Banner

Rossi: Nem vagyok Pio atya vagy Jézus Krisztus, nem tudok csodákat tenni

Szerző: amigeleken.hu | 2021-10-10 11:25:00

Sajtófigyelő - csakfoci.hu


Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya vállalja a felelősséget, de szerinte azt is figyelembe kell venni, hogy kik közül válogathat a keret kijelölésekor. A csakfoci.hu a meccs utáni sajtótájékoztatón elhangzottakat idézte.


Már többször is mondtam, hogy Albánia erős válogatott, ezt kétszer is láttuk. Ma lőttünk egy kapufát, az ellenfélnek azonban volt egy játékosa, akinek köszönhetően kétszer is nyerni tudott Albánia 1-0-ra. Úgy érzem, Albánia ma este kevesebbet érdemelt volna.

AZ ELLENFÉL TIZENHATOSÁNÁL HIÁNYZOTT A MINŐSÉG A LÖVÉSEINKBŐL, DE AMI A TELJESÍTMÉNYÜNKET ILLETI, ELÉG A STATISZTIKÁKAT NÉZNI. EZEK ALAPJÁN NEM MARADTUNK ALUL, A KÜLÖNBSÉG NÉHÁNY JÁTÉKOS KÜLÖNBÖZŐ MINŐSÉGÉBŐL ERED.

Azzal a ténnyel lehet motiválni a játékosokat a jövőben is, hogy Magyarországot a lehető legméltóbb módon kell képviselnünk. Ha az a kérdés, hogy kijutunk-e a pótselejtezőre, akkor biztosan nem a válasz, de Angliában úgy kell játszanunk, hogy emelt fővel távozzunk a pályáról. Az Eb után történt teljesítményvisszaesés, de az előfordul a labdarúgásban, hogy visszaesik egy csapat teljesítménye. Nem hiszem, hogy ma este rosszul játszottunk, voltak ki nem kényszerített hibáink, de a játék felépítésében és a labda birtoklásában a pálya utolsó negyedéig jól játszottunk. A befejezéseknél mindig hiányzott valami, az egyéniség és a játékosminőség, hogy kapura lövéseink legyenek. Hiányoznak játékosok a különböző csapatrészekből. Már az elején mondtam, hogy a vb-kijutás egy álom.

NEM VAGYOK PIO ATYA VAGY JÉZUS KRISZTUS, NEM TUDOK CSODÁKAT TENNI. AHOGY NÁLAM SOKKAL HÍRESEBB EDZŐK IS MONDTÁK, AZ EDZŐ OLYAN, MINT A BORÁSZ, ABBÓL A SZŐLŐBŐL KÉSZÍT BORT, AMIT LESZÜRETELNEK.

Vállalom a felelősséget, az eredmény az edző felelőssége, mert én hívom be a játékosokat, rakom össze a kezdőt, én cserélek, de azt is figyelembe kell venni, hogy mivel rendelkezik az edző. Ha valaki említ nekem neveket, hogy kiket hívhatnék be, és beválik, akkor örülni fogok. Szoboszlai hosszú sérülésből épült fel, de ő egy olyan játékos, akire a magyar válogatottnak mindig számítani kell, nem hiszem, hogy annak lenne az ideje, hogy ne hívjam be a keretbe. Hasonló a helyzet Sallai Rolanddal is. Megvan bennük a fantázia, de ezt ma nem sikerült prezentálniuk – zárta Marco Rossi.


Tovább a csakfoci.hu-ra >>>>>>>>>


forrás: csakfoci.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
8. kisbe
2021-10-11 19:59:35 Piros öves, Őstag
..Marco csodatevő vagy...te ezekkel eddig is csodát tettél..!...
7. toki* |Válasz erre: 6. mr-d
2021-10-11 19:31:17 Fekete öves, Veterán
Úgy van.
6. mr-d
2021-10-11 15:08:13 Fekete öves, Őstag
nincs ebben semmi különös. egy csúcsterhelés után törvényszerűen jön a visszaesés. öt éve is ez volt, most is. azon csodálkozom, hogy ezen van szakember, aki csodálkozik. az, hogy a második félidőkben kapjuk a gólokat meg el kellene gondolkoztassa a magyar edzőket, mi értelme van a kétszer 45 perces edzőmérkőzéseknek (már a két csapatra bontásnak), ami nagyon elharapódzott. nem kell minden rossz példát majmolni.
5. El Bandi
2021-10-11 08:00:07 Piros öves, Őstag
.... egyébként meg miért nem lövünk kapura? talán 3 volt...
4. El Bandi
2021-10-11 07:56:56 Piros öves, Őstag
Olvastam ilyen megbuktató sztorit, ha ez igaz, azoknak a játékosoknak megvonnám a munkavállalási engedélyét... de itt diósgyőrben is....
3. Izsák20
2021-10-11 06:39:21 Piros öves, Őstag
Rossit is utolérte a "harmadik éves átok".
2. toki*
2021-10-10 19:50:09 Fekete öves, Veterán
Ez van.
2021-10-10 13:25:35 Fekete öves, Veterán
Szarbol nem lehet varat epiteni.
Na meg a takaro sem tul hosszu.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...