Banner

Oláh Bálint: Örömmel tölt el, hogy hazajöhettem

Szerző: amigeleken.hu | 2021-06-07 18:30:00

Sajtófigyelő - minap.hu


Korán elkezdte a felkészülést a DVTK, június 7-én, hétfőn már orvosi vizsgálaton és az első fizikaiállapot-felméréseken is túlestek a labdarúgók. Oláh Bálint szerint az NB II-ben bárki megverhet bárkit.

A Miskolc Televízió kedden 18:25-től kezdődő magazinműsorában, a Sportpercekben két új szerzeménnyel, Oláh Bálinttal és Németh Márióval láthatunk beszélgetést. A minap.hu előzetese következik.


Oláh Bálint, aki saját nevelésű játékosként korábban 13 találkozón szerepelt a DVTK első csapatában, az előző bajnokságban pedig a BMTE vezéregyéniségeként lett széles körben ismert.


Szerencsére hamar eldőlt a sorsom, nem kellett azon aggódni, mi lesz a jövőmmel – nyilatkozta a Miskolc Televíziónak a több poszton bevethető játékos, aki azonban bevallása szerint a középpályán érzi a legjobban magát. – Örömmel tölt el, hogy hazajöhettem, hiszen mindig az volt az álmom, hogy a DVTK-nál focizzak. Hallottam, hogy tárt karokkal várnak, és meghatározó szerepet szánnak nekem, én pedig nagyon bízom abban, hogy meg tudom hálálni a bizalmat, és visszajuttatjuk a Diósgyőrt az élvonalba.

A 26 éves játékos szerint azonban ez nem lesz könnyű, hiszen az NB II kiszámíthatatlan, gyakorlatilag bárki megverhet bárkit.

Abban kell felülmúlnunk a riválisainkat, hogy tőlünk senki nem akarhatja jobban a győzelmet.


A középpálya támadószekcióját erősítheti majd Németh Márió. A korábbi magyar utánpótlás-válogatott középpályás eddig egyetlen profi klubban, a Szombathelyi Haladásban játszott, ahol közel 150 mérkőzésen lépett pályára.

Izgatott vagyok, hogy egy ilyen komoly múlttal rendelkező klubhoz kerültem. Nagyon sok jót hallottam és tapasztaltam is a Diósgyőrről, amikor vendégként léptem itt pályára. Nem igazán emlékszem olyan mérkőzésre, ahol nyertünk volna ellenük. Azt is mondták nekem korábbi csapattársaim, hogy itt fantasztikus érzés labdarúgónak lenni, persze leginkább akkor, ha jól megy a csapatnak. Én mindent meg fogok tenni ennek érdekében.


A Sportpercekben célokról, személyes tervekről is szó esik majd, ahogy arról is, milyen szezonra számítanak a DVTK újonnan igazolt labdarúgói.

Az interjúkat kedden 18:25-től láthatják a Miskolc Televízió magazinműsorában.


Tovább a minap.hu-ra >>>>>>>


forrás: minap.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. gazember* |Válasz erre: 1. makaó
2021-06-08 21:14:25 Fekete öves, Veterán
Rohadt Miskolci Televízió…;)
2. toki* |Válasz erre: 1. makaó
2021-06-08 21:03:11 Fekete öves, Veterán
:))))))))
1. makaó
2021-06-08 19:24:51 Barna öves, Fanatikus tag
Itt biztos azért nincs hozzászólás, mert nincs kit szidni, becsmérelni.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...