Banner

Vladimir Radenković: A lehető legjobb csapatot fogom pályára küldeni

Szerző: Jáborcsik András | 2024-05-11 11:08:00

Az FTC elleni találkozó előtt Vladimir Radenković vezetőedző a dvtk.eu-n nyilatkozott.


A DVTK az FTC ellen játszik az OTP Bank Liga 32. fordulójában szombat este fél nyolctól. A találkozó előtt Vladimir Radenković vezetőedző a dvtk.eu-n nyilatkozott.


Az előző fordulóban a DVTK 7-0-s vereséget szenvedett.

Ismételten szeretnék elnézést kérni az Újpest elleni vereség miatt minden szurkolótól, a DVTK-hoz méltatlan teljesítményt nyújtottunk. Szörnyen éreztük magunkat a mérkőzés estéjén, rendkívül hosszú volt a hazaút. És az új hét is nagyon nehezen indult, de nekünk túl kellett tenni magunkat a sokkon, hiszen szombaton új mérkőzés vár ránk, amire fel kellett készülni.

Igyekeztünk megtalálni a vereség okát, és nem csak a taktikát veséztük újra és újra ki, hanem azt is megvizsgáltuk, miért nem merték megcsinálni azt sem a játékosok, amit tudnak, mert feltűnő, hogy idegenben rendre nem tudunk olyan minőségi teljesítményt nyújtani, mint hazai pályán.



A DVTK már háromszor találkozott az FTC-vel a 2023/2024-es idényben, kétszer az OTP Bank Ligában és egyszer a MOL Magyar Kupában. Ebből kétszer Vladimir Radenković irányította a piros-fehéreket, így biztosan tudja, mire számítson.

A második mérkőzésünk jobban sikerült, akkor a szünet után egyre jobban játszottunk, szépítettünk az Üllői úton, és az egyenlítésért támadtunk. Viszont a kupameccsen csak az utolsó 25 percben mutattuk meg a tudásunkat, akkor is csak egy részét. A két találkozó legfontosabb tanulsága, hogy sokkal bátrabban kell játszani, persze nem vakmerően. Tudjuk, hogy a Ferencváros közel hetven százalékban birtokolja a labdát, minden bizonnyal ebben a stílusban játszanak szombaton is, ám amikor megszerezzük a labdát, akkor jó döntéseket kell hozni, és kihasználni a kínálkozó lehetőségeket.

Szombaton nem csak magunkért, hanem a szurkolókért és a klubért is játszunk. Be akarjuk bebizonyítani, hogy a legutóbbi szörnyű vereség csak egy szabályt erősítő kivétel volt. Korábban mi lőttünk 4-5 gólt az ellenfeleknek, méghozzá kiváló ellenfeleknek, szép győzelmeket arattunk, de ezzel a váratlan, és mindenkit megrázó vereséggel leromboltuk a rólunk alkotott pozitív képet, amit újjá akarunk építeni.

A Ferencváros a hátralévő mérkőzések eredményétől függetlenül megnyerte a bajnokságot.

Nem lehet eléggé kihangsúlyozni, milyen erős csapat érkezik ma Diósgyőrbe, talán nem is két, hanem még több kezdőcsapatot is ki tudnának állítani a keretükből.

A DVTK a kupában 4-3-3-as, a bajnokságban 5-3-2-es felállásban játszott az FTC ellen.

Jól ismerem Dejan Stanković munkamódszerét, biztosan alaposan kielemezték az összes mérkőzésünket. Bízom benne, a következő idényben még inkább meg tudjuk nehezíteni az ellenfelek felkészülését azzal, hogy nyáron időszakban több játékrendszert is begyakorlunk.

Rudi Požeg Vancašt sérülés miatt le kellett cserélni Újpesten, pedig ő mind a két FTC elleni bajnokin betalált.

Sajnos rúgást kapott a múlt héten Rudi, ami miatt nem tudta folytatni a játékot, és nem számíthatok rá az FTC ellen sem. Miként a többi sérültünkre, rá is igaz, hogy meg kell találni az öltözőben azokat a játékosokat, akik helyettesíteni tudják a hiányzókat, és új lendületet adnak a csapatnak.

Bitok Stephen eltiltása ugyanakkor letelt, vele ismét bővült a meccskeret.

Rá biztosan számíthatok, és Gera Dániel sem az egészségügyi személyzet tagjaival dolgozott ezen a héten, hanem újra csatlakozott a társaihoz. A lehető legjobb csapatot fogom pályára küldeni, és meggyőződésem, hogy a kezdőcsapat összes tagja és a cserék is minden tőlük telhetőt megtesznek.

Végezetül szeretném kifejezni az elismerésem a DVTK női kosárlabdázóinak, valamint az edzői stábnak. Szívből gratulálok a történelmi bajnoki címhez csapatom és kollégáim nevében! - tette hozzá Vladimir Radenković.


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

2024-05-11 20:50:43 Narancs öves, Tag
Ezt Világi diktálta neked te bohóc?
2024-05-11 16:35:25 Lila öves, Tag
NEM ÉRDEKEL MIT MONDASZ NÁLAM TE EGY BUKOTT EDZŐ VAGY!!!! TAKARODÓ A FENÉBE IS TAKARODÓ!!
2024-05-11 13:39:33 Fekete öves, Veterán
Milyen játékrendszerek begyakorlása??? 1-et tökéletesíteni, és azt megspékelve vagy 2-vel.
8. vebgy* |Válasz erre: 3. Győrikapu
2024-05-11 13:04:37 Fekete öves, Veterán
Hát ez az !
7. vebgy* |Válasz erre: 5. perecesi-diosgyor-szurkolo
2024-05-11 13:03:27 Fekete öves, Veterán
Nemhogy magyaros, hanem olyan stróman dr.Magyaros sztori lenne... hogy utálom én ezeket mostanra, el nem lehet mondani.
2024-05-11 13:02:21 Fekete öves, Veterán
Úgy kábé a keret felét nem szeretném itt látni nyártól...( No persze a menedzsment váltás simogatná meg a lelkem..jöhetne egy keményebb edző akkor megint)
5. perecesi-diosgyor-szurkolo* |Válasz erre: 4. perec (lédús)
2024-05-11 12:20:23 Fekete öves, Veterán
Nekem van egy olyan erzesem, hogy eredmenytol fuggetlenul marad. Vele keszulunk fel, tolunk le valamilyen mercatot.
(Kukazunk a Without Club FC nagy piacarol, mert mi fizetni senkiert sem fogunk atigazolasi dijat.)
Aztan Julius vegen szarul nyitunk, elkuldik vagy 4 meccs utan, es hajithatjuk a kukaba a komplett felkeszulest, es a mercato jelentos reszet.
Jon valaki augusztus legvegen, es lohalalban idehozat (kukaztat mashova nem kello) jatekosokat.

Nagyon magyaros sztori lenne az egesz. :D
4. perec (lédús) |Válasz erre: 2. perecesi-diosgyor-szurkolo
2024-05-11 12:14:57 Piros öves, Őstag
... előbb-utóbb minden edző elveszíti a hitelességét... ez egy ilyen szakma, ezt ők is tudják.. van még 2 meccsünk, szerintem ezeken múlik, hogy marad-e vagy sem... ha jönnek a ruhák, akkor byebye
2024-05-11 12:02:29 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Basszus, minden bajnokin, kupameccsen azzal kéne felállni!
Erről egy edzőnek nem nyilatkoznia kell, ez a kötelessége!
2024-05-11 11:57:12 Fekete öves, Veterán
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de a szememben elvesztette Radenkovic a hitelesseget.
Szavak, blah blah blah, aztan megint kapjuk a semmit.
Jol megkoronazna Miskolc Varos Napjanak a veget, ami eppen ma van.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...