Banner

Szerződése lejártával távozik a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője, Steve Kasper

Szerző: Jáborcsik András | 2024-04-05 22:20:00

Steve Kasper távozik.


Szerződése lejártával távozik a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője, Steve Kasper.


Láda Balázs, a DVTK Jegesmedvék General Managere így nyilatkozott Kasper távozásáról:

A 2023/2024-es idényünk hamarabb véget ért a jégen, mint szerettük volna és a kitűzött célunkat, a legjobb négy közé jutást nem értük el. A háttérben viszont már hosszabb ideje zajlik az a folyamat, ami során kiértékeljük az idei szezon tapasztalatait, az elvégzett munka eredményét és tervezzük a következő idény szakmai alapjait. Vezetőedzőnkkel, Steve Kasperrel is átbeszéltük ezeket a témaköröket, tárgyaltunk vele a lejáró szerződéséről. Végül ezeknek a megbeszéléseknek az lett a végeredménye, hogy úgy döntöttünk, nem folytatjuk a közös munkát. Ezúton is szeretnénk megköszönni a nálunk végzett munkáját, további pályafutásához pedig sok sikert kívánunk! Mi pedig azon dolgozunk jelenleg, hogy a következő szezonra egy olyan keretet és szakmai stábot építsünk ki, ahol továbbra is lehetőséget tudunk adni a fiatal magyar tehetségeknek, emellett pedig eredményesebbek tudunk lenni és ki tudjuk szolgálni a szurkolóinkat, támogatóinkat. Ezeknek a céloknak az elérése érdekében keressük a legmegfelelőbb játékosokat és szakembereket.

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
4. rugoka
2024-04-06 15:26:44 Piros öves, Tag
Egri szerint minőségi légiósokkal lehet jó helyezést, eredményeket elérni, de ő a magyarokban és a fiatalokban gondolkodik. Ez így 2 szék közé esés. Nemtom anyagilag hogyan áll a klub, de az láthatóan kevés, hogy még több minőségi légióst csak az alapszakasz végére hoztunk, így a rájátszásra nehéz helyzetbe kerültünk. Vagy egész idényre hoznak minőségi légiósokat vagy marad az ilyen hetedik hely környéke. Bármennyire is szeretnénk évtizedek óta, valahogy nem megy ez a magyar minőségi up nevelés, hogy több fasza játékosunk jöjjön ki onnan.
3. kétess
2024-04-06 13:55:42 Lila öves, Őstag
Vissza kéne hozni a DVTK JegesMacikhoz EDZÖNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!): https://www.nemzetisport.hu/jegkorong/2024/04/a-ravensburg-nem-hosszabbitja-meg-majoross-gergely-szerzodeset
2. IEVVV
2024-04-06 11:26:45 Kék öves, Fanatikus tag
Nem tudom felmutatni érdemleges dolgot. Nem allt össze a játék egyáltalán, a PP-k során sokszor (tényleg sokszor!!) lövésig sem jutottunk.
Nem lenézve senkit: talán nem véletlen, hogy az elmúlt 15 évben érdemleges felnőtt csapatnál nem dolgozott.:(((
1. nokedli
2024-04-06 10:52:47 Fehér öves, Lelkes újonc
Pedig a végére elég jól összeállt a csapat.A rájátszásban jobb csapattól kaptunk ki.Én adtam volna neki még egy évet,mert azért az idén elég sok fiatal volt a csapatban.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...