Banner

Békéscsaba - DVTK 0-3

Szerző: amigeleken.hu | 2020-10-29 13:54:00

MOL Magyar Kupa labdarúgó mérkőzés - 7. forduló

Békéscsaba 1912 Előre - Diósgyőri VTK 0-3 (0-0)

Békéscsaba, Kórház utcai Stadion, 500 néző. Játékvezető: Szilágyi Sándor (Varga Gábor, Szilágyi Norbert).

Békéscsaba: Krnács - Kártyás, Palik, Csicsely, Zelik - Sipaki, Trescsula - Pap Sz., Katona R., Bónus - Tóth B. Mb. vezetőedző: Tököli Attila.

DVTK: Danilović - Polgár, Szűcs K., Hegedűs J. - Shestakov, Márkvárt, Iszlai, Kalandadze - Ivanovski, Dražić, Grozav. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Csere: Shestakov helyett Rui Pedro és Grozav helyett Hasani a 46. Ivanovski helyett Makrai és Dražić helyett Omarashvili a 61., Pap Sz. helyett Kasik a 63., Hegedűs J. helyett Farkas M. a 76., Zelik helyett Varga Z. a 78., Kártyás helyett Piss a 87. percben.

Sárga lap: Sipaki az 52. percben.

Gólszerző: Rui Pedro (0-1) az 57., Omarashvili (0-2) a 71., Rui Pedro (0-3) a 89. percben.



Kulcspillanatok:

57. perc: Diósgyőri szöglet balról, Hasani beadását középen Ivanovskinak sikerült megcsúsztatni, jobbról Iszlai ugyancsak fejjel tette középre, ahol a jól érkező Rui Pedro közelről a hálóba bólintott, 0-1

71. perc: A balról befelé húzó Giorgi Omarashvili két csel után a 16-os sarka közeléből lőtt, a megpattanó labda a kapu hosszú oldalába hullott, 0-2

89. perc: Diósgyőri szöglet balról, Makrai beadása és Szűcs bólintása után még kijött a labda, de Rui Pedro mesterien ismerte fel, hogy nem a tömegen keresztül, hanem fölötte vezet a kapuig az út, és a hálóba emelt, 0-3


Edzői értékelések:

Tököli Attila: Óriási dolog, amit véghezvittek a srácok a meccsen. Fantasztikusak voltak, le a kalappal előttük. Ennek a meccsnek lesz még következménye, sokan közelebb kerülhetnek az első csapathoz. A fiataljaink megoldották, amit kértünk tőlük. Önbizalommal játszottak, amit tudtak, azt megmutatták.

Feczkó Tamás: Mindenekelőtt szeretnék gratulálni a békéscsabai fiatalok játékához, mert nagyon jól küzdöttek, harcoltak, és élőfalat húztak a kapujuk elé! Külön kiemelném Krnács Richárdot, aki szenzációsan védett. Ma a továbbjutás volt a lényeg. Nehéz 7-8 ellenféllel szemben a tizenhatoson belül helyzeteket kialakítanunk. Voltak olyan játékelemek, amiket próbáltunk gyakorolni, de nagyon szűk területen folyt a játék. Bízom benne, hogy a hétvégi mérkőzésen is hasonlóan sikeresek leszünk, és pontokkal tudunk hazatérni Kisvárdáról. Sok sikert kívánok a Békéscsabának a bajnokságban!




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

2020-10-31 17:56:46 Fekete öves, Veterán
Kisvárdán Memolla helyett mehet a kezdőbe megint Kalandadze, ha nagyon nem bírná akkor valakit becserélünk, de ne Hasanit.
Omarashvilit vinni kell megint, a végén megint kaphat egy 15-20 percet.
Védelembe Karan kezdőbe mindenképp.
Iszlai helyett pedig Max, egyértelmű.
És akkor mehet ki egy ilyen kezdő, 1 változtatással.:

Danilović - Szűcs K., Karan, Hegedűs J. - Polgár, Márkvárt, Max, Kalandadze - Ivanovski, Dražić, Grozav
217. MertAkiDiósgyőőőri* |Válasz erre: 214. tamaskpt
2020-10-31 17:46:08 Fekete öves, Veterán
Én is így vélekedek Makrairól annyi különbséggel, hogy én nyárig mindenképp adnék neki időt. A padra is kell valaki. Az is tény ha ezt a "beszari" játékot fogja játszani akkor nyáron lapát.
Bízom benne a sérülés helyre tette az arcát. Bár tőlem lehet nagy arca is, csak akkor legyen egy fél Messi és ne alibizzen, taktikát (ha van/lenne olyan) tartsa.

Nem volt róla szó, de Farkas Marcell nem NB1 szint. Sehogy sem. Esetleg ha kapna 20 kg izmot meg 1 év NB2-őt, talán...
216. tamaskpt |Válasz erre: 215. notoriusbg
2020-10-30 23:15:27 Piros öves, Őstag
Hogy miért hívták be? Írtam, volt egy féléve '17 tavaszán, amikor minden kijött belőle. Az akkori teljesítményére meg is érdemelte.
Azóta viszont a Vidi elleni gólon kívül semmi.
215. notoriusbg |Válasz erre: 214. tamaskpt
2020-10-30 22:27:46 Kék öves, Tag
Ha beverte volna a Puskásnak, most másról beszélnénk. De én úgy érzem, te akkor is megtalálnád az ellenérveket vele szemben, max a botlás kimarad.
Lehet oda helyezni az elvárások szintjét, ahová te helyezed, csak nem életszerű.
Mire kellett volna számítanunk tőle? Mankózás után visszajön, már az nbiii-ban direkt belemegy a csínyekbe, nehogy az a vád érje, hogy óvatosan játszik, és emellett kettesével lövi a gólokat az elejétől fogva.
És ez nyilván csak az alap, amiért még nem jár dícséret, csak éppen elkerüli vele a leb*szást.
Kíváncsi vagyok, szerinted miért hívták be az utánpótlás válogatottba?
Ne vicceljünk.
214. tamaskpt |Válasz erre: 213. notoriusbg
2020-10-30 22:07:45 Piros öves, Őstag
A számok terén jól áll a fakóban, de Putnokon látszott, hogy ez nem többnek, mint a nyers adottságkülönbségnek tudható be. Írtam akkor is, és ez a 'Csút meccsen is állt, hogy fél a párharcoktól, rendre távolságot tart más játékosoktól, nagyon kevés cselt mer meghúzni és azok sem jönnek be, valamint a helyezkedése is arra épít hogy minél távolabb legyen másoktól. Végig azt érzed rajta hogy az jár a fejében hogy nehogy lesérüljön, nehogy bármi baja legyen, csak ússza meg a meccset.
Az elbotlására pedig a meccstopikban is írtam, hogy egyrészt a védőtől távol való futása miatt sokkal rosszabb szögben érkezett a kapuhoz és ezáltal a helyzet is kisebb lett, az elbotlás előtt pedig látszik hogy megtorpan, ott helyben akarja eldönteni hogy elhúzza az alapvonal felé és csinál egy tizit, vagy átpöccinti a kapust aki már dől. Aztán a biowindows bootolása elakad a saját lábában.
213. notoriusbg
2020-10-30 21:32:11 Kék öves, Tag
Szerintem kritizálható, mint bárki más, főleg, ha a hozzáállása nincs rendben.
Viszont most ez rendben lévőnek tűnik, a tarcsiban is lövöldözgette a gólokat, ez alapján inkább megadni kéne neki az esélyt, semmint mindenáron elzavarni. Magyar viszonylatban igenis értékes játékosnak számít, aki megéri az energiabefektetést. Főleg súlyos sérülést követően.
Amit az elbotlásával kapcsolatban írsz, nem világos... milyen alapok? Hogy ne botolj el gólhelyzetben?
212. tamaskpt |Válasz erre: 211. notoriusbg
2020-10-30 20:19:36 Piros öves, Őstag
Nyomát sem látom hogy mi lehet még több benne.
Volt egy jó féléve még Bódog érkeztekor (amiért a hála az ominózus nagyarcú visszaszólogatása volt), meg az az egy gólja.
Azóta ha ép akkor sem mutat semmit, hát még ha sérült. Említettem hogy mennyire rossz volt nézni a kockázatkerülő játékát a tarcsiban, a felnőttben pedig a Felcsút ellen mutatta meg az elbotlásával hogy mennyire az alapoknál vannak a bajok.
Az a baj, hogy a Vidi elleni gólja óta gyakorlatilag kritizálhatatlan, mert mindig visszadobódik nevetséges ellenérvként hogy "dehát ő tartott benn minket". Pedig lefőtt neki is a kávé rendesen.
211. notoriusbg |Válasz erre: 208. tamaskpt
2020-10-30 19:59:57 Kék öves, Tag
Makrai<>Bacsa. 2 különböző ember.
Nem állítottam, hogy a jelenlegi teljesítménye megfelelő, viszont állítom, hogy jóval több van benne és azt szeretném, ha ki is tudná hozni magából (pláne sérülés után lábadozva, egyébként utánpótlás-válogatottként, amúgy szerintem az említett gólja is jelzi a képességeit). Szerintem az nem segíti ezt, ha lehúzzuk.
Másfelől nyilván, ha azt látnám rajta, hogy tojik az egészre, nem állnék ki mellette.
210. pinatinajkosz |Válasz erre: 204. tomi87
2020-10-30 19:31:28 Piros öves, Tag
Egyem meg...olyan szépen beszél, hogy könnycsepp szökik a szemembe!
209. tamaskpt |Válasz erre: 205. árpádvezér
2020-10-30 19:18:32 Piros öves, Őstag
Grozavot adnám még hozzá, akinek talán Hasaninál is jobban lesüt hogy semmi kedve itt játszani. Pontatlan passzok, flegma kocogás, illetve ha néha helyzetbe kerül akkor lő amerre áll.

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...