Banner

A DVTK meghívja a hölgyeket az Újpest elleni meccsre

Szerző: amigeleken.hu | 2020-02-25 07:50:00

A DVTK alapítása óta eltelt 110 esztendőben a meccsrejárás Diósgyőrben nem csak az urak, hanem a hölgyek és a családok kedvelt időtöltése is volt. Országszerte is egyedülálló a ma már több ezer tagot számláló Diósgyőri Női Szurkolói Klub. Példátlan az a szenvedély, ami a diósgyőri lányokat és asszonyokat jellemzi, ezért a DVTK vezetése úgy döntött, hogy a nemzetközi nőnap alkalmából a női szurkolók az Újpest elleni mérkőzést ingyenesen tekinthetik meg.



A beléptető kapuk alkalmazása miatt a hölgyek számára ingyenes technikai jegy váltása szükséges, amelyeket a hét második felétől igényelhetnek szurkolóink. A technikai jegyek a DVTK Shopban igényelhetők. Online vásárlásra ebben az esetben nincs lehetőség. Az akció a VIP kivételével minden szektorra érvényes.


A DVTK a bérlettel rendelkező hölgyekre is gondolt. Hogy őket se érje hátrány, mindannyian kapnak egy ingyenes belépőjegyet a bérletük mellé, amivel természetesen egy férfi szurkolót is vendégül láthatnak. Kérjük, a jegyváltáshoz a bérletüket hozzák magukkal.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. toki* |Válasz erre: 1. samanhegy
2020-02-27 10:08:47 Fekete öves, Veterán
+1 ;)))
2020-02-25 19:28:31 Piros öves, Őstag
Éljenek a csajok!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...