Banner

A DVTK Utánpótlás Akadémia bemutatása - A múltat tiszteljük, a jövőt építjük! - 2. rész

Szerző: objektív | 2017-10-02 10:04:00

A DVTK-nál tett egész napos látogatásunk második videója a Benczés Miklóssal és Sütő Szilárddal folytatott beszélgetésünket mutatja be.

A 2. részben a DVTK Utánpótlás Akadémia szervezeti felépítésével, működésével, vezetőivel, illetve filozófiájával ismerkedhettek meg. Az itt futó képsorok egy 250 diából álló prezentáció részei.

Ezeken haladva pontról-pontra ismerkedhetünk meg, kerülhetünk közelebb a klub értékrendjéhez, láthatjuk meg azt az utat, tervet, amit a vezetők a jövőben meg akarnak valósítani Diósgyőrben.

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 > 

2017-10-04 10:50:22 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Most tudtam ezt megnézni. Kiváló munka a Semleges Térfél és amigeleken.hu részéről. Sok mindenre rávilágított és nagyon hasznos volt laikusként is. Nagyon örülök a klub nyitottságának és őszinteségének, és látszik a koncepció és a cél, és a vízió, és a már befektetett munka, ami már benne van. Ha ezek megmaradnak együtt (nyitottság és munka), akkor nagyon jól nézünk ki ezen a területen. Kíváncsi vagyok a még hátralévőkre! Köszönjük!
21. mr-d |Válasz erre: 20. KáGábor
2017-10-03 12:30:55 Fekete öves, Őstag
Alapvetően én arra gondoltam, hogy olyan tömegek számára kellene bemutatni az utánpótlásba fektetett energiát, akik nem érdeklődnek jelenleg a foci iránt, sőt egyenesen elutasítják, negatív érzelmeket mutatnak iránta az elmúlt évtizedek simlissége, eredménytelensége miatt. Országos és regionális szinten természetesen, az akadémiák szakembereinek közreműködésével megjelenni tömegrendezvényeken. Játékos formában bemutatni a korszerű eszközöket, teszteket csinálhatnának a gyerekek stb. Jelenleg a szaklapokon, portálokon kívül csak negatív összefüggésben jelenik meg a magyar foci még mindig, az EB-ufóriát sikerült lenullázni, ez nem segíti a gyerekek bevonását a képzésbe, a szülők negatív irányú érzelmeinek leküzdését. Az itt megjelent prezentáció nem erre készült, túl száraz a tömegek számára.
20. KáGábor* |Válasz erre: 18. mr-d
2017-10-03 11:15:34 Fekete öves, Veterán
Erre akár az is jó lehetne, hogy például ezt az anyagot bemutatja a tv. Nyilván nem teljes hosszában, mert úgy nagyon hosszú (főleg, ha belevesszük az előzőt, meg ami lesz még). Nem hiszem, hogy a Semleges Térfél stábja ne bocsátaná rendelkezésre mondjuk a Miskolc tv, vagy akár a közmédia számára.
19. Bobák Kornél* |Válasz erre: 18. mr-d
2017-10-03 09:33:44 Fekete öves, Veterán
Pénz lehívásában nagyon jók a klubok. Aztán az már titok, hogy ténylegesen mire fordítják.
18. mr-d
2017-10-03 08:17:22 Fekete öves, Őstag
Józsi utolsó felvetése a leglényegesebb szerintem. A magyar futball megítélése annyira rossz, hogy sok szülő nem is engedi focizni a gyerekét. Fontos lenne bemutatni az utánpótlás fejlesztéséért tett lépéseket széles körben. Az sem lenne baj, ha létrehozna az mlsz egy marketing alapot, ahonnan az akadémiák le tudnának pénzt hívni, ha van valami jó ötletük szélesebb szülői bázist elérni. Lehetne olyan mobil eszközpark az akadémiákon, amivel ki tudnának települni tömegeket vonzó eseményekre, bemutatva, hogy korszerű eszközökkel folyik immár itthon is a képzés vagy játékos eszközökkel felkelteni a kicsik érdeklődését. Mert jó dolog, hogy itt bemutatásra kerül az utánpótlás, hiánypótló, de új réteget nem szólít meg, csak akiket eddig is érdekelt a foci.
2017-09-30 14:35:07 Fehér öves, Újonc
Ja és még egy valaminek nagyon örülök: a DVTK stílus ezek szerint meghatározásra, lefektetésre került! Én személy szerint ezzel a ténnyel és magával a stílussal is messzemenően egyetértek és támogatom.
Valahol szó volt róla, hogy ez a folyosón is ki van függesztve (ha jól emlékszem). Lehet, hogy érdemes lenne ezt ezen az oldalon is kiírni, ezt terjeszteni, a szurkolókkal széles körben megismertetni.
Korábban voltak itt edzők az első csapatnál, nem is értették a kérdést, mikor ezt a témát próbáltuk feszegetni...
2017-09-30 14:27:24 Fehér öves, Újonc
Nagyon köszönjük az anyagot, a munkátokat és nagyon köszönjük Mikiéknek, hogy mindezt így bemutatták!
A kialakított rendszer szép és jó, bízunk benne, hogy hosszú éveken keresztül biztosítva lesznek a nyugodt körülmények, adottak lesznek a feltételek és az utánpótlás vezetői is helyükön maradnak, hogy beérhessen ennek a gyümölcse!
2017-09-30 12:06:44 Fekete öves, Őstag
Korábban sokszor kritizáltam, de most egyenlőre megnyugodtam! Kíváncsi vagyok a következő részre. Ami nagyon meggyőzött az Józsi véleménye amit alább kifejtett. Én eddig nem láttam be nemhogy más UP centrumba de a sajátunkba sem. Ha Józsi azt mondja örüljünk, mert hasonlót nem sok helyen vagy sehol nem látott akkor örülök nagyon. Várom, hogy jöjjenek az első eredmények.
14. KáGábor* |Válasz erre: 13. gabeszba
2017-09-30 11:13:48 Fekete öves, Veterán
Ez nekem is feltűnt, de aztán rájöttem, hogy ez nem az a Horváth Ferenc.
13. gabeszba
2017-09-30 10:20:42 Piros öves, Őstag
Bizakodásra adnak okot az elmúlt egy-két évben elindult változások,amik az utánpótlásban és az infrastruktúra fejlesztésében végbe mennek. A tagdíj is teljesen korrekt szerintem. Egy matek vagy angol tanár már 2500 forintot kér 45 perc korepetálásért. Lakatos,Csávás 2-3 éven belül a nagy csapatnál fognak kopogtatni. Én optimista vagyok a jövővel kapcsolatban,csak tényleg nehéz mindig a majd beérik a munka gyümölcse szöveget hallgatni.
Annyi pénzből,amit L.T berak kihozzák a lehetőségek szerinti legjobbat.
Egy javaslat Mikiéknek,ha olvassák. A prezit frissitsék néha,mert már nem Horváth a vezető edző,hanem Bódog!
Sok sikert nekünk a jövőben.

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...