Banner

Milica Jovanovic is szerződést hosszabbított

Szerző: amigeleken.hu | 2024-06-19 22:16:00

Mima a negyedik szezonját kezdi Miskolcon.


Milica Jovanovic a 2024-2025-ös szezonban is a címvédő diósgyőri csapat játékosa lesz. Mima a negyedik szezonját kezdi Miskolcon, az itt töltött évek alatt nyert magyar kupát, magyar bajnoki címet, az előző szezonban pedig az Euroliga negyeddöntőjéig menetelt a csapattal.


Mikor vált biztossá a szerződéshosszabbítás?

Több interjúban is említettem a szezon vége felé, hogy nagyon szeretnék a DVTK-nál maradni. Nagyon örülök annak, hogy a klub is szeretett volna megtartani, így viszonylag gyorsan meg is tudtunk állapodni a szerződéshosszabbításról.



A negyedik szezonod lesz ez Diósgyőrben. Ennyi idő alatt miben változtál?

Mikor idejöttem, már tapasztalt játékosnak számítottam. Itt a kezdetektől nagyszerű edzőkkel dolgozhatok, akiktől sokat tanultam, magáról a kosárlabdáról is, jobban megismertem a saját fizikumomat, amit jobban tudok használni, mint a pályafutásom korábbi állomásain. Miskolc egy olyan hely, ahol a nyugalmat is megtaláltam, így a személyiségem is fejlődni tud.



Milyen céljaid vannak a következő szezonra?

Egy nagyon sikeres szezont zártunk le májusban. Nagyon jól játszottunk, és a végén bajnokok lettünk. Nekem személy szerint nem ez volt az első bajnoki aranyam, de ez volt a legkülönlegesebb bajnoki címem, amit nem Montenegróban nyertem. A szezon közben a magyar kupa és az Euroliga negyeddöntő után is picit csalódottak voltunk. Ezekben a sorozatokban mindenképpen szeretnénk jobb eredményt elérni, és így egy még sikeresebb szezont magunkénak tudni. Ez azonban nehéz lesz, és nem ismerjük az összes körülményt sem, például a csapatok összeállításait. Az elmúlt években egy olyan stabil rendszer épült Diósgyőrben, amire bátran lehet építeni. Ez a rendszer eredményesen működik, mi pedig tudjuk mi kell ahhoz, hogy sikeresek legyünk. A szurkolóink is csodálatosak, velük együtt hatan, sőt, van, hogy heten is pályán vagyunk.



Hiányzott valami az előző szezonban?

A szezon egy részében elért minket a fáradtság, sok meccset játszottunk, ebben a periódusban talán a padunk is egy picit rövidebbnek tűnt, de a végeredményt tekintve elégedettek lehetünk.



Mivel töltöd a mostani időszakot?

Nagyon sűrűek a napjaim. Edzésben vagyok, hogy formában tudjak maradni, emellett pedig számos vizsgám van az egyetemen, azokra készülök. Július közepén a nemzeti csapattal kezdem majd a felkészülést a világbajnoki előselejtezőre.


forrás: dvtk.eu

fotó: jaboers



És ezt olvastad már?
Hozzászólások

19. Elemér |Válasz erre: 14. Barna
2024-06-21 11:49:03 Lila öves, Őstag
Nekem picit ő olyan, mint a fociban Luque volt. Külföldiként idejött, kiemelkedő játéktudással, intelligenciával, kedvességgel, közvetlenséggel pillanatok alatt a szurkolók kedvencévé vált és igazi legenda lett. Amellett hogy egy magasan jegyzett vérprofi sportolóról beszélünk Mima esetében is, egy nagyon emberi, megközelíthető valaki (hajrá rugoka :D ). És ezek az apróságok amit említettél azok, ami miatt valakit nagyon a szívébe tud zárni a szurkoló.
2024-06-21 09:54:24 Piros öves, Őstag
Védekezésben is elképesztően hasznos, olyan blokkokat szokott osztani, hogy csak lesek.
2024-06-21 08:46:29 Zöld öves, Fanatikus tag
Mima csodás, nagyon szerethető karakter! És nagyszerű játékos!
Mikor hozzánk igazolt, bár hölgynél nem illik firtatni a korát, de már 30-on felül, volt olyan szurkolótárs, aki azt írta, de jó lett volna, ha már pár évvel korábban hozzánk igazol, de sajnos ahhoz a pénztárcánk még nem lett volna elég! Mégis le a kalappal, hogy hozzánk jött és nem levezetni!!! Más játékosnál ez simán benne lehetett volna, de őt ismerve, ez nem is volt rizikó! Már most is csodás pályafutás áll mögötte, és ha tényleg ez lesz az utolsó éve, én más munkakörben - ahogy ő is utalt rá - én tuti tovább alkalmaznám: mérhetetlen sok tapasztalata van, amit át tud adni és megvan az attitűdje is hozzá. Bravó Mima!
16. IEVVV |Válasz erre: 13. rugoka
2024-06-21 08:28:16 Lila öves, Fanatikus tag
és nem a mezét - gondolom :))))
15. korxi |Válasz erre: 14. Barna
2024-06-21 08:11:29 Piros öves, Veterán
Hát Tenyér Zsófi biztosan nem fogja, legalábbis az ittenieket nem
2024-06-21 07:27:12 Citromsárga öves, Tag
Egy érdekesség a hírmentes időszakra, a következő bejelentésre várva. Eddig 8 játékos igazolását hozták nyilvánosságra, közülük egyedül Mima volt, aki megköszönte a hozzászólásokat a DVTK Fb-oldalán. Egyszerű, de jóleső gesztus a részéről.
2024-06-20 21:22:46 Piros öves, Fanatikus tag
Én nem a pályáról lejövet kérném el Tőle!:)
12. Elemér |Válasz erre: 11. IEVVV
2024-06-20 19:21:11 Lila öves, Őstag
:D :D :D
2024-06-20 18:51:26 Lila öves, Fanatikus tag
Rugoka, mondd, h nem Te vagy feljebb, a képen, ahogy elkéred a mezét :))))))
Banner
Mégsem

Loading...
Üzenet küldése...