Banner

Varga Judit igazságügyi miniszter a DVTK nagykövete lett

Szerző: amigeleken.hu | 2021-06-08 09:30:00

Elsőként Magyarország egyik legsportosabb politikusát, a közismerten nagy Diósgyőr-drukker miniszter asszonyt kérték fel nagykövetüknek.


A legnagyobb régiós multisportklub, a DVTK nagykövete lett Varga Judit igazságügyi miniszter - olvasható a dvtk.eu-n.



Az idén 111 éves DVTK nagykövetei diósgyőri kötődésű, illetve a klubnak szurkoló, a klubbal szimpatizáló közéleti személyiségek, valamint a gazdasági élet kiemelkedő személyei lesznek - nyilatkozta Sántha Gergely. - Az Ő támogatásuk, meglátásaik, ötleteik segítenek abban, hogy tovább építsük a DVTK-t, és Magyarországon, a Kárpát-medencében, valamint a nagyvilágban klubunk még ismertebb és elismertebb legyen. Hiszem, hogy a segítségükkel könnyebben megteremthetjük azt a régiós egységet is, amelyért már régóta dolgozunk


Elsőként Magyarország egyik legsportosabb politikusát, a közismerten nagy Diósgyőr-drukker miniszter asszonyt kértük fel, a korábbi találkozásaink során ugyanis kiderült, hogy amellett, hogy szenvedélyes szurkoló, hasonlóan gondolkodunk a klub és az északkelet-magyarországi régió jövőjéről, fejlesztéséről - tette hozzá a DVTK elnöke.

Szoros kötelék fűz szülővárosomhoz, hisz bár sokat éltem Brüsszelben és Budapesten, szívemben mindig is Miskolc volt a hely, ahová hazatérek, hisz itt éltem az egyetem elvégzéséig, a diósgyőri általános iskolában sporttagozatra jártam, tini koromban az Avasi Gimnáziumban eltöltött évek alatt atletizáltam, délutánonként a régi DVTK Stadionban róttam a köröket, és itt voltam 2004-ig a MEAFC női kosárcsapatának csapatkapitánya - mondta el Varga Judit. - Ezért is vagyok gyermekkorom óta Diósgyőr-szurkoló és ezért is fogadtam el nagy örömmel Sántha Gergely felkérését, hogy legyek a DVTK nagykövete. Mindketten elkötelezettek vagyunk a klub jövőjét és sikerét illetően.

A Miskolci Egyetem kuratóriumi elnökeként fontos azt is kiemelnem, hogy a DVTK tavaly decemberben írt alá megállapodást az egyetemmel, melynek köszönhetően az Egyetem és a Klub még színesebbé és pezsgőbbé teheti a térség sportéletét. A sportolás küzdés, elhivatottság, siker és morális tartás is egyben. Ennek fényében azért kell dolgoznunk, hogy Miskolc a jövőben is kiváló sportolókat és leendő ikonokat adhasson Magyarországnak - zárta gondolatait a miniszter.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

121. fater |Válasz erre: 68. jaborcsik-andras
2021-06-11 11:04:46 Barna öves, Tag
Milyen igaz, köpönyegforgató!
120. toki* |Válasz erre: 119. MmMmM
2021-06-10 21:13:48 Fekete öves, Veterán
Meg is válaszoltál mindent. 2 dolog. Mutass olyan csapatot azóta is, szerte a világban amit akkor anno 30 éve megcsinált a vidi. A mai világban kb: feörer szigetekig tudsz eljutni csak magyarokkal. A honosítással semmi baj nincs, sőt még tudnék olyat aki full magyar és komolyabb bajnokságban játszik mint az nb1. Az up. más kávéház, de nem vészes. Egyébként aki figyel, látja az előrelépést, aki a kákán is csomót keres, az akkor se fog, ha a fejük tetejére állnak a játékosok.
119. MmMmM |Válasz erre: 103. toki
2021-06-10 17:02:43 Narancs öves, Lelkes újonc
Mit mutatott fel bármelyik csapat vagy a nemzeti válogatott, amit korábban (amikor töredék ennyi pénz volt a magyar fociban) nem?
1. A Fradi csoportkörös volt, a Vidi szintén - régebben is volt csoportkörös a Fradi (csak akkor többnyire magyar játékosokkal), a Vidi (kizárólag magyar játékosokkal) UEFA-kupa döntős volt.
2. A válogatott kijutott a 24 csapatos (!) EB-re kétszer. Ez lehet kisebb siker, de korábban évtizedekig az volt a nagy szó, ha nem jutottunk ki. 2016-ban voltak jó meccseink az EB-n, ez mondjuk megsüvegelendő. Viszont ma már nem igazán játszik számottevő számú magyar játékos jegyzett klubban, egyre több viszont a honosított játékosunk, amire korábban nem volt példa (én ezt nem tudom pozitívumként nézni, bocsánat).
3. Az utánpótlás nevelésünk, amire azért mennek már másfél évtizede elképesztő források, egy kalap xxx. Nincsenek olyan meghatározó magyar játékosok, mint akár 5, 10, 20, 50 éve. Sajnos.
118. MmMmM |Válasz erre: 116. johny
2021-06-10 16:40:37 Narancs öves, Lelkes újonc
Melyik volt a magyar csapat?
A másik, hogy a DVTK az elmúlt 11 évben érte el a legtöbb sikerét, ilyen hosszú ideig (sajnos) az utóbbi évtizedekben nem voltunk az első osztályban, kupadöntősök sem mostanában voltunk előtte, illetve a nemzetközi kupa indulás is csak álom volt a '70-es évek óta.
Utána nyilván jött a hanyatlás, de:
Mindkét periódusban ugyanaz volt a tulajdonos. A cégvezetés és a sportigazgató személye az, amelyik nem egyezik. Én nem gondolom, hogy a tulajdonoson kellene számonkérni a szakmai munkát. Ha pedig nem biztosította a feltételeket, akkor nem kell elvállalni a feladatot. Ez velem már többször előfordult, bárkinek lehetősége van rá. Én nem adom a nevemet bármihez.
117. vebgy* |Válasz erre: 116. johny
2021-06-10 08:44:57 Fekete öves, Veterán
Hát igen...amíg családon belül sértődések nélkül el lehet ezt rendezni, nincs ezzel baj. Viszont úgy tudom, pont el is vált azóta a mininiszterasszony ?
116. johny* |Válasz erre: 111. vebgy
2021-06-10 08:22:23 Fekete öves, Veterán
Az ominózus fotó a zágrábi Dinamó verés után készült, ha úgy tetszik a Fradi sál mellett a magyar sikernek örült. Bevallom, azon a nemzetközi meccsen is, én is a magyar csapatnak szurkoltam, sál ugyan nem került elő, lévén egyik családtagom sem fradista. Most viszont jól elgondolkodtam, mit tennék, ha a gyerekem az lenne. Letagadnám, kitagadnám, fotón vele soha nem mutatkoznék.
115. johny* |Válasz erre: 110. mr-d
2021-06-10 08:13:51 Fekete öves, Veterán
De, nagyvonalakban egyetértek, Sánthástól, Leisztingerestől, összes sportigazgatóstól nincs mire büszkének lennünk az elmúlt 11 évből. Vergődés, kb. így tudnám leírni egy szóval azt a korszakot. Én abban reménykedem, hogy a következő 10-11 évben lesznek végre sikereink. Mielőtt valaki rákérdezne, én a sikert bajnoki érmekben, kupagyőzelmekben (MK), nemzetközi jó szereplésben mérem. Szerintem beleférhet az EL főtábla is.
114. vebgy* |Válasz erre: 105. tomi87
2021-06-10 08:13:48 Fekete öves, Veterán
Mert sajnos egyébként az azonos klubnak szurkolók is egy perc alatt a társuknak esnének, ha politikára terelődik a szó...
113. vebgy* |Válasz erre: 107. Attila11
2021-06-10 08:12:21 Fekete öves, Veterán
Csank szavai voltak eredetileg, de mindegy is..nagyon igaz !
112. vebgy* |Válasz erre: 110. mr-d
2021-06-10 08:10:29 Fekete öves, Veterán
Ja és majdnem az elejétől a mindenható tulajdonos Kft (BorsodsportInvest talán a neve..) vezetője is volt a kis hamis...

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...