Banner

220.000 Ft Dávidnak - KÖSZÖNJÜK!

Szerző: Jáborcsik András | 2019-05-09 20:13:00

Március végén az amigeleken.hu és a DVTK közös jótékonysági akciójában igazán különleges ereklyéket hirdettünk meg licitre és a befolyt összeget szurkolótársunknak, Molnár Dávid Gergelynek ajánlottuk fel.


Jótékonysági akciónk során az alábbi, igazán különleges tárgyakra lehetett licitálni:

  • a 2016. október 29-én lejátszott DVTK-FTC stadionbúcsúztató emlékére készült mez, melyet a DVTK akkori keretének játékosai dedikáltak,
  • az Aluinvent DVTK játékosai által aláírt kosárlabda valamint egy dedikált csapatfotó,
  • a DVTK Jegesmedvék játékosai és a szakmai stáb által dedikált Jegesmedve mez és csapatfotó,
  • valamint Gőz Balázs Bauer Supreme 1S típusú hokiütője, melyet szintén az egész csapat aláírt, és ajándékba hozzá egy dedikált csapatfotó.


És hogy miért is szerettünk volna segíteni szurkolótársunknak?

Dávid 2018. október 30-án súlyos balesetet szenvedett, amikor munkahelyére menet a Zsolcai kapuban a gyalogátkelőhelyen elütötte egy autó. A gázolás következtében fejsérülést, kulcscsont- és bordatörést, valamint egyéb zúzódásokat szenvedett, ami azt eredményezte, hogy hónapokra munkaképtelenné vált.

És ezzel még nem is volt vége a kálváriájának. Szemere utcai lakásuk, amelyben édesanyjával él, a ház kezelőjének hibája miatt évek óta beázik, óriási károkat szenvedett, szinte már lakhatatlanná vált. Dávidék esőzéskor vödrökkel kénytelenek felfogni a vizet a lakásban, melynek nagyszobáját kénytelenek voltak lezárni, mert életveszélyessé vált.

Erről a boon.hu-n megjelent cikkben bővebben is olvashatsz.
http://www.boon.hu/szamukra-remalom-ha-esik-az-eso-ha-olvad-a-ho-miskolcon/4108900

A licitből befolyt összeget Dávidék lakásának felújítására, lakhatóvá tételére ajánlottuk fel.


Az akció lezárult, melynek eredményeként 220.000 Ft-tal tudjuk támogatni szurkolótársunkat. Bízunk benne, hogy ennek az összegnek köszönhetően sikerül kijavítani a tetőt és a lakhatásuk feltételei is javulni fognak.


Elsőként az Aluinvent DVTK játékosai által dedikált labda és csapatfotó átadására került sor az NKE Csata elleni, 2019. április 3.-án lejátszott negyeddöntő mérkőzés szünetében a Generali Arénában. A licit nyertese Lemák Norbert volt, aki évek óta bérletesként szurkol a hölgyeknek. Norbi 40.000 Ft-ért szerezte meg a labdát és a csapatfotót, melyeket Frindt Nikolettől vett át.



A DVTK Jegesmedvék játékosai és a szakmai stáb által dedikált hokiütőt 2019. április 13.-án, a miskolci jégkorong születésének 40. évfordulója alkalmából megrendezett gálamérkőzés szünetében adtuk át a Jégcsarnokban. A licit nyertese Nagy Pongrác, a DVTK Jegesmedvék U14-es csapatának játékosa lett, aki zsebpénzéből ajánlott fel 45.000 Ft-ot az ütőért. Pongrác méltán kapott hatalmas tapsot a Jégcsarnok közönségétől nemes cselekedetéért! Az ütőt és a csapatfotót a DVTK Jegesmedvék csapatának három játékosától, Láda Balázstól, Miskolczi Márktól és Ritó Lászlótól vette át.



A szombaton lejátszott DVTK-Videoton bajnoki mérkőzés szünetében a 2016-os stadionbúcsúztató mérkőzés emlékére készült mezt valamint a DVTK Jegesmedvék játékosai és szakmai stábja által dedikált mezt és csapatfotót adtuk át.

A focimezért egészen a licit lezárásig ádáz küzdelem folyt, melyből végül Kovács István került ki győztesen, aki végül 95.000 Ft-ért szerezte meg és gyarapította amúgy is gazdag piros-fehér mezgyűjteményét.

A hokimez tulajdonosa Nagy Máté lett, aki Kínából érkezett haza a mérkőzésre és az átadásra, ahol konzulként tevékenykedik a magyar nagykövetségen. Máté 40.000 Ft-tal járult hozzá a jótékonysági akciónk sikeréhez.

A mezeket Dr. Balogh Sándor, a DVTK marketing és kommunikációs igazgatójával közösen adtuk át.



Az amigeleken.hu csapata ezúton szeretné kifejezni köszönetét Dr. Balogh Sándornak, a DVTK marketing és kommunkációs igazgatójának, Nagy Ádámnak, a DVTK Jegesmedvék általános igazgatójának, valamint Szabó Istvánnak, az Aluinvent DVTK technikai vezetőjének a felajánlásokért. De ugyanígy jár a köszönet a licitek nyerteseinek, illetve valamennyi szurkolótársunknak, aki akár csak egy licittel is hozzájárult az akció sikeréhez. KÖSZÖNJÜK!


Dávid ezekkel a szavakkal szeretné kifejezni köszönetét mindenkinek, aki részese volt az akciónak:

"Köszönöm mindenkinek a segítséget! Köszönöm azt, hogy mellettem álltak, álltatok többen, lelkiekben, és anyagiakban is segítettetek! Köszönöm szépen Nektek!"




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2019-05-08 15:45:37 Fekete öves, Veterán
... Mindekozben Kiss Patrik nalunk a Fehervartol
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...