Banner

Két foga bánta a miskolci elődöntőt a soproni kosarasnak

Szerző: Jáborcsik András | 2021-04-04 18:01:00

Sajtófigyelő - origo.hu


A címvédő Sopron 80-57-re győzött Miskolcon a női kosárlabda NB I elődöntőjének második mérkőzésén, így kettős sikerrel jutott a fináléba. A találkozón történt egy nem mindennapi eset is, amelynek a következtében a soproni Jelena Brooksnak kiesett két foga.

A 16. percben pillanatok alatt két meghatározó játékosnak is véget ért a mérkőzés. Jelena Brooks kapott előbb sportszerűtlent miután lefogta a Aluinvent DVTK játékosának, Keyona Hayesnek a kezét, aki aztán fordulásból arcon csapta.

A videózás után Brooks kapott még egy technikait, miután az ütés nyomán kiesett két foga,és mérgében belerúgott a csereboxba. Így a soproni centert kiállították – sportszerűtlen plusz technikai révén –, ahogy az amerikait is a mozdulatért.


Jelena Brooks facebook posztjában az ország elhagyására szólította fel az Aluinvent DVTK játékosát.


Két fog hiányzik, de bejutottam a döntőbe

És Hayes, kérlek, pakolj össze és hagyd el az országot!!! A magyar ligának nincs szüksége ilyen játékosra!

Valószínűleg elfogadtam volna a bocsánatkérést, de találd ki, MI NEM TÖRTÉNT MEG!!

BÁRMIKOR ELÉRHETŐ A DÖNTŐKIG


forrás: origo.hu és facebook.com




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. tamaskpt
2021-04-06 17:56:21 Piros öves, Őstag
Szerintem Миловановић kisasszony senkit ne oktasson ki abból, hogy kinek van keresnivalója Magyarországon.
1. Elemér
2021-04-04 19:19:47 Kék öves, Fanatikus tag
Tény és való, hogy ilyen ütést nem szabad sportpályán senkinek megengedni magának. Teljesen jogos volt a kiállítás. De azért zárójelben megjegyezném, hogy egy ilyen ütést ki kellett provokálni. Brooks folyamatosan sportszerűtlen eszközökkel, alattomosan játszott, ez nem csak erre a mérkőzésre igaz. Most valakinek eldurrant ettől az agya.... Éppen ezért az, hogy pont ő szólít fel bárkit is az ország elhagyására, na az viszont azért kicsit erős. Ha nem tetszik neki valami menjen haza Szerbiába. Nehogy már ő mondja meg ki játsszon a magyar ligában. Hangsúlyozom, az ütés nem volt kosárlabda pályára való cselekedet, elítélem teljesen.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...