Tiszafüred - DVTK tartalék 1-1

Szerző: amigeleken.hu | 2022-11-14 16:24:00

NB III., Keleti csoport, 17. forduló


NB III., Keleti csoport, 17. forduló

Facultas-Tiszafüredi VSE - DVTK tartalék 1-1 (0-0)

Tiszafüred, 400 néző. Játékvezető: Takács Ákos (Szilágyi Zsolt, Kató Bence).

Facultas-Tiszafüredi VSE: Tajti B. - Fehér Zs., Barzsó A., Skulka B., Tomola P., Mácsai L., Szövetes K., Tóth D., Baranyi B., Szabó V., Pintér V. Vezetőedző: Dorcsák Zoltán.

DVTK tartalék: Sándor K. - Kundrák G., Ivánka P., Mrva P., Oláh B. - Balázs P., Bencsík D., Silimon L. - Balázsi L., Hetyei Sz., Vajda B. Vezetőedző: Vincze Richárd.

Csere: Balázsi L. helyett Fekete V. a 60., Szövetes K. helyett Háda Z. a 69., Szabó V. helyett Kertész T. a 69., Skulka B. helyett Barna V. a 76., Hetyei Sz. helyett Vincze D. a 76., Kundrák G. helyett Ferencsik B. a 85. percben.

Sárga lap: Silimon L. a 35., Kundrák G. a 65., Tomola P. a 68., Balázs P. a 82. percben.

Gólszerző: Balázs P. (0-1) az 53., Mácsai (1-1) a 80. percben.


Kulcspillanatok

52. perc: Mrva Patrik forgatta át a támadást a jobb oldalra, ahol Oláh Balázs Patrik elé tálalt, aki két csel után bal lábbal, laposan a hosszú sarokba helyezett, 0-1.

80. perc: A hajrához közeledve egyenlítettek a hazaiak: Mácsai László kapott pontos indítást, betört a tizenhatoson belülre, majd nyolc méterről talált a diósgyőri kapu rövid oldalába, 1-1.


Vezetőedzői értékelés

Dorcsák Zoltán: - Úgy érzem, hogy több volt a mérkőzésben. Nagyon szervezetten védekeztünk, az első félidő végén pedig nagy nyomást helyeztünk az ellenfélre. Sajnos ekkor nem sikerült előnyt szerezni, a fordulás után egy megingásunk volt, amit kihasználtak a diósgyőriek. Annak viszont nagyon örölünk, hogy sikerült egyenlíteni. Nekünk és a DVTK-nak is volt meccslabdája, ennek ellenére van hiányérzem, mert szervezettek voltunk. Sajnos kevés lehetőséget tudtunk kialakítani, ezért igazságos döntetlen született.

Vincze Richárd: - Jól kezdtük a meccset, sokat birtokoltuk a labdàt, jól találtuk meg az ellenfél vonalai között a területeket. A kapura azonban sajnos veszélytelenek voltunk. A védekezésünkben a letámadasink nem voltak sikeresek, mert későn reagáltunk a letámadási jelekre, illetve a saját térfeles védekezésnél sokszor megnyúltak szélességben a távolságok. Így főleg a félidő második felében sokszor be tudták oda játszani a labdát. A második játékrészben nehezen reagáltunk az ellenfél letámadására, ám egy szép akció végén mégis megszereztük a vezetést. Ezután nagy nyomást helyezett ránk a Tiszafüred, de kiválóan védekezzünk. A kapott gól előtt mi hagytunk ki egy nagy helyzetet, az ellentámadásból pedig egyenlítettek a hazaiak. Ebben ma ennyi volt, bár ha a 91. percben kapussal szemben jobban tiszteljük a focit, akkor nyerhettünk volna. Gratulálok a Fürednek,nagyon modern, kulturált és tudatos focit játszottak.


A forduló eredményei:


A tabella állása:


forrás: dvtk.ez, MLSZ AdatbankÉs ezt olvastad már?
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Mégsem


Üzenet küldése...