A DVTK női labdarúgói is megkezdték a felkészülést

Szerző: objektív | 2020-01-14 14:33:00

Megkezdte a felkészülést a DVTK női labdarúgó csapata a Jet-Sol Liga tavaszi szezonjára. Két játékos távozását már korábban bejelentette a klub, de érkező is akad, a görög válogatott Eirini Nefrou már hétfőn is Diósgyőrben edzett.

A piros-fehérek 2020. február 7-én Sopronba utaznak edzőtáborba, ahol három osztrák csapattal is találkoznak, de összesen hét felkészülési mérkőzés szerepel a programban. A lányok első közös edzésére hétfőn délután került sor, majd kedden reggel a DVTK Medical Centerben folytatódik a program, ahol orvosi vizsgálaton vesz részt a csapat minden tagja.

- A lányok január 3-án otthon kezdték el a felkészülést, a játékosok kaptak egy futóprogramot, amit mindenki becsületesen elvégzett, ezt szokás szerint egy applikáción keresztül el is küldték - nyilatkozta Fórizs Sándor, a DVTK női labdarúgó csapatának vezetőedzője. - Nagyon örülök, hogy ami elő lett írva, azt maradéktalanul végrehajtották. Hétfőn hazai környezetben megkezdtük a felkészülést, kedden pedig egy orvosi vizsgálattal folytatódik a program. Kilenc hetünk van felkészülni a bajnokságra, hat felkészülési mérkőzést már lekötöttünk, a hetedik egyelőre kérdéses. Kétszer játszunk az Austria Wiennel, egyszer-egyszer pedig a St. Pölten, a Sturm Graz, a Kelen és a Nyíregyháza lesznek az ellenfeleink, valamint szeretnénk játszani egy román csapattal is, de még nem dőlt el, hogy melyik gárdával mérhetjük össze a tudásunkat. Bő tíz napra edzőtáborba vonulunk, amelynek központja ezúttal is Sopronban lesz. A keretben egyelőre három változás történt. Jáhn Klaudia és Regina Antwi közös megegyezéssel távozott a csapattól, de érkező is akad, ugyanis Eirini Nefrou már Diósgyőrben készül. A 14-szeres bajnok, egyben görög bajnoki címvédő PAOK női labdarúgó csapatától érkező görög válogatott védő szerződtetésére a következő napokban kerülhet sor. Rajta kívül még egy vagy két játékos érkezése várható.

Olvasd el a teljes cikket itt >>>

forrás, fotó: dvtk.eu

Támogatom az amigeleken.hu oldal munkáját 500 forinttal:
És ezt olvastad már?
BannerBanner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...