Banner

Szatmári Csaba: Kilencven percre félre kell tenni a barátságot

Szerző: amigeleken.hu | 2024-04-18 17:22:00

Sajtófigyelő - haon.hu


Szombaton 19 óra 30 perctől a Loki Miskolcon vizitál, ahol a DVTK ellen igyekeznek begyűjteni a három pontot. A haon.hu szerint kifejezetten fontos meccs lesz ez Dzsudzsák Balázséknak, hiszen győzelmi kényszerben futhatnak ki a gyepre, amennyiben oda szeretnének érni a nemzetközi kupaindulást jelentő helyek egyikére.

Az idei pontvadászatban azonban nem a borsodi együttes a kedvenc vetélytársa a Lokinak, eddig két találkozón egy vereség és egy Nagyerdei Stadionban kiharcolt döntetlen a mérleg.

Érdekesség még, hogy a két szurkolótábor kifejezetten jó viszonyt ápol egymással, így legtöbbször karneváli hangulata van a rangadóknak. Gyakran az is előfordul, hogy a két fél a másikat élteti.

A haon.hu a DVTK hátvédjét, a korábban Debrecenben játszó Szatmári Csabát kérdezte a keleti rangadóról.



Szatmári Csabának különleges lesz a DVSC ellen

Az utóbbi szezonokban már hozzászokhattunk, a diósgyőriek kezdőcsapatában rendre helyet kap a DVSC saját nevelésű védője, Szatmári Csaba. Néhány éve azonban Szacsa még a Loki védelmének egyik oszlopos tagja volt, s legtöbbször stabil teljesítményt nyújtott, továbbá fontos gólokat is szerzett Vasutas-mezben. Voltak olyan drukkerek, akik úgy tartották, a következő 8-10 esztendőre meg is van a hajdúsági védelem egyik kihagyhatatlan pillére. Az élet azonban más forgatókönyvet tartogatott a kiváló bekknek, aki immár a borsodiak sikeréért harcol. A belső védő a Haon kérdésére elárulta,

Mindig különleges érzés anyaegyesülete ellen szerepelni, de 90 percre félre kell tenni a barátságot. Valamilyen szinten igaz, hogy felpörgeti az embert, ha korábbi csapata ellen játszik.

Szeretnék én is mind magamnak, mind a közönségnek bizonyítani. Hatalmas szükségünk van a győzelemre és muszáj jól játszanom, ha a mester nekem szavaz bizalmat.

Kiválóan érzem magam Miskolcon, már teljesen berendezkedtünk a családdal. A szurkolóink fantasztikusak, együtt még szép eredményeket érhetünk el

– nyilatkozta.


Tovább a haon.hu-ra a teljes cikkre >>>>>>>>


forrás: haon.hu

fotó: Nemzeti Sport



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...