Banner

Andrusch József interjú - dvtk.eu

Szerző: objektív | 2020-01-17 13:52:00

Andrusch Józsefet, a DVTK kapusedzőjét kérdeztük a bajnoki felkészülésről és a téli edzőtáborban elvégzett munkáról. - A dvtk.eu interjúja.

- Idén január 25-én folytatódik a bajnokság, ezért mindössze három hét alatt kell felkészülni az első mérkőzésre - nyilatkozta Andrusch József. - A téli szünetet követően szinte azonnal bajnoki ritmusban készültünk, miként év közben is.

- Három NB I.-es szintű és szorgalmas kapusom van, akik keményen dolgoznak - szögezte le. - Tavaly is kemény munkát végeztünk, ezért két hét alatt nem épültek le, de kaptak otthonra házi feladatot is. Így azonnal bele tudtunk kezdeni a megszokott munkába. Az edzőtábor előtt négy edzésen tízkilós súlymellényben és ötkilós medicinlabdával edzettek, ami komoly alapot adott a mostani munkának. A Cipruson elvégzett edzések lényege három szóval foglalható össze: gyorsaság, reflex, dinamika.

- Mivel kevesebb, mint másfél hét múlva már Zalaegerszegen játszunk, nincs idő a kapusokat próbálgatni, ezért Branislav Danilovićot kell elsősorban felkészíteni arra, hogy csúcsformában legyen. Ezért az első felkészülési mérkőzésen ő védett végig. Mivel a második és harmadik találkozó egy napon lesz, az egyiket szintén ő védi végig, a másikon pedig 45-45 percet kap Antal Botond és Bukrán Erik - avatott be a a DVTK kapusedzője.

Olvasd el a teljes cikket >>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...