Négy Corona-játékos sem játszhat Miskolcon

Szerző: Jáborcsik András | 2023-01-21 22:14:00

Sajtófigyelő - jegkorongblog.hu


A jegkorongblog.hu adta hírül, hogy a vasárnapi DVTK Jegesmedvék - Corona Brasov Erste Liga jégkorong mérkőzést négy vendégjátékos is kihagyni kényszerül.

Bors, Clarke, Schaber és Sills egyaránt egy-egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a pénteki, BJAHC elleni találkozót követően.


Az Erste Liga fegyelmi bizottsága négy Corona Brasov-játékost is egymeccses eltiltással sújtott.


Az eltiltást érő szabálytalanságok az alábbi videókon láthatóak.

Bors Huba-Ferenc “a mérkőzés 40. percében kezét magasan maga előtt tartva ütközött ellenfelével. Az ütközés során a Budapest Jégkorong Akadémia HC játékosának fejét nekilökte, belevezette a plexibe. Az ütközés feleslegesen sérülésveszélyes, és elkerülhető lett volna.”


Garrett Clarke “a mérkőzés 39. percében ellenfelével olyan veszélyeztetett testhelyzetben ütközött, amikor az már korongot nem birtokolt, védeni magát nem tudta. A BJAHC csapatának játékosa az ütközés következtében fejével a plexinek ütközött. Az ütközés felesleges és elkerülhető lett volna.”


William Schaber “a mérkőzés 55. percében botjával ellenfele kezére ütött. A megmozdulás nem a korong megszerzésére irányult, a játék az esettől távol folyt. Schaber botját két kézzel tartva, tudatos, nagy erejű ütést mért ellenfele kezére.”


Connor Sills “egy bedobás utáni szituációban, botjával ellenfele lágyékát szándékosan megütötte.” Mindez azt jelenti, hogy a brassóiak négy játékosukkal sem számolhatnak vasárnap Miskolcon.


Tovább a jegkorongblog.hu-ra >>>>>>>>


forrás: jegkorongblog.huÉs ezt olvastad már?
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Mégsem


Üzenet küldése...