros

Értékelés
Barták László: - Az ellenfélhez hasónlóképpen a mi sorsunkat sem befolyásolta a játék nélkül szerzett 3 pont. A bentmaradásunkat már korábban bebiztosítottuk, míg a középmezőnybe való előrelépésünkhöz már nincs matematikai esélyünk sem az utolsó fordulóban. A másik csapatunk bronzérme már biztos, most az utánpótlásra terelődik a figyelem, hiszen újoncaink a jövőhét folyamán az országos bajnokságon mérettetik meg magukat.

forrás, fotó: dvtk.eu

Támogatom az amigeleken.hu oldal munkáját 500 forinttal:
És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...