Banner

Minden megtörténhet

Szerző: dfcwolf | 2023-03-13 09:00:00

Aki pedig nem kapott jegyet, annak idehaza kell szurkolnia a győzelemért.


Elég csak megnézni az első osztályt és láthatjuk, hogy a foci tartogat meglepetéseket mindenki számára. A Loki már a harmadik helyen áll, a Kecskemét stabilan a második és közben a Fehérvár és a Vasas a kiesés elől menekülne. A toronymagasan első Fradi pedig kikap a Felcsúttól hazai pályán. Az ember csak kapkodja a fejét.

Viszont ezen a gondolatmeneten tovább haladva a hétfői mérkőzésünk is annyira háromesélyes, hogy szerintem ember nincs, aki biztosan meg tudná tippelni a kimenetelt. Az egy dolog, hogy miben bízunk és egy másik, hogy a csapat milyen arcát fogja mutatni a legerősebb ellenfél ellen. Ráadásul idegenben. A kimeneteltől függetlenül is még bármi lehet az elkövetkező fordulókon és lehet botlani vagy éppen nyerni, gyűjtögetni a pontokat.

A Gyirmót elleni kicsit felforgatott csapatunk is nyerni tudott és nyitva is marad a kérdés a meccs után, hogy ezt az összeállítást érdemes-e megtartani, vagy lehet finomítani rajta és érdemes-e? Az is lehet, hogy új gólvágó van születőben, de neki azért kellene még pár meccs, hogy ezt bizonyítani tudja. Szerencsére nem nekünk kell döntenünk.

Én nem vagyok híve annak, hogy az ilyen meccsek előtt nagyon mentegessük előre a csapatot és feloldozzuk őket az esetleges vereség alól. Győzni kell az MTK otthonában és megmutatni, hogy mi vagyunk a jobbak. Aztán pedig hozni a többi meccset és szépen begyalogolni az NB1-be. Én a győzelemért utazom, és szerintem a többi DVTK szurkoló is vidáman szeretne majd hazatérni az éjszakában.

A hangulat biztosan parádés lesz és nem a hazai szurkolók miatt. Újra bennem van ez a „már csak egyet kell aludni” érzés és várom, hogy útra keljünk. Régen volt ilyen túra. Holnap Budapest piros-fehér lesz.

Találkozunk ott! Aki pedig nem kapott jegyet, annak idehaza kell szurkolnia a győzelemért.



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
4. dfcwolf |Válasz erre: 3. kétess
2023-03-14 13:37:29 Fekete öves, Őstag
Majdnem
3. kétess |Válasz erre: 1. achilleus68
2023-03-13 16:49:48 Lila öves, Őstag
Én a DVTK csapatunk számára. 4:2-töt tippelek!!!!!!!
2023-03-13 15:00:14 Piros öves, Őstag
https://www.csakfoci.hu/magyar-foci/az-nb-ii-legvaganyabb-edzoje-szerencse-hogy-alapbol-nagykepu-gyerek-vagyok-nem-tunik-fel-hogy-megint-kicsit-elszalltam-interju

El tudnám képzelni nálunk . Majd egyszer:)
2023-03-13 14:50:58 Piros öves, Őstag
Van esély a győzelemre, idehaza sem gondoltuk, hogy az akkor veretlenül menetelő MTK-t 3:0-val küldjük haza, miközben előtte csak botladoztunk. Presztízsből jó lenne verni őket, de ha nem így történik, akkor legalább lássuk, hogy mit akarunk játszani. Innentől kezdve az első 5 ellen már játszottunk, de jönnek még azért rázós meccsek. ( ETO, Haladás, Tíregyháza) Viszont a mögöttünk állók is szépen pergetik a pontokat, nagy csoda kellene ,hogy ne jussunk fel.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...