Banner

Megérkezett a GYEK-be a Fórumfoci Mikulása

Szerző: | 2013-12-07 14:32:12

Tegnap eljuttattuk a beteg gyerekekhez a Fórumfoci Mikulás Tornán összegyűlt Mikulás csomagokat. Találkoztunk Bencével is, aki tippelt a mai mérkőzésre.


A Fórumfoci Team néhány tagja tegnap átadta a Szentpéteri kapui Kórház Gyermekegészségügyi Központjában fekvő beteg gyermekek részére a múlt heti II. Fórumfoci Mikulás Tornán összegyűlt 37 darab Mikulás csomagot.

A csomagok átadásában nagy segítségünkre volt a GYEK-ben működő „Kosztyu Ádám emlékére a leukémiás, daganatos és Zemplén fogyatékos gyermekeiért alapítvány” képviselője, Sziránszki Viktória.

Az első nagy meglepetés akkor ért minket, amikor Viktória rámutatott az egyik szoba ajtajára és azt mondta: „itt van Bence”. Ekkorra Bence már észrevette a mozgást a folyosón, hiszen nem kis feltűnést keltettünk, már csak azért sem, mert köztünk volt a mi „Nagy medvénk” Deák-Bárdos Misi is. Hosszasan beszélgettünk Bencével, akinek nagy-nagy örömünkre láthatóan nagyon jó a közérzete, jó az étvágya és jól tartja a súlyát is.

Jóslásba is bocsátkozott az MTK elleni meccset illetően, 1-0 arányú Diósgyőr győzelem fog születni szerinte. Búcsúzáskor nagy örömmel fogadta Misi ajándékát, Jingjing-et, a pandát, amit a pekingi olimpiáról hozott.

A gyerekek nagy örömmel fogadták a Mikulás ajándékát. Megható pillanatokat éltünk át, különösen a kis Dominik dobogtatta meg a szívünket. Ezek a gyerekek hatalmas harcot, küzdelmet folytatnak a betegséggel és teszik ezt sokkal halkabban, sokkal nagyobb téttel, sokszor egy sokkal hosszabb meccsen. Ők igazi kis hősök.

Ezzel a látogatással talán mi is egy kicsit más emberek lettünk és valószínűleg átértékeljük eddigi és további életünket a fontossági sorrendeket illetően.

Egészen biztosak vagyunk abban, hogy ezzel a látogatással egy hosszú távú kapcsolat vette kezdetét a Fórumfoci Team és az Alapítvány között.

A személyi jövedelemadó bevalláskor lehetőségetek lesz, hogy adótok 1%-ával támogassátok a gyerekek gyógyulását segítő munkájukat. Az ehhez szükséges adatokat honlapunkon időben megjelentetjük majd.


Az Alapítvány honlapján lehetőség van online adományozásra is.

http://adhat.hu/online/adomany/64359

Itt néhány kattintással otthonról is támogathatjátok a gyerekekért folytatott küzdelmüket.

Higgyétek el, jó helyre, jó kezekbe fog kerülni adományotok!


Ezúton szeretnénk kérni szurkolótársaink segítségét abban, hogy akinek otthonában van nélkülözhető működőképes, jó állapotú TV készülék, ajánlja fel az Alapítványnak, hiszen a kórtermek nincsenek felszerelve TV-vel, így csak azok a gyerekek tudnak TV-t nézni, akiknek szülei otthonról behozzák azt.

A felajánlásokat az info@amigeleken.hu címre jelezhetitek!


Az Alapítvány honlapja itt érhető el:

http://kellalapitvany.com/

Végezetül a Fórumfoci Team nevében szeretnénk megköszönni a csapatok részvételét a Mikulás tornán!

Péchy Team, CzimborákDVTK, Sajóvámos! Köszönjük!


Találkozunk jövőre a III. Fórumfoci Mikulás Tornán!




És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.