Banner

Völgyi Péter: Nem szabad hagyni, hogy elaltasson minket az eredmény!

Szerző: Jáborcsik András | 2023-09-26 20:35:00

A London Lions elleni visszavágó előtt Völgyi Péter vezetőedző a dvtk.eu-n nyilatkozott a várakozásairól.


Az Euroliga-selejtező első mérkőzésén 48-63-as sikert aratott a DVTK HUN-Therm a London Lions ellen, így 15 pontos előnnyel várhatjuk a második mérkőzést.

A visszavágó szerdán 18 órától kerül megrendezésre a DVTK Arénában. A találkozó előtt Völgyi Péter vezetőedző a dvtk.eu-n nyilatkozott a várakozásairól.


A 15 pontos idegenbeli győzelem csalóka, és bár nagyon örülünk neki, azt látni kell, hogy számunkra a legjobb pillanatban ért véget a londoni mérkőzés, hiszen akkor volt a legnagyobb előnyünk. Ettől függetlenül rettenetesen nehéz összecsapásra számítok a visszavágón, hiszen két klasszis játékos érkezett az utolsó másodpercekben az ellenfélhez, akiknek a beépítésére nem volt idő. Ők megvillantották már a tudásukat, de most sokkal többet fognak tudni hozzátenni a csapat játékához, mint Londonban. Az odavágón összeszedetten és végig csapatként játszottunk, ebben nagy segítségünkre voltak a szurkolóink, akik nemcsak kiutaztak Londonba, de végig buzdították a csapatot és nagyon jó hangulatot varázsoltak a csarnokba.

A szerdai visszavágón ugyanolyan elánnal kell harcolnunk a szabad labdákért, lepattanókért mint ezt megtettük legutóbb, emellett támadásban kicsit okosabban kell lereagálni bizonyos szituációkat. Természetesen sokkal jobb alapállás ez, mintha egy egálközeli eredményt játszottunk volna, de egy másodpercre sem szabad hagyni, hogy ez az eredmény elaltasson minket. Győzelemre kell játszanunk az első perctől kezdve, bízom benne, hogy ha kicsit jobb dobóformát mutatunk és kihasználjuk a hazai pálya előnyét, akkor lesz lehetőségünk bejutni idén is az Euroliga csoportkörébe. Ehhez kérem mindenki segítségét: aki teheti, az jöjjön el és szurkoljon nekünk szerdán!


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

5. Fähmel |Válasz erre: 2. Karpfen
2023-09-27 13:41:06 Kék öves, Tag
Ez bizonyára gesztus a szlovéneknek, mert Sopron kb feleakkora távolságra van tőlük, mint Miskolc...
Nem tudom egyébként, hogy a vezetőink egyáltalán próbálkoznak-e ilyenkor és milyen elánnal, de azt esetleg jelezhetnék, hogy mindent megtettek, de a szövetség a hunyó.
4. achilleus68 |Válasz erre: 1. korxi
2023-09-27 10:19:40 Piros öves, Őstag
Szerintem is lebecsültek minket, ahogy az edzőjük is nyilatkozta, más Diósgyőrt vártak. Azzal nem számoltak, hogy egy szezon alatt nagyon sokat tanultunk az EL-ben, bármit is tudunk játszani, ha megvan az akarat. Most nem fognak lebecsülni minket, nagyon kemény meccs lesz, sok foügg a játékvezetéstől, mit engednek, mit nem. Tadic most sem fog játszani. Ha nem muszáj, nem kell erőltetni, nem most kell beépíteni. A bajnokság elején úgyis a gyengébbekkel játszunk.
3. Zsolt70 |Válasz erre: 1. korxi
2023-09-27 08:29:04 Lila öves, Fanatikus tag
Nem gondolom, hogy egy relatíve összeszokott, tavalyi EL csapatot álom sorsolás ellenfélnek tekintettek volna... Részükről az volt kedvező, hogy center nélkül tudtunk kiállni. Azonban még így is a legrosszabb sorsolás voltunk részükre.
2023-09-27 08:27:33 Piros öves, Veterán
Más. Azért vérlázító, hogy az EB-selejtezőt is Sopronba vitték.
2023-09-26 22:19:28 Piros öves, Veterán
Hát kb. ezeket gondoltam én is. Az első meccsen valószínűleg Álomsorsolásnak tekintettek minket, most ez már nem fog megtörténni.

A fogadóiroda 2,65 -t ad ránk és 1,43 -t rájuk, bár ebben nyilván benne van hogy nekünk a 15 pont alatti vereség is jó. Legalábbis a továbbjutás matekjára nézve, de én azt akarom hogy nyerjünk :)
Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...