Banner

Bocsánatkérést várunk

Szerző: dfcwolf | 2016-10-30 22:07:00

Tisztelt Orosz Pál!

Amit Ön most tesz a mérkőzést követően, az ugyanaz, amit a klubja játékosai csináltak a hétvégi mérkőzés 90 perce alatt. Színészkedés, hisztizés, a közönségük hergelése. De amilyen a mester, olyan a tanítvány.

„…nagyon furcsállom, hogy a magyar NB I-ben előfordulhat olyan eset, hogy egy edző a földön fekvő játékosba belerúgja a labdát.” – mondta Ön.

Mi egyáltalán nem furcsálljuk azt, hogy a tények ilyen szintű elferdítésével próbálnak az eddigiektől is nagyobb előnyt kicsikarni maguknak az egyébként sem mindig elfogulatlan illetékeseknél. Az esetnél Horváth Ferenc láthatóan visszapasszolta a labdát, ami hozzáért az akkor már földön csúszó Ramírezhez. Ha megsérült volna a jeles labdarúgójuk az eset kapcsán, ezúton kívánunk neki mielőbbi felépülést. Mindamellett elfelejtette megemlíteni Orosz úr, hogy eközben a szóban forgó játékosuk teljesen véletlenül a feltehetően igen nagy fájdalmai közepette két lába közé fogva a labdát, megemeli azt, majd az így levegőbe kerülő játékszert szintén véletlenül úgy rúgja meg, hogy azzal Horváth Ferencet találja el. Mindezek után, mint aki jól végezte a sunyi és alattomos dolgát, szinte azonnal a háttérbe vonult és onnan nézte, hogy a műve hogy teljesedik ki, hogy kap hajba másodpercek alatt 20 játékos az ő sportszerűtlen viselkedése miatt.

Tisztelt Orosz Pál!

A diósgyőri szurkolók bocsánatkérést várnak Öntől és a csapatának játékosaitól azért, mert egy nagyszerű futballünnepet folyamatos színészkedéssel és időhúzással rontottak el. Sajnos nem tudtak felnőni a megtiszteltetéshez, hogy egy ilyen mérkőzés részesei lehettek. Bocsánatkérést várunk tőlük és Öntől azért, mert a mérkőzés lefújását követően játékosaik a tribünön ülő nézőknek ordítottak eltorzult arccal, és félreérthetetlen, nemzetközileg is jól ismert jeleket mutogattak. Mindezt tették egy győztes mérkőzés utáni levonuláskor.

Mi azt furcsálljuk, hogy az Önök szkennerezett statisztái rendszeresen szidják az ellenfelet és semmilyen arányos büntetést nem kapnak a többi táborral ellentétben. Kérnénk mi is az MLSZ-t, hogy vizsgálja ki ezeket az eseteket – mind Ramírez, mind Cukic viselkedését - de tudjuk, hogy teljesen felesleges.

Kedves Orosz Pál! Arra kérnénk, ne velünk foglalkozzon! Foglalkozzon azzal a több ezer saját szurkolójával, akiket kitaszított a stadionból! Bízunk benne, hogy a Ramírez és Cukic nevű, a sporszerűség határát messze átlépő játékosaikat kellőképpen megbüntetik.

Meg kellene szokniuk és tisztességgel viselniük, hogy vannak olyan pillanatok, amikor nem az Önök klubja van az ország középpontjában. Még ha ez néha fájó is. Ez a hétvége pont ilyen alkalom volt.

A végére csak egyetlen kérdésünk maradt, amire mi nem várunk választ, elég, ha csendben magának és a lelkiismeretének válaszol.

HOL VAN A TÁBOR?

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.