Banner

Új helyen, kibővült választékkal várja vendégeit a PizzAvas

Szerző: amigeleken.hu | 2023-07-27 07:32:00

Az étteremben rendezvények megtartására is van lehetőség.


Immár három éve működik az Avas városrészben a Pizzavas Pizzéria.

Az elmúlt hetekben jelentős változások történtek a pizzéria életében. A megnövekedett igényeknek való megfelelés érdekében egy új, az előzőtől nagyobb, komfortosabb üzletben folytatja tevékenységét a PizzAvas. A tulajdonosok nem szerették volna elhagyni a jól megszokott avasi környezetet és a már kölcsönösen megkedvelt vásárlóközönséget, ezért továbbra is az Avas városrészben, közelebbről a III-as ütemben, a Klapka György u. 27. alatt, a COOP áruház mellett folytatják tevékenységüket.



A új konyha és az étterem felújítása több mint egy évig tartott, elsőként májusban a kiszállítási részleg kezdte meg a működését. A kiszállítás természetesen továbbra is ingyenes a megrendelők számára. Júniusban pedig - kibővítve az előzőekben megszokott tevékenységet - megnyitásra került a légkondicionált étterem, valamint a terasz rész is, melyek együttesen több mint 80 vendég kiszolgálására alkalmasak.



Az étterem 11-től 22-óráig várja kedves vendégeit ingyenes parkolással és wifi hozzáféréssel. Az étlapon a 41 féle pizza mellett megtalálhatóak a frissensültek, a desszertek, a saláták valamint a széles italválaszték is.



Az étteremben rendezvények megtartására is van lehetőség. Baráti társaságok - különösen a DVTK meccseire fókuszálva - közös meccsnézésre is foglalhatnak asztalokat a 46/344-444-es telefonszámon.

Az étlappal kapcsolatos információk a www.avaspizza.hu oldalon, illetve a pizzéria facebook oldalán érhetők el. Természetesen lehetőség van bankkártyával és SZÉP kártyával való fizetésre is.



Várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján!


Tekintsék meg az új étteremről készült videókat!



Ide kattintva ellátogathatsz a PizzAvas facebook oldalára és rendelhetsz is >>>>>>


És ezt olvastad már?
Banner