Banner

Útlezárások, terelések, ellenőrzések lesznek szerdán

Szerző: amigeleken.hu | 2024-04-02 09:58:00

A DVTK - FTC kupameccs rendőrségi szempontból kiemelt biztonsági kockázatú.


A szerdai DVTK - FTC Magyar Kupa mérkőzés rendőrségi szempontból kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a mérkőzés előtt fokozott ellenőrzésekre és útlezárásokra kell számítani. A DVTK a Miskolci Rendőrkapitánysággal közösen arra kéri a szurkolókat, hogy a megszokottnál korábban induljanak el a stadionhoz, lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkezzenek, és legyenek türelmesek, hiszen a belépőjegyeken szereplő adatok és a kedvezményes jegyekre való jogosultság szigorú ellenőrzése miatt a beléptetés hosszabb időt vehet igénybe.

A DVTK Stadion kapui két órával a kezdés előtt, 18 órakor nyílnak.


A belépőjegyek névre szólnak, kérünk mindenkit, ellenőrizze a jegyen szereplő adatokat. A hibás neveket, rosszul írt születési helyet, vagy időt a DVTK Shopban kedden még átírtathatják a szurkolók, a meccs napján nincs erre lehetőség. A jegymester.hu oldalon vásárolt belépőjegyek a jegyvásárlás előtt megadott regisztrációval online is javíthatók.


A rendőrség kéri a DVTK szurkolóit, hogy lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkezzenek a stadionhoz a korlátozottan rendelkezésre álló parkolóhelyek miatt.


A hazai szurkolók a DVTK Stadiont nem fogják tudni sem gyalogosan, sem gépkocsival megközelíteni a Mónus Illés utca felől, a Penny Market parkolóján keresztül a Diósgyőri Uszoda irányából, a DIGÉP irányából a strekken át, valamint a számozott utcák felül sem lesz biztosított az átjárás DVTK Aréna felé.


A VIP-be, valamint a 4. számú beléptető kapun belépni szándékozó szurkolók kizárólag az Andrássy utca irányából tudnak eljutni a DVTK Stadionhoz.


A mérkőzés előtt, illetve a befejezését követően a rendőrség korlátozni fogja a Lórántffy Zsuzsanna utca forgalmát, ezért kérjük a hazai szurkolókat, hogy a mérkőzésre érkezve az érintett utcában mellőzék az útpadkán történő parkolást. A vendégszurkolók elvonulásáig a forgalomkorlátozás miatt a Kederföldi-lakótelepet (Kilián-Dél) a Muhi utca felé a Lórántffy Zsuzsanna utca érintésével nem lehet elhagyni. A gépjárművek a Kenderföldi-lakótelepet az Árvíz utcán keresztül a Kiss tábornok út, valamint az Andrássy út felé tudják elhagyni.

A vendégszurkolók stadionba jutásával és a gyűjtőpontokkal kapcsolatban a Ferencváros hivatalos weboldalán tájékozódhatnak a szurkolók.


A DVTK és a rendőrség kéri a szurkolókat, hogy az intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák!


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

12. jegyeketberleteket |Válasz erre: 11. NY. B. T.
2024-04-03 10:35:30 Citromsárga öves, Tag
hogy mi?
11. NY. B. T.
2024-04-03 09:17:53 Kék öves, Tag
A vendég szektor jobb oldalán miért lehet jegyet venni?(Szektoron belül) Körbe lesznek ülve a majmok?ilyen még nem hiszem hogy volt..
10. awas |Válasz erre: 8. jegyeketberleteket
2024-04-02 18:15:10 Barna öves, Fanatikus tag
Sehol nem tart…az, hogy újra felmerült ennek az ötlete, kimondottan Kuznyecov kérése volt a vezetőség felé. Mivel már nincs itt, és a jelenlegi edzőt ez nem érdekli, nem lesz változás.
9. wexeye |Válasz erre: 8. jegyeketberleteket
2024-04-02 16:14:39 Fekete öves, Őstag
Azért mindegy igazából ez az elhelyezés szerintem pont a fradi kapcsán,mert ők legalább közel megtöltik a szektort. 14ezer500 körül van a stadion,ha jól tudom a 10%kell vendégszektor legyen. Legyen ez 1500,marad 13 ezer hely,amiből még a bmlsz szabály miatt lejön valamennyi amit ki kell hagyni a vendég mellett. Így marad kb 12 ezer nekünk, ami még el sem fogyott. Ez a szektor kérdés akkor lenne jogos,ha nálunk nagyobb lenne az érdeklődés ennél a 12 ezernél és olyan csapat jön,amelyiket pár tucat szurkoló kísér ( mint a legtöbbet) . Ilyen a stadion avatón volt,azóta sem. Hiba egyrészt a rendszerben van,hogy minek még kihagyni helyet egy olyan vendégszektor mellett,amit 4m magas plexi vesz körbe,másrészt legyünk őszinték,nem reális probléma hogy ilyesmi miatt nem jut jegy. Harmadrészt a stadiont uefa szabvány szerint tervezték,ha csak Angliát nézzük, ott legtöbbször a kapu mögötti lelátó a vendégeké. Ott nincs plexi,meg üres rész, de ez már más kérdés. Inkább bíztassatok minden ismerőst,hogy még van jegy és hajszoljuk a csapatot továbbjutasba !!!
8. jegyeketberleteket |Válasz erre: 5. Stevenstreet
2024-04-02 14:39:04 Citromsárga öves, Tag
Ezt már korábban megválaszolták, büfé-illemhelyek, lekerített vendégparkoló, vészkijáratok stb miatt nem csak annyi a sztori, hogy átteszem őket oda, át kell nyomni a bürokrácián a sztorit, nem tudom hol tarthat éppen.
Sajnos évi 2-3 meccset érint ez csak, jó lenne ha megsürgetnénk pár teltházzal.
2024-04-02 14:09:02 Piros öves, Veterán
Szervezett szurkolói vonat ezúttal nem lesz nekik ugye? Csak mert akkor feltetelezem ezúttal buszokat sem kapnak amiket szétverhetnek, tehát gyanítom akik esetleg vonatokkal jönnek csoportosan azok a Tiszai környékén jelen lesznek, tehát aki diósgyőri és szintén vonattal jönnek jobb ha figyelnek... Max majd feljönnek ők is villamossal... :)
2024-04-02 14:05:32 Piros öves, Őstag
Hasonló elrendezésű a 3 stadion, tehát lenne benchmark a mi okos vezetőinknek…
5. Stevenstreet |Válasz erre: 4. jegyeketberleteket
2024-04-02 14:04:05 Piros öves, Őstag
Hello! Múltkor is már lehetett oda menni a bajnokin… A kérdés inkább még mindig az, hogy miért nem a sarokba teszik a fagyistákat, mint aVidinél vagy éppen ahova a Groupama vendégeit….
2024-04-02 13:55:43 Citromsárga öves, Tag
Érdekes, hogy most megnyitották a vendégszektor mellett lévő szektort.
3. veg-h-zet |Válasz erre: 2. wexeye
2024-04-02 13:15:15 Barna öves, Tag
Köszi a választ! :)

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...