A Győr lesz az Aluinvent DVTK ellenfele az elődöntőben

Szerző: amigeleken.hu | 2019-04-11 08:34:00

Miután a CMB Cargo-UNI Győr a negyeddöntő harmadik mérkőzésén idegenben is legyőzte a Szekszárd csapatát, eldőlt, hogy a kisalföldi együttes ellen vívja meg a bajnoki elődöntőt az Aluinvent DVTK. Az első mérkőzés szombaton 17 órától kezdődik a Generali Arénában.

Az Aluinvent DVTK programja a rájátszásban

Elődöntő

1. mérkőzés
2019. április 13., szombat (Miskolc, Generali Aréna)
17:00 Aluinvent DVTK - CMB Cargo-UNI Győr

2. mérkőzés (Győr)
CMB Cargo-UNI Győr - Aluinvent DVTK

3. mérkőzés (Miskolc, Generali Aréna)
Aluinvent DVTK - CMB Cargo UNI Győr (amennyiben szükséges)


Cziczás László:

Nagyszerű, hogy hazai pályán kezdjük a küzdelmet a döntőbe jutásért. A mai napig kizárólag saját magunkkal foglalkoztunk, a saját játékunkat igyekeztünk csiszolni, finomítani. Holnaptól pedig speciálisan és gőzerővel készülünk az ellenfelünkre, aki némi meglepetésre a Győr lesz. Nagyon várjuk már a szombati találkozót, úgy hallottuk élénk érdeklődés előzi meg az összecsapást a szurkolóink részéről, ennek felettébb örülünk. Alig tudjuk kivárni a szombatot. A Győrrel kapcsolatban az volt számomra a meglepő, hogy eddig ilyen gyengén szerepeltek. Úgy tűnik azonban, hogy a bajnokság végére összeálltak és a keretüket változatlanul bombaerősnek tartom. Ezzel együtt az alapszakaszban kétszer is sikerült legyőzni őket, az elődöntőben ez persze nem nagyon számít, ezek most új mérkőzések lesznek, de bízunk abban, a tendencia folytatódik és sikerrel vesszük a következő akadályokat.


Jegyinfó

A rájátszás során a hazai találkozóra a felnőttjegy 1500 forintba kerül, míg a kedvezményes junior és senior jegyek 1000 forintért válthatók. A családi jeggyel 3000 forintért lehet megtekinteni a mérkőzést. A gyermekjegy ingyenes.

Gyermek: 0-6 éves korig
Junior: 6-20 éves korig
Senior: 65 év felett
Családi: 4 személy (2 felnőtt+2 junior vagy 1 felnőtt+3 junior)

Elővételben az itthoni első mérkőzésre csütörtökön és pénteken 17.00 és 19.00 között lehet jegyet vásárolni a Generali Arénában, a DVTK iroda előtti standon (nézőtér szint, D-ultraszektor mögött).
Április 13-án 15.30-kor nyit mindkét pénztár és a sportcsarnokba már akkor be is lehet lépni.

Azon szurkolóktól, akik DVTK Jegesmedvék-bérlettel szeretnék megtekinteni az elődöntő első mérkőzését, azt kéri a klub, hogy pénteken 16 óráig regisztráljanak e-mail-ben a szabo.istvan(kukac)dvtk.eu címen. A levélben tüntessék fel a bérletük sorszámát is, hogy előre készülhessenek az elhelyezésükre.


forrás: dvtk.eu
SEGÍTS MINKET!

Az amigeleken.hu ingyenes, de sok munkával készül.
Támogass, hogy növekedni és fejlődni tudjunk!

www.amigeleken.hu/segits-minket

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

16. vebgy
2019-04-12 23:43:21
Megkapják a hangulatot szerdán is ...hatványozottan...
15. UltrasDksk
2019-04-12 09:34:47
A kedves vezetőség intézze el, hogy ne szombaton legyen a második meccs mert akkor hazai foci van, ne kelljen már megint választania az embereknek. Bár legutóbb a csata ellen se tudták vagy akarták megoldani. Vegyenek példát a győrről ők 4 napokat is tologathatnak idegenbeli meccset, akkor mi is tudunk egyet legalább nem? Szólni kell, hogy nem kívánunk akkor játszani, és majd a szövetség szó nélkül elintézi nekünk is, hiszen nincs kivételezés senkivel, minden csapat egyenlő.
14. piros79
2019-04-12 09:18:05
Ez a halasztgatásos téma egy röhej. Vicc az egész bajnokság. Komolytalan....

Bár nem ismerem a szabályokat, de gondolom a meccsidőpontok a két fél megállapodásával jönnek létre, így lehet a DVTK is előreszaladt egy kicsit... Ha meg nem így van, akkor meg nem értem, hogyan lehet egyoldalúan változtatni az időponton??

Mindenesetre az hogy kb. 3 hazai mérkőzésből áll egy rájátszás még röhejnek se megy el... Idén eddig kb heti 1 meccset játszanak a csapatok... Én vagy 10 évig fociztam úgy, hogy főállásban dolgoztam és mellette játszottunk heti egy, esetleg két meccset. És érdekes módon nem haltam bele. Az, hogy egy profinak nevezett bajnokságban ez a ritmus van teljesen komolytalanná teszi az egészet. Ilyen szempontból van értelme egy euroligás indulásnak, mert akkor legalább vannak meccsek. Amiről elvileg szólna ez az egész valami...
13. achilleus68
2019-04-12 08:47:22
Nem igazán látom sehol,hogy a Győr milyen indokkal akar halasztani. Mert az ,hogy nem "kívánnak",az nem indok. Ez nem kívánságműsor. Másrészt szerintem a halasztáshoz kell a másik klub beleegyezése is, egyoldalúan hogy lehet megváltoztatni egy hivatalos,előre meghatározott időpontot? Tudták jól,hogy ha továbbjutnak, szombaton kell játszaniuk. A szövetségben is tudták,hogy három nap, azaz 72 óra van a két mérkőzés között. Ez akkora probléma lenne? Gondolom, ha nekünk is három meccsen dőlt volna el a továbbjutás, eszünkbe sem jutott volna halasztást kérni, ennyit bírni kell egy sportolónak. Mi az hogy nincs helye fellebbezésnek a versenyszabályok ismeretében? Ha időpontot lehetett változtatni a kiírt versenyszabályok ellenére,akkor fellebbezni is lehet. Szarházi győri bagázs, 150 nézővel. Egyszer még visszanyal a fagyi. Nem baj, szerdán is ott leszünk, de gondolom, nem ötkor,hanem később kezdődik a meccs, azok miatt is,akik dolgoznak aznap.
12. Karpfen
2019-04-12 08:39:11
Jó kis vita alakult erről az NSO fórumán a Szekszárd meccs tudósításánál. Nekem az a véleményem, hogy mire jó a 22 meccses alapszakasz, ha nem arra, hogy előnyt élvezzen, aki előrébb végzett. És nem csak a pályaelőnyről van szó. A rájátszás arról is szól, hogy aki hamarabb túljut az ellenfelén, az többet pihen. Egyébként mi is kerülhetünk a Győr helyzetébe, ha mondjuk a Sopron 2 meccsen kiüti a ZTE-t, mi pedig 3 meccsen jutnánk túl a Győrön, kíváncsi vagyok, hogy mi is kérhetnénk-e halasztást.
11. UltrasDksk
2019-04-12 06:46:12
Érdekes, a szövetség nem gondolja úgy, hogy meg kéne szólalnia az ügyben? Eddig se egy közlemény se semmi sehol...
10. UltrasDksk |Válasz erre: 8. vebgy
2019-04-11 21:34:22
Az első idegenbeli meccs győrben remek alkalom erre, hiszen hazai foci van aznap, szokás szerint egy napon a kettő.
9. UltrasDksk |Válasz erre: 6. betyarok
2019-04-11 21:32:33
Ez volt a hivatalos versenynap már jó előre kijelölve. Inkább az a meglepő benne, hogy meg se próbálták átrakni mondjuk vasárnapra, bár mostanában minden meccs a focival van egy napon...
8. vebgy |Válasz erre: 7. benji
2019-04-11 21:21:36
Ezt egyébként hogy lehet megcsinálni ??? Innentől kezdve gondolom a Diósgyőr is bármikor halaszthat meccset egyoldalúan...Szuper kiemelt klubvezetésünk biztos így is tesz majd adandó alkalommal.
7. benji
2019-04-11 20:58:04
Jövő szerdán játszuk az elődöntő 1. meccsét...

DVTK hivatalos FB oldal:

"Tisztelt szurkolóink!
A mai napon késő délután értesültünk arról hivatalosan, hogy a CMB Cargo UNI Győr vezetése hivatalos formában történő tájékoztatásunk nélkül a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége Versenybizottságához fordult azzal, hogy nem kívánnak csapatunkkal április 13-án mérkőzést játszani. A Versenybizottság helyt adott követelésüknek és köteleztek bennünket arra, hogy az elődöntőt első mérkőzését április 17-én, szerdán játsszuk le, a második mérkőzés április 20-án legyen, míg a harmadik mérkőzés, amennyiben szükséges április 23-án, kedden.
Csapatunk március 28-án csütörtökön tájékoztatta a MKOSZ Versenyirodáját és minden klubot arról, hogy a szezon elején elfogadott Versenynaptár szerint kívánjuk lejátszani a hazai mérkőzéseinket, az április 13-i, szombati időpontot is beleértve. Ezt megerősítettük április 6-án, szombaton is a második megnyert negyeddöntő meccs után is. A mai napig hivatalos kifogás vagy ellenvélemény vagy aggály nem érkezett hozzánk a dátumokkal kapcsolatban egyik csapattól sem. Ennek szellemében kezdtük meghirdetni az eseményt, kezdtük el a csarnok beépítését, vezetőedzőnk, Cziczás László így alakította a felkészülési programot, hozzánk így igazodtak a többi sportcsarnokot használó csapatok edzései, mérkőzései, így jelentettük be a hivatalos szervek felé, és így tovább.
Teljes mértékben megértjük szurkolóink felháborodást, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy munkaidő beosztást megváltoztatni, egyéb elfoglaltságot módosítani nagyon bonyolult és időigényes feladat.
A döntés rajtunk kívül, a fejünk felül született, melyet megfellebbezni a Versenyszabályok értelmében nem tudunk.

A lányok, az edzői stáb és a klub ezúton is szeretné kérni a kedves szurkolóinkat, hogy álljanak mellénk ebben a nehéz helyzetben, támogassák erőfeszítéseinket és az egyoldalúan megváltoztatott időpontokban is töltsék meg szurkolásukkal a sportcsarnokot!"

1 2 > 

Mégsem


Üzenet küldése...