Banner

Siófok szurkolók támadtak Budapesten az MTK drukkereire

Szerző: amigeleken.hu | 2022-10-22 23:56:00

Sajtófigyelő - m4sport.hu


A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában az MTK hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Siófokkal. A kék-fehérek beszámolója szerint a mérkőzést követően vendégszurkolók egy csoportja verbálisan bántalmazott, majd meg is támadott néhány hazai drukkert.


Az MTK közleménye:

Az MTK Budapest vezetésének tudomása van arról, hogy a szombati MTK Budapest – BFC Siófok NB II-es labdarúgó mérkőzés után a vendégszurkolók egy csoportja antiszemita, gyűlölködő rigmusokat skandálva fenyegette meg drukkereink egy részét, és a beszámolók alapján a verbális mellett fizikai támadásra is sor került. A stadion 1-es kapujánál történteket megengedhetetlennek tartjuk, klubunk eddig és ezek után sem fogja csendben eltűrni az ilyen jellegű viselkedést, amelynek nincs helye sem a futballpályákon, sem a közéletben.

Kiállunk a megsértett, megbántott és megfenyegetett szurkolóink mellett, számukra pedig minden jogi és egyéb jellegű segítséget megadunk az ügy során, és határozottan fel fogunk lépni annak érdekében, hogy a történtek a lehető legalaposabban kivizsgálásra kerüljenek.

Hajrá, MTK!


A történtekre egyelőre sem a Siófok sem az MLSZ nem reagált.


forrás: m4sport.hu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. scs001 |Válasz erre: 2. perecesi-diosgyor-szurkolo
2022-10-23 16:31:20 Piros öves, Őstag
De történt, ott voltam! A mieink közül jópáran (SUD-os ultrák) átmásztak a kerítésen a mellettünk lévő szektporban (!!!!) elhelyezett sió ultrácskákhoz, de a rendőrök és a rendezők közbeléptek, mielőtt le lettek volna pofozva a lekvárok. De a pofájuk az nagy volt!
2022-10-23 13:49:11 Fekete öves, Veterán
Kinyilt manapsag a csipajuk a SioFuckiaknak ugy latom.
A nyitofordulos Sio-Dion is volt nemi affer a ket szurkolotabor kozott a merkozes kozben. De az oda vissza szologatasokon kivul mas vegul nem tortent.
1. cz
2022-10-23 13:21:19 Lila öves, Tag
Ez most komoly?
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...