Vedd fel a legszebb ruhád!

Szerző: dfcwolf | 2022-07-30 21:46:00

Vasárnap lesz lehetőség felfűzni az első gyöngyöt egy vakítóan fényes gyöngysorra.


Szezon végére többnyire elfogy a szurkolók türelme, kifogyunk a bizalomból és a reményekből is és nem volt ez másképp legutóbb sem. Aztán jön pár napsütéses, perzselően meleg nap és mi feltöltjük a szívünket és a lelkünket és sutba dobva minden eddigi csalódásunkat számolgatjuk a napokat, hogy újra érezhessük azt a belső bizsergést, amit a remény táplál bennünk, hogy most majd minden más lesz. Elfelejtjük azokat a dolgokat, amik megsebeztek minket és jól van ez így, el is kell felejteni. Ez egy új kezdet, az a bizonyos sokat emlegetett tiszta lap.

Tiszta lap a csapatnak és a szakmai stábnak, hiszen ők talán most tényleg az alapoktól, szinte nulláról kezdték az építkezést és bíznunk kell benne, hogy stabil és mindenkinek tetsző lesz az, amit felépítettek. Másnak nem jár a megbocsátás! Sokan vannak, akiknek nem lehet és nem is szabad elfelejteni ezt ez évek óta tartó vegetációt, amibe taszították ezt a fantasztikus klubot és a tábort. Ők mindig találnak valakit, akit maguk elé tolhatnak, mint felelőst. Bízni kell benne, hogy egyszer majd elfogynak a feláldozható emberek és a bűnösöknek is számot kell adniuk a tetteikről!

De vissza a csapathoz. Azt hallottuk, hogy igazán kemény edzéseken vannak túl a srácok és talán végre olyan kondícióba kerültek, aminek segítségével diósgyőrihez méltó állóképességet mutatnak majd a 90 percek alatt. A jó kondi az alapja mindennek az NB2-ben, az már fél siker. Az erőnlét lehet a segítség ahhoz is, hogy a DVTK csapata úgy lépjen pályára az országban bárhol, mint egy esélyes, nagy nevű, nagy multú, óriási bázissal és fantasztikus szurkolótáborral rendelkező NB1-es gárda. Duzzadó önbizalommal, ellentmondást nem tűrő akarattal.

Ha ezt látjuk majd a pályán, akkor elégedett lesz mindenki. Akkor ez a tábor hatványozott hangerővel fog a csapat mögött állni és lesz majd kikből erőt meríteni. Mert mondhatunk bármit, de amikor a csapat és ez a tábor együtt tud lenni, egy hullámhosszon, akkor nem állíthat minket meg egyetlen ellenfél sem. Ha ez bekövetkezik, akkor majd újra rólunk szólnak a hírek és írnak rólunk az újságok, mert valljuk be, jelenleg nem igazán foglalkozik velünk senki. És ez nem véletlen.

Vasárnap lesz lehetőség felfűzni az első gyöngyöt egy vakítóan fényes gyöngysorra. A szurkolók már alig várják a kezdő sípszót és a Balaton parti stadionba el fogjuk vinni a focihangulatot és már csak az kell, hogy a fiaink elhozzák a focit is. Ha így lesz és győztesen hagyjuk el Siófokot, akkor a hazafelé vezető út kellemes lesz mindenkinek. Büszkén fogjuk viselni a mezeinket a szívünk fölött a címerrel. Rúgjuk be ezt a szezont!


Majd éjfél felé vedd fel édes a legszebb ruhád,

és szíved fölé legyen kitűzve egy szál virág.


És ezt olvastad már?
Hozzászólások

1 2 3 > 

22. sadab1
2022-08-01 07:29:48
Ruha, az lett...
21. toki |Válasz erre: 12. Spirálfüzet (kockás)
2022-07-31 18:09:10
Jól játszott.
20. achilleus68 |Válasz erre: 15. betyarok
2022-07-31 16:52:46
Pláne hogy nem is egy osztályban vagyunk:)))
19. Pistike 48
2022-07-31 10:43:11
Pedagógusként, ha elvisszük a gyerekeket kirándulni, egy pedagógusra, hogy biztonságban legyenek a gyerekek, 9 tanulót szoktunk osztani. Mert pszichológiailag erre képes egy ember. Javaslom ma ne szerepeltessünk csak 9 játékost Siófokon, őket gond nélkül tudja kezelni a stáb, így mindenki biztonságban lesz a pályán, és azon kívül is. Ja, hogy 11 fő játékos kellene, hogy pályán legyen?! Ugyan már, én csak megmagyaráztam áltudományosan, hogy miért ilyen szűk a keretünk.
18. Pistike 48
2022-07-31 10:39:50
Pedagógusként, ha elvisszük a gyerekeket kirándulni, egy pedagógusra, hogy biztonságban legyenek a gyerekek. 9 tanulót szoktunk osztani. Mert pszichológiailag erre képes egy ember. Javaslom ma ne szerepeltessünk csak 9 játékost Siófokon, őket gond nélkül tudja kezelni a stáb, így mindenki biztonságban lesz a pályán, és azon kívül is. Ja, hogy 11 fő játékos kellene, hogy pályán legyen?! Ugyan már, én csak megmagyaráztam áltudományosan, hogy miért ilyen szűk a keretünk.
17. El Bandi |Válasz erre: 16. Ignacio-Sanchez-Mejias
2022-07-31 08:51:49
Igen. Vukmir után Supka is .... nem. Sajnálom, saját magát teszi tönkre. De nálam itt a .
16. Ignacio-Sanchez-Mejias
2022-07-30 22:12:18
Emberek.Nekünk már nem Molnárral kell foglalkoznunk, hanem Komannal meg Bertussal. Ők a mi karmestereink, rájuk vár a feladat, hogy pótolják. Olyan, mintha direkt azért szurkolnánk, hogy felsüljön. Nem mindegy? Hiszen oly sz@rul játszott tavasszal, hogy sokan örültek, hogy elment. Miatta nem jutottunk fel-most ez a legújabb. Szóval lépjünk tovább. Mostmár nincsen hátráltató tényező nem igaz?
A Gyrirmót-némi meglepetésre - négyet vágott St Lawrence-nek, (nem az a meglepetés, hogy nyertek, nem szoktunk hozzá, hogy a Gyirmót négyet rugdos) nekünk is jól meg kéne szórni a Siófokot holnap.
15. betyarok
2022-07-30 21:24:11
Kecskemét-Vasas döntetlen, holnapi három nullás győzelmünkkel már az első forduló után lépéselőnybe kerültünk - csak tartani kell...!
14. Jefhuj76 |Válasz erre: 12. Spirálfüzet (kockás)
2022-07-30 21:18:49
Ahogy egy barátom.mondja. 20 perces játékos. Itt elég volt 2 jó passz...de az a nb1 be kevés
13. Spirálfüzet (kockás) |Válasz erre: 9. perec
2022-07-30 21:15:41
Meghalt egy muslica röptében egy isteni pálinka párlattól.

1 2 3 > 

Mégsem


Üzenet küldése...