Banner

Átadtuk a Péchy Tibor Emléktornán összegyűlt adományt

Szerző: Jáborcsik András | 2020-02-27 13:37:00

Az amigeleken.hu február 23.-án vasárnap rendezte meg a Jezsuita Gimnázium tornacsarnokában a IV. Péchy Tibor Emléktornát. A jótékonysági focitornán öt csapat vett részt: BAZ Megyei MLSZ, MIVÍZ, Rehab-Észak Kft., Sajóvámos és Szirma.

Az már hagyomány a jótékonysági tornáink esetében, hogy a csapatok számára nem írunk elő nevezési díjat, valamennyi csapat akkora összeggel járul hozzá az esemény sikeréhez, amennyire erejéből, lehetőségeiből telik. A résztvevők már azt is megszokhatták, hogy az emléktorna végén nem hirdetünk győztest, nem osztunk kupákat és érmeket, valamennyi csapatnak egy emléklappal köszönjük meg a részvételt. Célunk ezzel az, hogy a lehető legmagasabb összeggel tudjuk segíteni az aktuális támogatottat.


A IV. Péchy Tibor jótékonysági emléktorna támogatottja a ZSÓFI - ReményVár Egyesület volt, amelynek elnöke, Ináncsi Gergely és felesége, Mónika is megtisztelte az eseményt. A torna megnyitójának végén nagy taps kísérte Ináncsi Gergely szavait, aki bemutatta az Egyesület tevékenységét, amelynek célja éhezéssel és/vagy betegséggel küzdő gyermekes családok életminőségének a javítása. Személyükben egészen kivételes embereket ismerhettünk meg, akik munka és család mellett végzik a rengeteg fáradtságot és áldozatot követelő karitatív tevékenységet.



Ezúton szeretnénk kérni Titeket arra, hogy adótok 1%-ával támogassátok a ZSÓFI - ReményVár Egyesületet. Igazán rászolgáltak a bizalomra.

Adószámuk: 18871469-1-05


Az Emléktorna kapcsán az Egyesület elnökének jóvoltából licitre bocsátottunk egy kerámiából készült DVTK címert, amelyet Ambrus Attila, a Viszkis készített és dedikált. Nagy örömünkre a 20.000 Ft-os induló áron meghirdetett kerámia végül 40.000 Ft-ért kelt el. A licit nyertese Tóth Roland szurkolótársunk lett, aki Leányfalun él, így az átadásra egy későbbi időpontban fog majd sor kerülni. Egyik licitálónk, Birke Gábor, aki végül nem nyerte meg a licitet, játékon kívül felajánlott az Egyesületnek 10.000 Ft-ot, amiért neki is nagy hálával tartozunk. A korábbi évekhez hasonlóan idén is támogatta az eseményt Tibi bácsi özvegye, Ildikó is.

A csapatoknak és az egyéni felajánlóknak köszönhetően 305.000 Ft adományt tudtunk átadni az Egyesület részére.



A korábbi emléktornákon valamennyi alkalommal Galamb József és Geró Gábor sporttársak közreműködtek játékvezetőként. Józsit, akit mindenki Tubunak szólított, tavaly nagyon hirtelen elragadta a halál, ezért idén sajnos már nem hívhattuk. Geró Gábor sporttárs pedig hivatalos elfoglaltság miatt nem tudott jelen lenni az idei tornán. A probléma hamar megoldódott, mert Csorba László egykori játékvezető megkeresésünkre azonnal felajánlotta segítségét a mérkőzések levezetéséhez.


Nagy köszönettel tartozunk a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium igazgatójának, P. Holczinger Ferenc SJ atyának, valamint Molnár Attila sportszakmai vezetőnek, amiért ismét rendelkezésünkre bocsátották a gimnázium tornacsarnokát, ahol remek körülmények között mérkőzhettek meg a csapatok.


Fotók az emléktornáról:

A megnyitóra felsorakozott csapatok


Ináncsi Gergely, az Egyesület elnöke is köszöntötte a résztvevőket:


Csorba László sporttárs, aki nélkül az emléktorna nem valósulhatott volna meg. Köszönjük Spori!


Résztvevő csapatok ABC sorrendben:

BAZ Megyei MLSZ


MIVÍZ Kft.


Rehab-Észak Kft.


Sajóvámos


Szirma


Valamennyi csapatnak köszönjük a részvételt, találkozunk jövőre az V. Péchy Tibor Emléktornán!


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. betyarok
2020-02-27 21:43:40 Fekete öves, Őstag
Elismerésem!!!!
2020-02-27 19:49:26 Barna öves, Fanatikus tag
Igazi sportemberek vagytok!
Elmondható, hogy nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...