Banner

Tenyér Zsófi is szerződést hosszabbított

Szerző: amigeleken.hu | 2024-06-17 18:48:00

Zsófi a második szezonját kezdi Diósgyőrben.


Tenyér Zsófia szerződést hosszabbított, a 2024-2025-ös szezonban is piros-fehérben játszik. Zsófi a második szezonját kezdi Diósgyőrben. Erről, valamint az előző szezonról is nyilatkozott a dvtk.eu-n.


Mikor vált biztossá, hogy a következő szezonban is a Diósgyőrt erősíted?

A szezon közben is többször említettem, hogy ha számítanak rám, akkor szívesen maradok Diósgyőrben. A szezon lezárulását követően biztossá vált, hogy a következő szezonban is a csapatot erősítem.



A Te helyzeted picit speciális abból a szempontból, hogy a 2022/2023-as szezon végén a kieső PINKK csapatából kerültél a DVTK-hoz, ahol 2024 májusában magyar bajnok lettél.

Nem feltétlenül számoltam ezzel a lehetőséggel akkor, de nagyon örültem neki, hogy lehetőségem nyílt ide igazolni. Itt az Euroligában is pályára léptem, ami egy hatalmas lehetőség volt.



Változtál, mint játékos?

Igen. Eddig mindig védőjátékosnak gondoltam magam, de igyekeztem támadásban is többet hozzátenni, mint eddig. Ebben remélem, hogy még tovább fogok fejlődni a következő szezonban.



Mik a céljaid a következő szezonban egyéni és csapatszinten?

Szeretnék még bátrabban játszani, szeretném több dologgal segíteni a csapatot. Kíváncsian várom az új kihívásokat, és mivel a csapat gerince együtt marad, biztos vagyok benne, hogy a kohézió és a csapatjáték továbbra is nagyon jól fog működni. Próbáltam magamra minél kevesebb nyomást rakni, hiszen az edzők sem tettek rám semmiféle nyomást. Szeretnék tovább fejlődni, és még több játékpercet kiharcolni. A legfontosabb célom az, hogy félelem nélkül lépjek pályára, és még bátrabban tudjak játszani. Csapat szinten pedig teljesen más helyzetből indulunk, mint eddig, hiszen bajnoki címvédőként kezdjük a bajnokságot, illetve az Euroligában sem kell selejtezőt játszanunk. Szeretnénk überelni az előző szezont!


forrás: dvtk.eu

fotó: jaboers



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

2024-06-19 21:37:52 Barna öves, Őstag
A 2 napja az NS-en megjelent, válogatottról szóló cikkben ez szerepel abban a részben, amiben Péter a keretből kimaradó játékosokról beszél:
"Aho Nina a bajnoki döntő után térdműtéten esett át, ami régóta esedékes volt. Jelenleg lábadozik, várhatóan októberben vagy novemberben lesz teljesen egészséges, körülbelül akkorra fizikailag is utoléri magát."

Lehet, hogy ezért is maradt Zsófi, hogy októberig-novemberig Nina felépüljön, s addig egyáltalán nem vagy csak jóval kevesebbet fog játszani?
71. korxi |Válasz erre: 70. IEVVV
2024-06-19 15:28:23 Piros öves, Veterán
Én azt hittem hogy Louella Tomlinsonra gondolsz :)
Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...