Átadtuk a Péchy Tibor Emléktornán összegyűlt adományt

Szerző: Jáborcsik András | 2020-02-27 13:37:00

Az amigeleken.hu február 23.-án vasárnap rendezte meg a Jezsuita Gimnázium tornacsarnokában a IV. Péchy Tibor Emléktornát. A jótékonysági focitornán öt csapat vett részt: BAZ Megyei MLSZ, MIVÍZ, Rehab-Észak Kft., Sajóvámos és Szirma.

Az már hagyomány a jótékonysági tornáink esetében, hogy a csapatok számára nem írunk elő nevezési díjat, valamennyi csapat akkora összeggel járul hozzá az esemény sikeréhez, amennyire erejéből, lehetőségeiből telik. A résztvevők már azt is megszokhatták, hogy az emléktorna végén nem hirdetünk győztest, nem osztunk kupákat és érmeket, valamennyi csapatnak egy emléklappal köszönjük meg a részvételt. Célunk ezzel az, hogy a lehető legmagasabb összeggel tudjuk segíteni az aktuális támogatottat.


A IV. Péchy Tibor jótékonysági emléktorna támogatottja a ZSÓFI - ReményVár Egyesület volt, amelynek elnöke, Ináncsi Gergely és felesége, Mónika is megtisztelte az eseményt. A torna megnyitójának végén nagy taps kísérte Ináncsi Gergely szavait, aki bemutatta az Egyesület tevékenységét, amelynek célja éhezéssel és/vagy betegséggel küzdő gyermekes családok életminőségének a javítása. Személyükben egészen kivételes embereket ismerhettünk meg, akik munka és család mellett végzik a rengeteg fáradtságot és áldozatot követelő karitatív tevékenységet.Ezúton szeretnénk kérni Titeket arra, hogy adótok 1%-ával támogassátok a ZSÓFI - ReményVár Egyesületet. Igazán rászolgáltak a bizalomra.

Adószámuk: 18871469-1-05


Az Emléktorna kapcsán az Egyesület elnökének jóvoltából licitre bocsátottunk egy kerámiából készült DVTK címert, amelyet Ambrus Attila, a Viszkis készített és dedikált. Nagy örömünkre a 20.000 Ft-os induló áron meghirdetett kerámia végül 40.000 Ft-ért kelt el. A licit nyertese Tóth Roland szurkolótársunk lett, aki Leányfalun él, így az átadásra egy későbbi időpontban fog majd sor kerülni. Egyik licitálónk, Birke Gábor, aki végül nem nyerte meg a licitet, játékon kívül felajánlott az Egyesületnek 10.000 Ft-ot, amiért neki is nagy hálával tartozunk. A korábbi évekhez hasonlóan idén is támogatta az eseményt Tibi bácsi özvegye, Ildikó is.

A csapatoknak és az egyéni felajánlóknak köszönhetően 305.000 Ft adományt tudtunk átadni az Egyesület részére.A korábbi emléktornákon valamennyi alkalommal Galamb József és Geró Gábor sporttársak közreműködtek játékvezetőként. Józsit, akit mindenki Tubunak szólított, tavaly nagyon hirtelen elragadta a halál, ezért idén sajnos már nem hívhattuk. Geró Gábor sporttárs pedig hivatalos elfoglaltság miatt nem tudott jelen lenni az idei tornán. A probléma hamar megoldódott, mert Csorba László egykori játékvezető megkeresésünkre azonnal felajánlotta segítségét a mérkőzések levezetéséhez.


Nagy köszönettel tartozunk a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium igazgatójának, P. Holczinger Ferenc SJ atyának, valamint Molnár Attila sportszakmai vezetőnek, amiért ismét rendelkezésünkre bocsátották a gimnázium tornacsarnokát, ahol remek körülmények között mérkőzhettek meg a csapatok.


Fotók az emléktornáról:

A megnyitóra felsorakozott csapatok


Ináncsi Gergely, az Egyesület elnöke is köszöntötte a résztvevőket:


Csorba László sporttárs, aki nélkül az emléktorna nem valósulhatott volna meg. Köszönjük Spori!


Résztvevő csapatok ABC sorrendben:

BAZ Megyei MLSZ


MIVÍZ Kft.


Rehab-Észak Kft.


Sajóvámos


Szirma


Valamennyi csapatnak köszönjük a részvételt, találkozunk jövőre az V. Péchy Tibor Emléktornán!


Támogatom az amigeleken.hu oldal munkáját 500 forinttal:
És ezt olvastad már?
Hozzászólások
2. betyarok
2020-02-27 21:43:40
Elismerésem!!!!
1. árpádvezér
2020-02-27 19:49:26
Igazi sportemberek vagytok!
Elmondható, hogy nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel!
Mégsem


Üzenet küldése...