Banner

Július 9-én kezdődik a bérletértékesítés - online 15%-al olcsóbban vásárolhatók meg!

Szerző: amigeleken.hu | 2024-07-05 16:29:00

Ne maradj le egy meccsről sem!


A DVTK vezetése úgy döntött, hogy idén sem emeli meg jelentősen a jegy- és bérletárakat, a szurkolóbarát árakkal a klub célja az, hogy országos átlagban idén is Diósgyőrben legyen az egyik legjobb hangulat. Akik nem a meccsnapon, hanem elővételben vásárolnak belépőt, azoknak idén is sokkal több marad a pénztárcájukban. A tavalyi bérletesek idén is egy mérkőzéssel többet kapnak ajándékba, és a kedvezmények közül az egyik legnagyobb újdonság, hogy a digitális bérletek online ettől az évtől 15%-al olcsóbban vásárolhatók meg, sőt, a DVTK az online vásárlók számára egy értékes nyereményjátékkal is készült. Az éves és az őszi bérletek értékesítése 2024. július 9-én, kedden 12 órakor kezdődik a DVTK Shopban és a jegy.dvtk.hu oldalon. A tavalyi (éves és tavaszi) bérletesek helyét 2024. július 15-én, hétfőn 12 óráig tartjuk fent, utána bárki bármelyik szabad helyre vásárolhat bérletet.A digitális bérleteknél, valamint jegyeknél más klubokkal szemben a DVTK átvállalja a kényelmi díjat is a szurkolók helyett, így azt továbbra sem kell a szurkololóinknak megfizetni. A klub elkötelezett a digitalizáció és a környezetvédelem mellett, mindkét célt szolgálva várjuk extra kedvezményekkel a digitális jegy- és bérlet vásárolókat. A tavalyi esztendőhöz hasonlóan a bérletesek folyamatosan újabb kedvezményekre számíthatnak, többek között a kiemelt, várhatóan telt házas mérkőzések jegyértékesítésének menete - a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Irodával egyeztetve - az idei évben sem fog változni, első körben a bérletesek vásárolhatnak belépőjegyeket.Nyereményjáték!

Újítsd meg, vagy vásárold meg ONLINE éves bérleted, és nyerj PS5 játékonzolt, Apple AirPods Pro vezeték nélküli fülhallgatót vagy egy dedikált DVTK mezt.


Nyeremények:

 • PS5 1TB játékkonzol (slim) + EA Sports FC 24 PS5 játék
 • Apple Air Pods Pro 2
 • Dedikált DVTK mez

Játékszabályzat: ide kattintva.
Játék időtartalma: 2024.július 9. - 2024. augusztus 11.
Sorsolás: 2024. augusztus 14., 11:45

A nyerteseket a megadott email címükön értesítjük. A nyereményeket a DVTK első hazai mérkőzésén a szünetben fogjuk átadni, ahol videó és fotó is készül majd.


100 forint az állatsegítőknek!

A Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda kérésére az idei esztendőben is minden értékesített felnőtt belépőjegy árából bruttó 100 forinttal a drukkerek a DSZÁ - Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítványt támogatják.


A legfontosabb információk a 2024/2025-ös idényben

 • A DVTK Shop pénztárai mellett egyszerűen, otthonról, sorban állás nélkül a jegy.dvtk.hu oldalon is meg lehet vásárolni a jegyeket és a bérleteket. A technikai segédlet ide kattintva elolvasható.
 • A jegyet és bérletet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről (amennyiben nem sérült vagy törött) is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. Aki online vásárol bérletet, utólag nem tud plasztik bérletet kérni.
 • Az online megváltott jegyeket és bérleteket a szolgáltató egy órán belül kiküldi a megadott e-mail-címre. Kérjük, ellenőrizzék, hogy helyes email-címet adjanak meg, valamint a beérkező levelek mellett figyeljék a SPAM mappába érkező leveleket is. Amennyiben nem érkezik meg a jegy, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a szolgáltatóval a regisztrált email címéről, és adják meg a vásárlási azonosítóját: info@jegymester.hu
 • Újdonság, hogy a digitális bérletek a visszaigazoló emailben kapott linken keresztül digitális pénztárcába helyezhetők, iOs-en a wallet applikáción keresztül, míg Androidon a YourPass applikáció letöltésével.
 • A DVTK a következő bajnokságban 17 alkalommal játszhat hazai pályán, a sorsolás ide kattintva böngészhető. A Debrecen, a Fehérvár, a Ferencváros, a Nyíregyháza és az Újpest elleni találkozók kiemelt minősítést kaptak, a többi 11 mérkőzéseken a normál jegyárak érvényesek.
 • Az előző esztendőkhöz hasonlóan a DVTK tavalyi éves bérletesei a jövő évi bérletük árából - bérletük felmutatásával - kedvezményt kapnak. A klub így hálálja meg a hűségüket. A kedvezmény már online is érvényesíthető.
 • Ismét van lehetőség őszi és tavaszi bérletet vásárolni, a DVTK szándéka az, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a bérleteket.
 • 6 éves kor alatt a belépés ingyenes, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet.
 • 6 és 18 esztendős kor között a belépőjegyek 500 forintba kerülnek, így szeretné a klub segíteni a családok meccsre járását. A jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
 • A klub a 18 év feletti diákokról sem feledkezik meg. A gyerekjegy mellett az idei esztendőben is lehet diákjegyet vásárolni. Diákjegyet minden 18 év feletti, diákigazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
 • A diákok és a nyugdíjasok az új szezonban is nagy kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyet és bérletet. A jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
 • A J szektor (észak-keleti kanyar) egy részébe is árusít a klub ultraszektoros áron jegyeket, így azok is megvásárolhatják a stadion legolcsóbb belépőit, akik nem kívánják a kapu mögött az ultrákkal együtt állva végig szurkolni a mérkőzéseket.
 • A DVTK adott szezonra érvényes bérlettel rendelkező labdarúgó bérletesei vásárláskor a vásárlás végösszegéből 10% kedvezményre jogosultak (az akciós termékek kivételével) a DVTK Shopban és 10 % kedvezménnyel vehetik igénybe a DVTK Medical & Fájdalom Ambulancia szolgáltatásait.
 • A MOL Magyar Kupa DVTK Stadionban rendezendő mérkőzéseit és a stadionban játszott edzőmeccseket a bérletesek külön jegy vásárlása nélkül nézhetik meg. Amennyiben a DVTK női labdarúgó csapata a DVTK Stadionban lép pályára, a mérkőzés a DVTK férfi labdarúgó bérletesei számára ingyenesen megtekinthető.

További fontos információk

 • A tavalyi éves bérletesek helyét 2024. július 15-én 12 óráig tartjuk fent, de a szabad helyekre bárki vásárolhat bérletet.
 • Az első fordulóban rendezendő DVTK - Paksi FC mérkőzés belépőjegyeinek értékesítése 2024. július 22-én kezdődik.
 • Az interneten is megvásárolhatók a kedvezményes jegyek és bérletek, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik. A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken nem szükséges névre szóló jegyet váltani.
 • A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzésekre szurkolói kártya és személyes adatok megadása nélkül is lehet jegyet vásárolni. A kiemelt biztonsági besorolású hazai mérkőzésekre pedig úgyszintén szurkolói kártya nélkül, de személyes adatok (név, születési hely, idő) megadásával lehet jegyet váltani.

Jegy és bérlet árak 2024/2025

Normál mérkőzés jegyárak 2024/2025

Győr, Kecskemét, MTK, Paks, Puskás Akadémia, Zalaegerszeg (11 mérkőzés)


Kiemelt mérkőzés jegyárak 2024/2025

Debrecen, Fehérvár, Ferencváros, Nyíregyháza, Újpest (6 mérkőzés)


Bérlet árak 2024/2025

Digitális éves bérlet árak 2024/2025 (17 hazai bajnoki mérkőzés + kupa)


Digitális szezonális bérlet árak 2024/2025 (ősszel 8 / tavasszal 9 hazai mérkőzés + kupa)


Fizikai éves bérlet árak 2024/2025 (17 hazai bajnoki mérkőzés + kupa)


Fizikai szezonális bérlet árak 2024/2025 (ősszel 8 / tavasszal 9 hazai mérkőzés + kupa)


forrás: dvtk.euÉs ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...