"Az a lényeg, hogy meccsben maradjunk"

Szerző: objektív | 2017-10-03 18:56:00

Szerdán 18 órától Zsolnán lép jégre a DVTK Jegesmedvék az MsHK Žilina ellen a Visegárd Kupa rájátszásában. Miakel Tisell vezetőedző és Magosi Bálint csapatkapitány beszélt előzetesen a találkozóról.

- Bízom benne, hogy ismét egy szoros mérkőzést játszunk a zsolnaiak ellen, számunkra most ez a legfontosabb - nyilatkozta Mikael Tisell vezetőedző. - Reményeimet táplálja, hogy az előszezonban egyszer már sikerült otthonukban legyőzni őket. Ahhoz a mérkőzéshez képest néhány dologban kell javulni, jobban kell védekezni, vigyázni kell a kiállításokkal, mert öt az öt ellen jobban tudunk játszani. Azonban mindenekelőtt azt kell szem előtt tartani, hogy egy hat harmadból álló párharc vár ránk, ezért az a legfontosabb, hogy szerdán szoros mérkőzést játsszunk. Egy gól ide, egy gól oda nem sorsdöntő ezen a meccsen, a lényeg, hogy meccsben maradjunk a miskolci visszavágóra.

- A válogatottban Nika átadása után adtam gólpasszt Márkónak (Galanisz Nikandrosz és Miskolczi Márk - a szerk.), akinek ezúton is jár a gratuálció az első válogatottban szerzett góljához - mondta el Magosi Bálint. - A lengyel és a magyar válogatott hasonló kaliberű, a különbséget a helyzetkihasználás jelentette ezúttal. Szerdán utazunk Zsolnára, valószínűleg nagyobb tempó vár ránk, mint amihez hozzászoktunk az Erste Ligában. Ezen kívül biztos úgy készül az ellenfelünk is, hogy a rájátszásban már nem szeretnének hibázni.

forrás, fotó: dvtk.eu

Támogatom az amigeleken.hu oldal munkáját 500 forinttal:
És ezt olvastad már?
BannerBanner
Hozzászólások
1. korxi
2017-10-04 08:04:35
Akkor hajrá. Nem örülök felhőtlenül hogy ellenük játszunk, mert őket augusztusban a csoportmeccsen megvertüka hazai pályájukon, úgyhogy biztosan vérbosszút esküdtek.
BannerBanner
Mégsem


Üzenet küldése...