Banner

Dobj egy macit vasárnap!

Szerző: Jáborcsik András | 2019-12-08 13:18:00

A DVTK Jegesmedvék idén is megrendezi a népszerű "Dobj egy macit" jótékonysági akcióját. A plüssállatokat és egyéb játékokat a december 8-i hazai mérkőzésén várjuk, amikor a macik az első hazai találatnál repülhetnek a jégre.


Magyarországon a Jegesmedvék honosították meg ezt a jótékonysági akciót, ami az idén sem maradhat el. A vasárnapi HC Mikron Nové Zámky elleni mérkőzésen az első hazai gólnál lehet a jégre dobni a jótékony célra szánt plüssállatokat, amiket alapítványok segítségével juttatunk el a legmegfelelőbb helyekre.

Kérjük szurkolóinkat, ha a családnak olyan megunt, vagy kinőtt játékaik vannak, mint például társasjátékok, autók, stb. azt is hozzák magukkal, és adják le a találkozó kezdete előtt a főbejáratnál.



Ne feledd, az idei esztendőben a DVTK szakosztályai úgy határoztak, hogy a karácsonyt megelőző időszakban a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt támogatják, így a vasárnapi mérkőzésen is elhelyezésre kerül egy gyűjtődoboz, ahová a szurkolók és a támogatók adományait várjuk.


A hagyományos Teddy Bear Toss-akcióban új rekord született az AHL-ben rendezett Hershey–Hartford meccsen. A plüsseső a kilencedik percben indult meg Christian Djoos gólja után, amit félórás szünet követett: ennyi idő kellett ahhoz, hogy a jégfelületet megtisztítsák a 45 650 darab játéktól. A Bears-drukkerek saját csúcsukat döntötték meg, amelyet tavaly állítottak fel 34 798 plüssel. Azért a meccset is sikerült befejezni: a Hersey nyert 4-3-ra.

Döbbenetes videó:


forrás: dvtk.eu és jegkorongblog.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...