Banner

Szabó Leventét végleg megszerezné a Diósgyőr

Szerző: amigeleken.hu | 2024-04-29 13:06:00

Sajtófigyelő - csakfoci.hu


A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Szabó Leventét a DVTK és az Újpest is meg akarja szerezni, de az sem kizárt, hogy a Vidi is számítana rá a következő szezonban.


A téli átigazolási szezonban adta kölcsön a Fehérvár FC a Diósgyőrnek Szabó Leventét, aki a miskolciaknál töltött időszak alatt eddig tíz tétmeccsen három gólt és egy asszisztot jegyzett.

A csakfoci.hu információja szerint a 24 éves támadó több NB I-es csapat kívánságlistáján is szerepel: úgy tudjuk, a DVTK szívesen marasztalná és folytatná vele a közös munkát, de az sem kizárt, hogy a visszatérését követően ismét számolna vele a Vidi, továbbá értesüléseink szerint Újpesten is komolyan felmerült a neve, így több klub közül kerülhet ki a végső befutó.



Szabó a Győr utánpótlásában nevelkedett, majd 16 évesen került ki az olasz Atalantához, ahonnan a Genoa tartalékcsapatához igazolt. A támadó játékjogát 2019-ben szerezte meg a Vidi, amely Budafokra és Kecskemétre is kölcsönadta már korábban.


Tovább a csakfoci.hu-ra >>>>>>>


forrás: csakfoci.hu

fotó: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2024-04-30 19:35:20 Kék öves, Tag
Szerintem is kérdőjeles ! Edomonyi egyértelműen jobb , ha nyúlból oroszlán lenne , ütközne , jobban harcolna akkor megszavaznám , a testi felépítése meglenne !
2024-04-30 15:35:56 Barna öves, Fanatikus tag
Nincs jobb nála és nem is úgy néz ki, hogy lesz. Minden attól függ amúgy, hogy kap e labdát és érkeznek e a beadások neki. Ha nem, akkor játszhatna itt Haaland vagy Kane is, labda nélkül ők se váltanák meg itt a világot. A támadójátékunk elég esetleges a legtöbb esetben, ha az ellenfél visszaáll és nem teszi meg azt a szívességet, hogy területet ad, akkor az lesz, mint a Kecskemét ellen. legtöbbször Vancas húzogat a balon vagy Stephen megpróbálja beadni az egyszem csatárnak 3-4 védővel körülvéve. testalkatához képest sokat fut, elég gyors is. Mindenképp maradjon szerintem.Edomwonyi hatékonyabban játszik ha ő itt van és a két csatáros verziónál kell alternatíva a bólyacenternek is.
2024-04-29 22:22:51 Fekete öves, Őstag
Nem tudom hova tenni az eddigiek alapján. Mutatott igazi csatárerényeket,de bicskanyitogato beleszarást is. Edomwonyi jelenleg jobb,2en egyszerre nem lesznek pályán,szóval nem tudom. Fizetni nem kell érte,így én is megtartanám,tud magyar perceket hozni és a görögnél jobbnak tűnik.Nekem eddig az tetszett tőle a legjobban,ahogy Kinyiket kezelte:-)
2024-04-29 22:07:08 Barna öves, Fanatikus tag
Van benne potenciál.
2024-04-29 13:30:32 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Örülnék ha maradna.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...