Banner

Akkor most mit nézzünk?

Szerző: dfcwolf | 2020-10-17 14:05:00

Feczkó Tamás szerint fontosabb a pontok gyűjtögetése, mint a helyezések számolgatása. Nekem nagyon tetszik, hogy a hivatalos oldal olyan riportokat készít, amiből sugároznia kellene a nyugalomnak és az optimizmusnak, de valahogy nem jön át. Volt már olyan, hogy minden meccs után megkaptuk a pontos számot, hogy mennyi meccs van még hátra a javításhoz, de akkor sem nyugodtunk meg. Én sem vagyok nyugodt, sem akkor, amikor a pontjaink számát nézem, sem akkor, amikor a helyezésünket. Főleg akkor megy fel bennem a pumpa, amikor a megszerezhető pontokat nézem és azt, hogy abból mennyit sikerült valóban behúzni.

Persze, a hivatalos oldalnak ez a dolga. Éppen ezért nem engednek oda minket, hogy valódi kérdéseket tegyünk fel. Olyanokat, amik érdekelnék a szurkolókat. Jó ebben a langyos fosban üldögélni zavartalanul és várni a csodát.

Nem nézzük le a Budafokot? Mi van? Ugyan kit nézhetnénk mi le ebből a mezőnyből? Kinek fordul meg halvány gondolatként is a fejében ez a mondat? Milyen alapon néznénk le? Én kérek ezért elnézést. Ha esetleg nyernénk is az otthonukban, akkor is csak beérnénk őket pontszámban. Baj van itt a fejekben, én mondom.

Nem kell szerintem ezeket az erőltetett riportokat forszírozni. Ki kellene dolgozni egy működő taktikát és nyerni a meccseket. Tudatos támadásépítéseket kellene bemutatni a pályán. Csapattá kellene kovácsolni ezeket – az egyenként nem rossz tudású – játékosokat. Ha kell, akkor változtatni a kőbe vésett kezdőn, vagy értelmesen cserélni meccs közben, reagálva az aktuális helyzetre.

Írtam egy cikket nem is olyan régen és annak az utolsó szavait idézném újra. Csend, Munka és Alázat.

Az utazó szurkolóknak egy nagyon jó túrát kívánok. A csapatnak azt kívánom, hogy tudjanak csapatként küzdeni és hozzák el a három pontot. Az edzőnknek azt kívánom, hogy nyerjünk és maradjon meg az állása. Szóval mindenki járjon jól! Nyerni kell minden áron!



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 > 

30. tamaskpt |Válasz erre: 27. KáGábor
2020-10-17 20:13:33 Piros öves, Őstag
Az már minimum változni fog, hogy az egymással veszekedő, posztjukat nem ismerő játékosok és a borzalmas, egysíkú taktika más lesz. Mert az nagyon látványos, hogy Feczkó és a csapat között betömhetetlen szakadék tátong.
29. vebgy* |Válasz erre: 3. tamaskpt
2020-10-17 19:34:56 Fekete öves, Veterán
Majdnem el is találtad...
28. vebgy* |Válasz erre: 25. dudik-attila
2020-10-17 19:32:18 Fekete öves, Veterán
És ez a legdurvább...hogy szégyenszemre maradunk-maradtunk bent ... ez az igazi szégyen. Szóval takarodjatok mind, címerköpdösők !!!
27. KáGábor* |Válasz erre: 26. tamaskpt
2020-10-17 19:06:01 Fekete öves, Veterán
Igen, meglehet. Ettől függetlenül az teljesen biztos, hogy egy szimpla edzőváltástól nem fog változni semmi. Évek óta ezt csináljuk, semmivel nem vagyunk előrébb.
26. tamaskpt |Válasz erre: 24. KáGábor
2020-10-17 16:23:11 Piros öves, Őstag
De épp ez az, hogy abszolúte nem ugyanaz egy felduzzasztott NB2 kerettel (Balmaz, MTK), meg az első osztályban egyenletesen teljesíteni. Az élvonalban eddig kettőből kettőször megbukott ebben, miután látványosan képtelen a megújulásra.
2020-10-17 13:32:40 Piros öves, Őstag
Mindnyájatoknak igaza van.
En az utóbbi évek utolsó fordulójának érdekes eredményeire gondoltam. És nagyjából ismerve LT pozícióját és befolyását a gazdaságban és a politikában. Továbbá Fernando megtartása mindenáron.
Szóval én fel vagyok készülve erre a fosra. És nem aggódok, hogy kiesünk. Ennyi. És nem vagyok boldog, elhihetitek...
24. KáGábor* |Válasz erre: 23. tamaskpt
2020-10-17 12:40:45 Fekete öves, Veterán
Színvonalában más, de nem is ez volt a lényeg. A lényeg, hogy képes a folyamatos, egyenletes teljesítményre, és azt is láttuk, hogy az nb1-ben is tud eredményes lenni. A kérdés, hogy mi a megtorpanás oka, ha egyáltalán nála keresendő.
23. tamaskpt |Válasz erre: 21. KáGábor
2020-10-17 12:26:54 Piros öves, Őstag
Az NB2 és az NB1 össze sem hasonlítható. Egyrészt mert az NB2 színvonala teljesen más kávéház, másrészt ott topcsapatokat vezetett amikkel gödörbe is nehezebb kerülni, pláne kijönni belőlük. Viszont ha Deutschék úgy érezték hogy még Lucsánszky is jobb választás nála, az árulkodó.
22. dfcwolf |Válasz erre: 21. KáGábor
2020-10-17 12:24:24 Fekete öves, Őstag
De Rossinak hagyták, hogy bajnok legyen mert szövetségi kapitányt akartak csinálni belőle... :)
21. KáGábor* |Válasz erre: 11. dudik-attila
2020-10-17 12:14:14 Fekete öves, Veterán
Én is azt gondolom, hogy ennyire azért nem irányított a bajnokság. Az anyagi források elosztásával alakulnak ki az egyenlőtlen erőviszonyok. Viszont ezekből a forrásokból azért mi is elég jól kapunk, tehát ez alapján nem ott kellene állnunk, ahol vagyunk. A keretünk ugyan lyukas, de közel sem kiesésre predesztinált. Én már nyáron is azt mondtam, hogy a stábon fog sok múlni. Feczkó most valahogy nem találja az utat, remélem mihamarabb megleli. Sokan abból indulnak ki, hogy a kezdeti siker után az MTK-val is megtorpant, és ebből vonják le azt a következtetést, hogy nem képes huzamosabb ideig fenntartani a csapat motivációját, jön a gödör. Meglehet, hogy így van, azonban ezzel szembe megy, hogy 2 csapatotot is feljuttatott az nb2-ből, tehát ebből meg az következik, hogy képes kiegyensúlyozott teljesítményt elérni a csapataival.
A másik fele, hogy jó szakmai munkával simán ott lehetne lenni az elején. Lásd Rossi esete a Honvéddal.

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...