Banner

Lepd meg szeretteidet DVTK ajándékkal!

Szerző: | 2014-12-19 10:48:35

Webshop, Vásárlási utalvány, fenyővásár

Karácsony közeledtével érdemes ideje korán elgondolkodni azon, milyen ajándékkal kedveskedjünk szeretteinknek.

A diósgyőri érzelmű szurkolónak ilyenkor minden bizonnyal az az első gondolata, hogy szétnézzen a DVTK Ajándékboltban és innen válasszon ajándékot szintén diósgyőri érzelmű családtagjainak, netán itt nézzen ki ajándékot saját maga számára. A miskolciaknak ez egyszerű, hiszen elég felkeresni valamelyik Shop-ot és már válogathat is a termékek közül.

Nem Miskolcon élő szurkolótársainknak jó hír, hogy újra üzemel a DVTK Webshopja, ahonnan néhány kattintással meg lehet rendelni a kiválasztott terméket.

Kattints ide és látogasd meg a DVTK Webshopját >>>>>>

Ha bizonytalan vagy abban, hogy tetszeni fog-e a kiválasztott termék, vagy jó lesz-e a méret, akkor ajándékozz „Vásárlási utalvány”-t. Ha nem vagy biztos benne, mi lenne a legjobb ajándék, bízd rá a döntést szeretteidre, hadd válasszanak ők maguknak. Erre legmegfelelőbb ajándék a Vásárlási utalvány, amelyet a DVTK Shopokban vásárolhatsz meg.

A Karácsonyi ünnepek közeledtével a DVTK Stadion Maratoni kapujánál immáron 10. alkalommal kerül megrendezésre fenyőfavásár.

A szervezők szeretettel várnak minden DVTK szurkolót, legyen az akár klubkártyával rendelkező, akár ultra.

Aki kedvezménnyel szeretne fenyőfát vásárolni, nincs más dolga, mint kinyomtatni az itt látható kupont, amivel 3000 Ft feletti vásárlás esetén 500 Ft kedvezményben részesül. Fánként 1 kupon beváltására van lehetőség.

A vásár 2014.12.11-én nyitja meg kapuit, a kedvezményre jogosító kupon 2014.12.24-ig váltható be.

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.